Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam wczoraj u Boryska i... nie daję sobie rady z własnymi emocjami. Moment, kiedy po spacerze odprowadzam go do boksu, a on z taką pokorą tam idzie, bo... to jedyny dom, jaki ma, po prostu mnie wykańcza. I to jego spojrzenie, tak wyraźnie pytające: "A może ty zechcesz być moim człowiekiem?"...

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Byłam wczoraj u Boryska i... nie daję sobie rady z własnymi emocjami. Moment, kiedy po spacerze odprowadzam go do boksu, a on z taką pokorą tam idzie, bo... to jedyny dom, jaki ma, po prostu mnie wykańcza. I to jego spojrzenie, tak wyraźnie pytające: "A może ty zechcesz być moim człowiekiem?"...

:-( ..... nie ma źle u Szamanów ale ten własny jedyny człek by mu się przydał .....

Posted

psi napisał(a):
:-( ..... nie ma źle u Szamanów ale ten własny jedyny człek by mu się przydał .....

Ależ broń panie Boże, żebym choć pomyślała, że ma źle. Kuna jest tak pozytywnie zakręcona na tle zwierząt, że Borys nie mógł trafić lepiej, ale... czas płynie, a on ciągle nie ma swojego człowieka

Posted

Ależ broń panie Boże, żebym choć pomyślała, że ma źle. Kuna jest tak pozytywnie zakręcona na tle zwierząt, że Borys nie mógł trafić lepiej, ale... czas płynie, a on ciągle nie ma swojego człowieka

dokładnie o tym pisałam ;) Kuna to SUPER mamusia ale ten własny człowiek i domek to marzenie każdego "bezdomniaka" ..... szukamy domku dla Borysa

Posted (edited)

Ochłonęłam, wzięłam się w garść i wstawiam zdjęcia. Anetko! Dziękuję Ci za ich zrobienie:)
Borys zna podstawowe komendy. Tu prezentuje "siad":

Jest psem niesamowicie spragnionym fizycznego kontaktu z człowiekiem:

I trochę romantyzmu:
Dog o zachodzie słońca:

Edited by Alla Chrzanowska
Posted

Niestety, to nie był dom Boryska...

Szukamy dalej :) Głowa do góry ważne by to był właśnie TEN domek a nie byle jaki .....