Alla Chrzanowska Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 (edited) psi napisał(a):Buziak od ciotki proszę przekazać ;) Obowiązkowo:) Edited August 18, 2013 by Alla Chrzanowska Quote
Alla Chrzanowska Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Byłam wczoraj u Boryska i... nie daję sobie rady z własnymi emocjami. Moment, kiedy po spacerze odprowadzam go do boksu, a on z taką pokorą tam idzie, bo... to jedyny dom, jaki ma, po prostu mnie wykańcza. I to jego spojrzenie, tak wyraźnie pytające: "A może ty zechcesz być moim człowiekiem?"... Quote
psi Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Alla Chrzanowska napisał(a):Byłam wczoraj u Boryska i... nie daję sobie rady z własnymi emocjami. Moment, kiedy po spacerze odprowadzam go do boksu, a on z taką pokorą tam idzie, bo... to jedyny dom, jaki ma, po prostu mnie wykańcza. I to jego spojrzenie, tak wyraźnie pytające: "A może ty zechcesz być moim człowiekiem?"... :-( ..... nie ma źle u Szamanów ale ten własny jedyny człek by mu się przydał ..... Quote
Alla Chrzanowska Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 psi napisał(a)::-( ..... nie ma źle u Szamanów ale ten własny jedyny człek by mu się przydał ..... Ależ broń panie Boże, żebym choć pomyślała, że ma źle. Kuna jest tak pozytywnie zakręcona na tle zwierząt, że Borys nie mógł trafić lepiej, ale... czas płynie, a on ciągle nie ma swojego człowieka Quote
psi Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Alla Chrzanowska napisał(a):Ależ broń panie Boże, żebym choć pomyślała, że ma źle. Kuna jest tak pozytywnie zakręcona na tle zwierząt, że Borys nie mógł trafić lepiej, ale... czas płynie, a on ciągle nie ma swojego człowieka dokładnie o tym pisałam ;) Kuna to SUPER mamusia ale ten własny człowiek i domek to marzenie każdego "bezdomniaka" ..... szukamy domku dla Borysa Quote
Alla Chrzanowska Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) Ochłonęłam, wzięłam się w garść i wstawiam zdjęcia. Anetko! Dziękuję Ci za ich zrobienie:) Borys zna podstawowe komendy. Tu prezentuje "siad": Jest psem niesamowicie spragnionym fizycznego kontaktu z człowiekiem: I trochę romantyzmu: Dog o zachodzie słońca: Edited August 21, 2013 by Alla Chrzanowska Quote
Maryna Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Ciągle zaglądam do Boryska w oczekiwaniu na tę najlepszą informację.. Foty cudne Quote
_Dunaj_ Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Śliczne zdjęcia, zawsze zagladam z nadzieją, że może domek się szykuje Quote
Alla Chrzanowska Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Proszę zaciskać kciuki - jadę jutro sprawdzać dom dla Boryska. Quote
doris66 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Alla Chrzanowska napisał(a):Proszę zaciskać kciuki - jadę jutro sprawdzać dom dla Boryska. Juz trzymam z caluśkich sił. Quote
psi Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 nie było mnie tydzień a tu takie super wieści :) zaciskam mocno :) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Niestety, to nie był dom Boryska... Quote
psi Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Alla Chrzanowska napisał(a):Niestety, to nie był dom Boryska... Szukamy dalej :) Głowa do góry ważne by to był właśnie TEN domek a nie byle jaki ..... Quote
Alla Chrzanowska Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 psi napisał(a):Szukamy dalej :) Głowa do góry ważne by to był właśnie TEN domek a nie byle jaki ..... I tego się właśnie trzymam... Quote
Nette Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Oto kilka nowych zdjęć Borysa :) (jakośc kiepska - za szybko się ruszał :) ) Tak się cieszyli - Alla i Borys - po przywitaniu: Quote
Alla Chrzanowska Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Dzięki Anetko za zdjęcia mego Czarnego Słoneczka... Quote
Alla Chrzanowska Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 A jaki ma cudowny charakter... Quote
Moli@ Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Wspaniały chłopak...przecież to cudo powinno się na kanapach wylegiwać...a dogi potrafią, coś wiem w tym temacie;) Quote
Recommended Posts