Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wala dziękuję bardzo.Amiś jeszcze chudzina jest ale od momentu jak przyszedł do nas przytył juz 1,1kg.Dzisiaj coś zaczął wybrzydzać z jedzonkiem(chyba juz kurczak z ryżem mu się znudził)ale na parówki reaguje super.Dziewczyny podpowiedzcie co jeszcze mogę mu dać takiego lekkostrawnego?

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piesia napisał(a):
Wala , jak byś mogła to dopisz na pierwszej stronie , że pieniądze które przekazałam , to są pieniądze zebrane od dzieci z klasy 3 b w Suchym Lesie :)

Już dopisuję :)

Posted

jutro postaram sie o nowy bazarek.. bo tyle przy tym roboty.. a dzis rodzice w domu i mi nadaja ze za długo przy kompie siedze.. musze miec conajmniej 1,5 godziny zeby to zrobic. A dzis juz siedze troche ; p jutro obiecuje sie zrobic.. moze nie taki mega bazar ale bazarek napewno :)

Posted

No i posypała się niska faktura:-((((właśnie wróciłam ze spaceru z Amim i poleciała z niego woda.Nie mam pojęcia co się dzieje. Do jedzenia dostaje tylko ten ryż z kurczakiem, parówki i dzisiaj moja mama ugotowała moim psiakom kurczaka z kaszą jaglaną. To jest wszystko co Ami jadł przez cały czas. Jutro wizyta u weta:-(((. Najbardziej się boję że teraz to już trzeba będzie robić jakieś badania a to niestety koszt jest duży. Kurde a było już tak dobrze, kupki były ładne - może nie kształtne klocusie ale już zdrowo to wszystko wyglądało.

Posted

Cicia , nie stresuj się tak i nie leć od razu z każdą rzadką kupą do weta ;) Odczekaj jeden dzień i zobaczysz , może po tej kaszy jaglanej . Moim też się czasami zdarzało jak coś innego dostały.
Ze spokojem , ze spokojem ;)

Posted

A , przypomniało mi się coś . Dzisiaj akurat rozmawiałam na ten temat z moją siostrą i mówiła , że jej pies po kaszy dostaje rozwolnienia , więc już nie daje mu. ja moim generalnie też nie daję kasz , jak gotuję to z makaronikiem albo ryżem .

Posted

Właściwie to nie wiem czy już bo on jeszcze chudziutki jest.No i na razie nie wiem co z tą biegunką - rano była tylko jedna kupa(nieciekawa)a w ciągu dnia spokój jest - zobaczymy wieczorem.

Posted

A może by zacząć ogłaszać tylko w treści ogłoszenia napisać, że Amiś będzie do adopcji jak już będzie w bardzo dobrej formie i całkowicie dojdzie do siebie...

Posted

podpowiedzcie mi jakie najlepiej zrobić zdjęcia.na spacerze zrobię dopiero w środę bo jutro jedziemy z Puckiem.w domu też lepsze byłyby pewnie za dnia bo wieczorami to już światło nie takie.

Posted

cicia1977 napisał(a):
podpowiedzcie mi jakie najlepiej zrobić zdjęcia.na spacerze zrobię dopiero w środę bo jutro jedziemy z Puckiem.w domu też lepsze byłyby pewnie za dnia bo wieczorami to już światło nie takie.

zrób mu sesję w pięknym wiosennym słoneczku :)

Posted

no wiec była dzisiaj "sesja".Amiś niestety nie lubi zdjęć albo ja taki nieudolny fotograf jestem. Tia podaj proszę Twojego maila to wyślę fotki które mam , może uda Ci się coś z tego skomponować.

Posted

Wiem że to wątek Amisia ale chciałabym zawiadomić(przede wszystkim Ciebie Piesia:-) że Henio już u nas w domku. Na razie wszystko pod kontrolą bo jestem w domu - nie wiem co będzie jak zostaną same. Moja Beti ogólnie bez zmian (zwis na wszystko:-) , Ami z Heniem z lekka sobie ząbki pokazują ale mam nadzieję że przez te dwa dni zaprzyjaźnią się. Mile widziane dobre rady w sprawie zaprzyjaźniania psiaków. Aha , no i można by zrobić już ogłoszenia Amisiowi. Z Heniem nie wiem jak będzie bo mój syn jest w nim zakochany:-)

Dziewczyny jeśli możecie to ogłaszajcie Amisia!!!! po południu była ostra ścina między Amim a Heniem-byliśmy na spacerku i chciałam żeby psiaki sobie pobiegały no i dopadły chłopaki do siebie.A tak ładnie razem siedzieli w schronie w jednym boksie a tutaj się nie lubią:-(.nie wiem, może ja coś źle robię że tak reagują na siebie.

Dzisaij rozmawiałam z behawiorystką z Szamotuł. Jestem umówiona z nią na przyszły tydzień.Ta pani będzie akurat załatwiała coś w Obornikach i wtedy przy okazji zobaczy jaka "panuje atmosfera" w moim domu:-)

Posted

Amiego trzema szybko wykastrować , bo mu hormony mocno szaleją . Tylko trzeba zapytać wet czy jego stan już na to pozwala . Trzeba będzie kasę na kastracje zbierać .