majqa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Borówka16']Łojojo, Skarbie, jak tu dziś u Ciebie cicho...:-( Mam nadzieję, że ciotki o Tobie nie zapomniały ;):roll:[/QUOTE] Nie zapomniały, nie... tylko co niektóre dostały w 4 litery dzisiaj i ;-) kurują psio podziurkowany palec. Quote
Marycha35 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Info spływają, czekam na pozostałe, jak zbiorę wszystkie dam znać. Czekamy. Fawku mam nadzieję, że te oczy Cię nie bolą....ciekawe jak się sypia ze świadomością, że ktoś cierpi, bo mnie się nie chce:( dostrzec problem, zareagować, pomóc. Quote
Borówka16 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='majqa']Nie zapomniały, nie... tylko co niektóre dostały w 4 litery dzisiaj i ;-) kurują psio podziurkowany palec.[/QUOTE] Nooomm...właśnie czytałam, zabić tą Cackową szuję to mało! :evil_lol: [quote name='majqa']Się nie sypia...[/QUOTE] Racja... Quote
majqa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [SIZE=1]Mały kurdupelek przegina jak ta lala. ;-)[/SIZE] Fawor, w górę!!! Quote
Iljova Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A dzisiaj trafiłam na kolejne. To wspaniałe niesamowite ja kie potrafia być psy [URL]http://www.youtube.com/watch?v=ztZE9o6kMn0&feature=share[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=tPnpNCoB0vg&feature=related[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=2rWP1O3HbAs&feature=related[/URL] Quote
Borówka16 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Iljova, obejrzałam wszystkie, są bardzo wzruszające, to niesamowite jakie są psy... Quote
Marycha35 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Jak jego oczy?:( Może psa tam podeślijmy to Faworka uratuje... Quote
Borówka16 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Witaj Faworku z rana ! :) Marysiu, niestety tego nie wiem :( Muszę wątek rozesłać jeszcze po ludziach, oby więcej zajrzało... Quote
Iljova Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Cześć Faworku kochany, Żebyś mógł być w końcu zabrany. Aby niektórzy na oczy szybko przejrzeli i że pomocy potrzebujesz ujrzeli. Quote
Borówka16 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Iljova']Cześć Faworku kochany, Żebyś mógł być w końcu zabrany. Aby niektórzy na oczy szybko przejrzeli i że pomocy potrzebujesz ujrzeli.[/QUOTE] Śliczny wierszyk Ilonko! :) Z Ciebie to prawdziwa poetka! :loveu: Quote
PaulinKa030894 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Witam wszystkich. Jestem na zaproszenie Bórówki , nie mam teraz "chwili"żeby przeczytać cały wątek ale czy można coś w skrócie ? Quote
majqa Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='PaulinKa030894']Witam wszystkich. Jestem na zaproszenie Bórówki , nie mam teraz "chwili"żeby przeczytać cały wątek ale czy można coś w skrócie ?[/QUOTE] Oj, Borówko, dasz radę? Osobna podpowiedź, by zerknąć na 1 stronę. Tam jest dobry opis sytuacji. Quote
Iljova Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Borówka16']Śliczny wierszyk Ilonko! :) Z Ciebie to prawdziwa poetka! :loveu:[/QUOTE] Dzięki, chciałabym żeby te słowa które pisze na różnych wątkach podziałały jak magia :-) i pomogły psiakom Quote
kasumi Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 niestety nie dam rady przeznaczyć na niego pieniążków..., ale przesyłam mu pozytywne wibracje :) i oczywiście trzymam za niego kciuki :) Quote
Borówka16 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='PaulinKa030894']Witam wszystkich. Jestem na zaproszenie Bórówki , nie mam teraz "chwili"żeby przeczytać cały wątek ale czy można coś w skrócie ?[/QUOTE] Witaj Paulinko! :multi: A więc w skórcie... Fawor, gdyż tak dostał na imię z bazarku imiennego od października 2010 jest w schronie...widać, że to typowo domowy psiak (pięknie chodzi na smyczy, słucha się, lubi dzieci, inne psiaki, koty także bez problemu), trudno mu w schronie - raz, że ze względu na wiek (10 lat) zimny boks i dupne jedzenie nie jest wskazane-z resztą jak dla każdego psiaka, a on dodatkowo reaguje na nie rozwolnieniem,dwa- Faworek siedzi w boksie z dwiema suczkami, w tym jedna z nich non stop go podgryza, trzy -Fawek jest niewidomy..mało tego oczy ma całe zalane ropą! Niestety nie wiadomo co mu jest...gdyż...schronisko nie pozwoliło go zabrać na badania, bo - cyt. "prezes ma dość dogo" Oczywiście w schronie nikt nie zada sobie trudu, aby te badania zrobić, nie widzą przecież najmniejszego problemu co do stanu zdrowia psa....wolontariat także nie widzi (jego przedstawiciele: Demoneek, Krystak). Jeśli go stamtąd nie zabierzemy to wcześniej czy później padnie... [quote name='Iljova']Dzięki, chciałabym żeby te słowa które pisze na różnych wątkach podziałały jak magia :-) i pomogły psiakom[/QUOTE] Oj, oby :) [quote name='kasumi']niestety nie dam rady przeznaczyć na niego pieniążków..., ale przesyłam mu pozytywne wibracje :) i oczywiście trzymam za niego kciuki :)[/QUOTE] Witamy na wątku ! :) Samo bycie u Faworka to już coś! ;) Quote
Szarotka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Przyszlam na zaproszenie, i juz tylko raczej hopac moge, chyba, ze ktorys pojdzie do domu. Quote
Borówka16 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Szarotka']Przyszlam na zaproszenie, i juz tylko raczej hopac moge, chyba, ze ktorys pojdzie do domu.[/QUOTE] Cześć Szarotko :) Hopanie to także pomoc ;) Quote
Borówka16 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Szarotka']Tyle to moge :):)[/QUOTE] I za to tylko i aż Ci dziękuję! :) Quote
Borówka16 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Nano']ech... biedaku :([/QUOTE] Dziękuję Nano za przybycie :) Quote
Nano Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 nie ma za co... Czy Fawor zgadza się z innymi psami ?? Quote
Recommended Posts