Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W kulturach Wschodu panuje przekonanie, że jeśli ratuje się czyjeś życie, to bierze się za nie odpowiedzialność. Uratowaliśmy Borysa. 2 i pół roku temu cała "psia" Polska trzymała kciuki i kibicowała dwóm dogom niemieckim - Borysowi i Nataszy, było o nich głośno w TV i prasie, ale minął pewien czas i ... temat przestał być "gorący" i ekscytujący.
Natasza rok temu znalazła dom i jest szczęśliwa, ale został Borys... Jest sam, bez swojej przyjaciółki. Owszem, ma opiekę, ale trzeba za nią płacić, a nie ma czym. Wszyscy jakoś tak zapomnieli o Borysku... Mam nadzieję, że ten bazarek przypomni o nim i pozwoli zebrać choć trochę pieniędzy na jego utrzymanie: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post21033931

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Nie, Borysek nie ma domku, dalej siedzi w DT. Postaram się jak najszybciej zrobić na niego bazarek, bo sytuacja finansowa jest bardzo trudna...

Aha .... szkoda :( myślałam,że trwają rozmowy i "negocjacje" z domkiem ....

Posted

Nie, to nie tajemnica - TOZ Białystok odpowiada za finanse Boryska i wiem od Ani, że jest bardzo krucho...

A czy Borys ma wydarzenie na FB ??? Bo jakoś nie natknęłam się na niego. Jeśli ktoś założy konto na BO to mogę ogłaszać go codziennie w (ogłoszenia drobne) tak jak KONIA i KAMI ....może jakiś cudem domek wypatrzy ....

Posted

ok to ja zrobi mu wydarzenie na FB (potem wkleję link) zdjęcia i tekst wezmę stąd ..... proszę o założenie konta przez osobę,która decyduje o Borysie i podanie mi niku,hasła i telefonu bym mogła ogłaszać go na BO (na pw) mimo,ze na BO jest pełno du...ów ale zdarzają się i fajne osoby szukające psiaka.... może się Boryskowi poszczęści warto spróbować.Co wy na to ????

Posted

album zrobiony :) jak będą świeżutkie fotki to dołączę.Czy mam coś zmienić w wydarzeniu Borysa ??? Czy zostawić tak jak jest ???

Posted

psi napisał(a):
album zrobiony :) jak będą świeżutkie fotki to dołączę.Czy mam coś zmienić w wydarzeniu Borysa ??? Czy zostawić tak jak jest ???

Zostaw tak jak jest. Ogromne dzięki. Telefon można podać mój - 602 440 171 Imię i nazwisko jak w nicku

Posted

Zostaw tak jak jest. Ogromne dzięki. Telefon można podać mój - 602 440 171 Imię i nazwisko jak w nicku

Ok już dodaję :)

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Jest dobrze, a już udostępniłam kilka razy i zaprosiłam znajomych, koło poszło w ruch :)

super :) niech przyniesie mu WSPANIAŁY DOMEK

Posted

[FONT=Times New Roman]Borys od dziś oficjalnie przeszedł pod opiekę Stowarzyszenia Dogi Adopcje.
To cudowne, przytulne, przekochane, przesliczne Stworzenie. Dom, który go weźmie, będzie miał wspaniałego przyjaciela o wielkim sercu. Tak wielkim jak tylko może mieć dog.
Tu Borys mówi mi na ucho, że marzy już o swoim własnym ludziu do kochania:

A tu dziękuje Ani, szefowej białostockiego TOZ-u za ratunek i pomoc:
[/FONT]