AśkaK Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Ala dobrze trzymałaś, wyprawa się udała!:lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :multi::multi::multi:wow ...Ząbeczek już w domku :cool2: Quote
agaciaaa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ale on fajniutki :loveu: Trzymam kciuki za zdrówko i egzaminy! Dasz rade! ;) Quote
AśkaK Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Dzięki Lejdis :loveu: (a właśnie, byłyście na tym filmie?:cool3::lol:) Ja myślałam że Ząbek to taki dziadunio siedzący w kącie, a on śmiga jak żyrafa!:crazyeye::lol:Pośpi 20 minut i znowu śmiga! Lusia z Rudym oniemiały, a potem chciały myszolka bardzo ukochać, aż za bardzo.:diabloti: Idę zakuwać :placz:, foteczki wstawię w czwartek po egz.:roll: Quote
agaciaaa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ja nie byłam, a Ty? Fajny? :razz: Zębolek pokazał swoje prawdziwe oblicze :lol: Miłego i owocnego zakuwania ;) Quote
taxelina Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 AśkaK napisał(a):Lusia z Rudym oniemiały, a potem chciały myszolka bardzo ukochać, aż za bardzo.:diabloti: jak niunia byla kiedys samotnym psem to lazila do krolika, plakala mu pod klatka i chciala zalizac na smierc... Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :multi::multi::multi: jest Ząbek :) super że już u Was :) będzie z pewnością szczęśliwy :loveu::loveu: no i powodzenia z nauką :) buziole :loveu: Quote
furciaczek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 No przeslodki maly Zabeczek:loveu::multi: Quote
Angel_ Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Bożeee wkoncu jestem on-line!!!! :multi: Myslalam, ze sie juz nie doczekam tego neta :shake: Ale oto jestem :loveu: I bede spammowac znowu :razz: :loveu: Quote
AśkaK Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Jestem, żyję, zaliczyłam dziś ustną poprawkę!:multi::lol: [quote name='agaciaaa']Ja nie byłam, a Ty? Fajny? :razz: Też nie byłam! Podobno fajny!:lol: Bosze, w ogóle już nie pamiętam kiedy w kinie byłam! A to znaczy że stara się robię!:placz: [quote name='deer_1987']jak niunia byla kiedys samotnym psem to lazila do krolika, plakala mu pod klatka i chciala zalizac na smierc... Obawiam się że Rudy nie tylko chciał Ząbka polizać.:diabloti::evil_lol: Luśka z resztą nie jest lepsza, ma minę pt."daj, daj mi tą fajną ruszającą się zabaweczkę, zaraz ją uciszę":evil_lol:. Psiotfory wstrętne! [quote name='jonQuilla']jest Ząbek :smile: super że już u Was :smile: będzie z pewnością szczęśliwy :loveu: no i powodzenia z nauką :smile: buziole :loveu: :loveu:Dzięki Żonkilku! Nauka jakoś idzie, a Ząbek rozrabia na całego.:lol: [quote name='furciaczek']No przeslodki maly Zabeczek:loveu::multi: :lol: Tylko nie chce goopolek dać się złapać. A ja nie łapam go na siłę bo kto lubi być siłą łapany!:evil_lol: Poczekam jak mnie trochę polubi, na razie go przekupuję mafefką.:diabloti: [quote name='Angel_']Bożeee wkoncu jestem on-line!!!! :multi: Myslalam, ze sie juz nie doczekam tego neta :shake: Ale oto jestem :loveu: I bede spammowac znowu :razz: :loveu: Nareszcie!:lol::multi: Już myślałam że cię jakaś czarna dziura wciągnęła!:evil_lol: Idę robić transparenta na złych ludziów.:diabloti:;) Quote
rwpb Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 AśkaK napisał(a):A tymczasem - PRAWA KOBIET! (...) Witam wszystkich i jako chłop chcę dodać, że ZAWSZE ostatnie zdanie należy do mężczyzny. Wiecie jak ono brzmi? Quote
AśkaK Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Hihihi, witaj rwpb i mój ulubiony Atosku!!!:loveu::lol: Ostatnie słowo mężczyzny...:hmmmm: Wiem! "Oczywiście, kochanie.":evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Wiecie co, ta sesja chyba nigdy się nie skończy!:roll: Poddaję siem, robię przerwę na fotaski!:lol: Dzisiaj spóźniona fotorelacja z powitania nowego domownika - Ząbka.:loveu: Rudy: -Paaańcia, a co tam masz? Rudy zezulec:-To się rusza?!:crazyeye: R: -Poka, no poka bliżej! Ruszająca się szynka! Lusia: -Goopek jesteś, to nie szynka, przecież zupełnie inaczej pachnie. R: -Patrz pańcia, ja dam ci łapkę a ty mi dasz tą szynkę spróbować! Quote
AśkaK Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Lusia: -Pokaż pańcia, może to jednak szynka?:crazyeye: Buzi, buzi.:loveu: Po tych oględzinach Lusia zdecydowanie pozostała przy swoim zdaniu - czyli że to nie jest szynka:lol: i spokojnie poszła na swoje posłanko. Za to Rudy mocno się zafrapował nad tym, że szynka się rusza, zmarszył czółko i tak mu już zostało.:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Miny mają bezbłędne!!! :lol: :loveu: http://img402.imageshack.us/img402/5547/dsc06314bc3.jpg a Zębulek twardziel, nie wystraszył sie Luśki ;) Quote
Bodziulka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Rudy ma rację - nawet na opakowaniu jest napisane Smakołyki :evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='agaciaaa'] http://img402.imageshack.us/img402/5547/dsc06314bc3.jpg a Zębulek twardziel, nie wystraszył sie Luśki ;) :lol: Zębulec w ogóle jest chojrak że hej!(o, wyszło mi świetne zdanie na dyktando z ortografii :diabloti::evil_lol:) Niczego się nie boi. Czytałam, że to cecha nabyta w trakcie wielu pokoleń hodowli. [quote name='Bodziulka']Rudy ma rację - nawet na opakowaniu jest napisane Smakołyki :evil_lol: :evil_lol: Kurcze, nie zauważyłam! Czyli sama jestem sobie winna!:evil_lol: Pora na prezentację Ząbusia!:loveu: Quote
AśkaK Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Gryzoniek toffany!:loveu::lol: Kiss kiss!:lol: Płaszczka.:lol: Piju, piju. Quote
taxelina Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Piekna ta sesja z szynka, do tego genialne podpisy :) Quote
jonQuilla Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 śliczny ten Wasz Ząbek ;) :loveu::loveu: taka kochana, mała szyneczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ma takie demoniczne oka :eviltong: Quote
agaciaaa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://img519.imageshack.us/img519/8308/dsc06425bx4.jpg boski chojraczek :lol: :loveu: Asiu, jak tam egzaminy? :) Quote
AśkaK Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='deer_1987']Piekna ta sesja z szynka, do tego genialne podpisy :) Dziękuję, dziękuję :lol:, szynka jest ruchliwa więc foteczki takie nieco zamazane.:evil_lol: [quote name='jonQuilla']i ma takie demoniczne oka :eviltong: Czerwone żaróweczki!:evil_lol: Niestety bez lampy fotki nie wychodzą, a z lampą jest mały demonek.:lol: Myślę jakie imię mu nadać... [quote name='agaciaaa']Asiu, jak tam egzaminy? :smile: Hej Agaciaaa:loveu:, oj jeszcze mam 2 przed sobą.:roll: Jutro i w piątek. Tak więc chyba się zmuszę i pójdę do książek.:placz: Quote
Recommended Posts