Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A ta uśmiechnięta, przemiła dziewczynka na Faworka plecach to Ania;)!!!!! Pies zmienia się z dnia na dzień. On jest Lucky jednak!!!!!!!!:)
Nikuś umówimy się jeśli Ania z Marcinem nie mają nic przeciwko:) Jedź z nami:)
Dodam, że kocham czarną kropkę na języku Fawka, hi hi hi, skąd on to ma??? Miał już jak go ze schronu wiozłyśmy:)

Posted

Melduję się u pięknego Faworyta. Dopiero teraz, bo monitor po miesiącu głupich zabaw w kotka i myszkę w końcu odmówił jakiejkolwiek współpracy i trochę zeszło, zanim wykopaliśmy z graciarni jakiś awaryjny. Podeślę jakiś grosz na pewno, jak tylko z najpilniejszymi stałymi się uporam. Fawor jest taki cudny, że dech zapiera. I ten zabójczy pieprzyk na języczku!

Posted

Już po wizycie u weta. Krew oddana do badania. Kupę nie wiadomo czy zbadają bo może trzeba będzie oddać do innego laboratorium. Wszystko wyjaśni się w czwartek. Ja na razie jestem zasmucona bo krew Fawora miała dziwny kolor jak zupa buraczkowa ze smietaną :( Weterynarz był troche zaniepokojony ale mówił żeby sie na razie nie martwić... Zapłacilismy 120zł za te badania i kupiłam też preparat przeciw kleszczom Fiprex XL za 30 zł. W sumie 150, ale możliwe, że trzeba będzie jeszcze zbadać hormony tarczycy w jakimś psim laboratorium w Warszawie i ma to kosztować ok. 60zł. Wszystko wyjaśni się w czwartek jak będą wyniki.
Trzymajcie kciuki, żeby było dobrze.

Posted

Magija pięknie dziękujemy:)
Aniu dzięki za info, też się trochę zmartwiłam:( No nic, poczekamy do czwartku, ojojoj. Oczywiście pieniądze przywieziemy lub jak wolisz prześlemy:) Tym zajmuje się Boruś.
Czemu ta krew taka.....

Posted

Piękny banerek :loveu: Ja niestety nie mam miejsca :( Jak Tinka pójdzie do domku, to sobie wstawię Faworka w podpis.

Trzymam mocno kciuki za badania, oby wszystko było dobrze !!! Czekamy na wyniki...

Posted

Magija, dzięki za banerek, zaraz wkleję w podpis :)
Cholera, martwi mnie ta krew...no nic, poczekajmy na wyniki badań :roll: Aniu, to pozwól, że w czwartek się rozliczymy po całości, jak już wstawisz rachunki za wszystkie badania.

Posted

[quote name='Nano']:* czekamy z niecierpliwością na wyniki ;) Ponowić Faworkowi allegro ??[/QUOTE]
Jeśli możesz to tak :) Bo ten DS z Krk dopiero w sierpniu by był, a po za tym Fawcio jeszcze nie testowany na kotki ;)

Posted

Ciepło mu Marysieńko, ale jakoś sobie radzi, nie ma wyjścia. Dzisiaj jest super, bo chłodno;) A ja znowu zmartwiona, bo nasz Misio kaszle... weterynarz już mi to sugerował jak byliśmy u niego ostatnio. Ja szczerze mówiąc nie słyszałam tego kaszlu wcześniej. Ale teraz zdecydowanie sie nasilił. Musimy o to zapytać jutro. Ehh same zmartwienia.

Posted

Dzięki serdeczne dla Nano za allegro dla magiji za banerek i dla wszystkich którzy nas wspomagaja finansowo. Jesteście kochani:)