Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: No właśnie, od dziś mam labę!:multi: więc mnie od dogo nikt przez tydzień nie odciągnie!:lol: Aniu, mam pomysł, będę Ci przesyłać newslettera?!:cool3: ;)

Cerber, to straszne co piszesz...:shake: Nie no, chyba jednak stosują bardziej humanitarne metody! Zastrzyki albo usypianie gazem owadów, czy coś takiego. A gdzie ta sorka studiowała? No i jeśli jest biologiem, to nie studiowała weterynarii. Ola, uszy do góry, tak makabrycznie to na pewno nie jest! Gdyby w ten sposób postępowano na SGGW, natychmiast rozpętałaby się afera.

Rudego rzeczywiście w tych liściach ledwo widać.:lol: Za to Lusię pięknie, taki jest ładny kontrast - rude liście i czarnulka po nich biegająca. Właśnie wróciliśmy z godzinnego spaceru, jest jeszcze piękniej niż wtedy, ale nie wzięłam aparatu. Więc foteczki wciąż z tamtego:

Mój patyczek, mój precious! Golum nie odda preciousa!:evil_lol:

A poszła mi stąd! Nie oddam!:evil_lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki on jest fafluśny :loveu:

Pamietam jeszcze z liceum z biologii (traumatyczne przeżycia) - filmy o "rozdrabnianiu" zwierzątek, żebyśmy się nauczyli co jest w środku, i tak mi nic z tego nie zostało i to się nigdy nie przyda... ;)

Posted

hej laseczki:)
a no szkole uczuc ogladalam!!!!ehhh co to byl za film.......ksiazki nei czytalam ale....moze se wypozycze bo film mi sie podobal:)pozatym ja lubietakie wyciskacze lez...:)baba jestem z krwi i kosci:)

a teraz fotoski:)

sliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: faktycznie gdyby nie te szelki to ciezko by go bylo znalesc:)tkaiego duuuzego liscia:)

za to Lusie widac elegancko

a jak jej slicznie fuuuterko sie blyszczy:)
ja chce zeby mi tak wlosy lsinly:)
buziole dla psiaczkow:)

Posted

Bodziulka, a Tobie bidulko wolnego nie dali..?:evil_lol: :turn-l: :oops:

Przegapiłam "Szkołę uczuć":oops: , nawet nie wiedziałam że leci.Wszystko przez TZta.:diabloti: :evil_lol:

A Lusia to strasznie niedobra się zrobiła. Lata po całym parku za psami i ptakami, a ostatnio zaczęła obszczekiwać spacerujących ludzi.:diabloti: Ona jest mała, więc raczej nikt się nie boi jak podbiega z jazgotem. Ale Rudy od razu się przyłącza (choć nie bardzo wie, po co i na co ma szczekać :evil_lol: ) i wtedy ludzie się denerwują.:oops: I obydwoje uważają to za świtną zabawę, jak wreszcie ich odwołam to przylatują z wywieszonymi ozorami i minką pt."Ale fajnie pańcia, musisz tak sama spróbować!":roll: Nie wiem, jak zniszczyć gada w zarodku..? Jak się przyzwyczają do tego zachowania, to będzie jeszcze trudniej.
Proszę, oto Lusia łobuziara na terenie Muzeum Wojska Polskiego - przelazla se przez kraty, bo zobaczyła ptaszka.:roll: Tutaj już wraca cała szczęśliwa i w podskokach.:diabloti:

Skruszona poleciała zajrzeć pankowi w oczy.:loveu:

Ćwiczymy ze smakołykami, żeby trochę potffory do porządku doprowadzić.

Posted

AśkaK napisał(a):
Bodziulka, a Tobie bidulko wolnego nie dali..?:evil_lol: :turn-l: :oops:

hehehe po pierwsze to mam 2 dni wolne :p
po drugie, to u nas o studentów dbają, żeby mieli wystarczająco dużo zajęć do przygotowania do sesji ;) :eviltong:
a po 3 jakbym chciała, to mogę sobie w sumie cały tydzień wolny zrobić, bo akurat wypadają mi dni z ćwiczeniami, a wykłady przecież nie sa obowiązkowe :diabloti:

Posted

Ojej, a tu znowu Lusieńka- trzynóżka :loveu: :loveu: :loveu: Jak tylko będę luźniejsza, muszę polatać z dziewczynkami do Waszego parku, może się spotkamy.
Ale cholera moje też latają i straszą ludzi ;) , to jak będą tak we czwórkę latać, to będzie ciekawie :cool3: :cool3: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Lusia i Rudy ćwiczą grę na flecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jeszcze tylko troszke i założą zespół :eviltong:
Ach, straszycie mnie tymi wszystkimi żabami rozkrojonymi i krwią... to mnie troszkę dobjia jak sobie pomyślę że bede musiała uśmiercić taką białą myszkę... ale już siebie widzę jak się z wykładowcą bede kłócić że ja mam pomagać zwierzęta a nie je uśmiercać :p A poza tym może jednak coś się zmieni i zastosują te alternatywne środki, lub chociaż przyniosą mi już nieżywe...

Posted

[quote name='Bodziulka']po drugie, to u nas o studentów dbają, żeby mieli wystarczająco dużo zajęć do przygotowania do sesji ;) :eviltong:

Aaa, no chyba że tak!;)

[quote name='Ania-Sonia']Ojej, a tu znowu Lusieńka- trzynóżka :loveu: :loveu: :loveu:
No mówiłam, że tą jedną sobie odgryzła!:evil_lol: :lol:
Aniu, wpadaj do parku, wpadaj!:multi: Mi tak głupio, że wtedy się umawiałyśmy i dałam ciała.:oops: Teraz w parku jest pięknie, kaczki pływają wśród złotych liści które wpadły do wody.:loveu:

Łapeczka.:p

A to moja latająca pszczółka.:loveu: :evil_lol:

Jak przystało na pszczółkę, fruwa wokół listka.:lol:

Posted

Ciapciaczek-glamaczek.:lol:

Oto co łakomstwo robi z piesków...Żaba.:evil_lol:

Hippo.:roll: :lol:

Jaszczurka.:evil_lol:

Czesanko na ławce.

A na jesienne drzewa to ja się nie mogę napatrzeć.:p

Posted

ale fotkoffffff....jak mrofkofffffff:)

zamknij oczy otworz buzie....

jeee wkoncu widzimy pancie a nie tylko tego pancia i pancia:)

dobre!!!!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: pies widmo:)

ale pancia ma radoche jak pieski za listkami skacza:):-o

ps.skubaniec wyskoko lata:)
FIga troszke nizej ale Figa to grubasek:)i ciezko jej taka doopke podniesc z ziemi:)

znowu laserem wali i to na czerwono :crazyeye: :):evil_lol: ojj Asia chyba cos pzreskrobalas.......

pss. tez mam takie cus do czesania identyczne jak wy....tylko Figa lubi jej podgryzacbo fajnie guma smierdzi:razz:

Posted

o matko kochana!:crazyeye: kobitki! przystopujcie troche bo nie wyrabiam! Rozgadały się baby na dobre :eviltong: :lol:

ale za to foteczki piękniste :loveu: a Rudy.. toż to najprawdziwszy jesienny pies! Idealnie się komponuje z otoczeniem :lol: Asiu, a może on wśród swoich przodków ma jakieś listki? :cool3:

A na Lusieńke, jak popatrzy tymi swoimi ślepkami, to pewnie nawet się gniewać nie da za tą jej jazgotliwość ;) Wiem bo sama mam taką rozwrzeszczaną babę w domu :lol:

[quote name='Ola&Kora']Przymierzam się na weterynarię (wiem, szalona jestem :p ).

oho! To tak jak ja ;) W tym roku matura, a ja za żadne skarby świata mimo najszczerszych chęci się zmobilizoawać nie mogę żeby siąść do tej chemii :watpliwy:
Tyle że ja wet'a na SGGW się przestraszyłam bo podobno straaaasznie wysokie wymagania są i chyba w tym moim Lublinie zostanę. ;)

Posted

[quote name='Alynkaaa']ale fotkoffffff....jak mrofkofffffff:)
Alynkaaa, ja wymiękam z Tobą!:shiny: :shiny: :shiny: Te Twoje teksty!
A w ogóle - DZIEŃDOBEREK WSZYSTKIM!!!:smile: Dziś mam dobry dzień, tak czuję... I wam życzę tego samego drogie lasencje!;) :p Zaraz idziemy na dłuuugi spacerek, jest trochę słońca to może foty ładne wyjdą.

[quote name='Alynkaaa']zamknij oczy otworz buzie....

jeee wkoncu widzimy pancie a nie tylko tego pancia i pancia:)

No tak, oczywiście wybrałaś zdjęcie na którym wyglądam jak skrzywiona dynia.:diabloti: :lol:

[quote name='Alynkaaa']ps.skubaniec wyskoko lata:)
Luśka potrafi podskoczyć nosem na wysokość mojego nosa.:crazyeye: I to tak z miejsca, nie z rozbiegu.:-o Łapiny ma jak sprężyny i do tego jest długaśna (żadnego ubranka nie mogę jej kupić na zimę, bo jest taka niewymiarowa :evil_lol: ). A jak się rozszaleje i wpadnie w wariactwo, to bywa że i przez ławkę z rozpędu przeskoczy. Moja agilitka.:loveu: Muszę, po prostu muszę dać ją na agility, ale nie wiem gdzie, jak, kiedy.:oops:

[quote name='zolly']a Rudy.. toż to najprawdziwszy jesienny pies! Idealnie się komponuje z otoczeniem :lol: Asiu, a może on wśród swoich przodków ma jakieś listki? :cool3:
:lol: [SIZE=2]Zolly, Rudzio ma na pewno w swoich genach gen buraka;) :evil_lol: więc możliwe że i przodka listka ma.:lol: Nie mylić z lisem ;) - Rudy nie ma w sobie nic z tego przebiegłego, zwinnego zwierzątka, on jest ciapciak i toporek mój malutki.:loveu:

Posted

Cytat:

Alynkaaa, ja wymiękam z Tobą!:shiny: :shiny: :shiny:

nie wymiekaj trzeba byc tfffardym a nie miętkim:evil_lol: :evil_lol:

No tak, oczywiście wybrałaś zdjęcie na którym wyglądam jak skrzywiona dynia.:diabloti: :lol:

hehehehehe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to Towje slowa ja wcale tak nie mysle...ale usmialam sie z porownania do dyni:)to tak z okazji hallowyn??

Posted

:evil_lol: A wiesz, że nawet zapomniałam że to przecież Halloween za dwa dni! Więc skojarzenie z dynią było przypadkowe - no po prostu spojrzałam na fotę i pierwsze co mi się nasunęło, to głowa jak skrzywiona dynia.:evil_lol:

Byliśmy na spacerze, ale jest cuuudownie...:loveu: o tak jest:

Posted

A po parku takie śmieszne stworzonka biegają, mówię wam, pierwszy raz w życiu takie widziałam!:-o Nawet zrobiłam im zdjęcia!:lol:

Tu za dobrze nie widać, były daleko ode mnie...

...ale tutaj, to o! Podeszło to jedno całkiem blisko i tak się gapiło:

A to drugie to tak wygląda:

Dziwoląg straszny, nie?!:lol:

O, tak sobie biegają::evil_lol:

Posted

Pędziwiatr to może tak - bo niezłe wiatry puszcza, a pędzą po mieszkaniu w zastraszającym tempie!:evil_lol: :evil_lol: :lol: Ale struś z Rudaska to raczej nie jest:lol: , bardziej wkurzony byczek, bo on tu kopał tylcami i drapał ziemię jak byk na arenie. Macho w każdym calu!;)
Bodziulka, moja mama zrobiła kiedyś zupę z dyni, pycha!:p

Posted

nie tylko boxie to pedzi wiatry:) moja Figucha tez jak popedzi se wiatra tooo uuuhhhhh......na sen zbiera:)

sliczneeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

jakie ty masz wielkie oczy:-o
jakie ty masz wielki nos:crazyeye:
jaki jestes sliczny:loveu:

Posted

AśkaK napisał(a):
Yyy...dzięki Bodziulka, ale ja też z dyni żadnego pożytku nie zrobię :oops: a z mamą się raz na tydzień widzę albo żadziej.:roll:

ale w tym tygodniu masz dużo wolnego na spotkania z mamcią :cool3: