Wala2006 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Pisała do mnie pani Magda, mówiła że ma już 40 zł dla Amisia od piesia za co bardzo dziękujemy :):):) Quote
piesia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 nie mogę wstawić Amisia obok Pucusia , bo mi się chłopaki mieszają :( . Zdjęcie jednego , a jak klikniesz to pokazuje się wątek drugiego . niesforne chłopaki ;). Na bazarek mam kilka rzeczy i jeszcze chciałam spróbować zebrac po znajomych . w tym tygodniu będę działała . A Magda rzuciła temat że może makulatura , pewnie groszowe sprawy , ale zawsze . Możemy też puszki zbierać . nie wiem , można się rozeznać i zobaczyć jak to wygląda . jak myślicie ? Quote
piesia Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Magda , coś o Amisiu przydało by się napisać :):):) . Prosimy najnowsze wieści z życia Amisia . Quote
Wala2006 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 W sobotę popołudniu byłam u Magdy i widziałam się z Amisiem chłopak był bardzo szczęśliwy całkiem inny widok taki kochany psiak :) Ja też mam kilka rzeczy które mogę dać dla psiaka na bazarek... I zobaczmy ile będzie do zapłaty i ile uzbiera się z bazarków :) Quote
cicia1977 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Chyba już zajarzyłam z tym forum-mam nadzieję że to co napiszę tutaj się pojawi bo piszę to już trzeci raz :-).A więc Amiś jest naprawdę kochanym psiakiem.Jest po drugiej kąpieli, bardziej już zaokrąglony więc cudo się z niego robi.Agresji zero, na spacerach bardzo grzeczny, tylko już muszę go zabierać na smyczy ponieważ nie reaguje jeszcze na swoje imię i za bardzo już nie ma ochoty wracać do domu.Widać że chłopak wraca do sił bo już na tapczan z chęcią wskakuje. Mam pierwsze sukcesy w "tresurze" Amisia - miskę Beti omija z daleka, podchodzi tylko powąchać jak już Beti się naje. Leczenie mam nadzieję już zakończone - w piątek była ostatnia wizyta na której dostaliśmy witaminki i ostatni zastrzyk na biegunkę. Pani Ola jak tylko będzie wiedziała jaki był koszt zaraz da mi znć i wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy. Piesia serdecznie zapraszamy w sobotę w odwiedzinki :-) Quote
piesia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Przyjadę do mojego dziubeczka. Zobaczę czy się dobrze nim opiekujesz ;). Cieszę się że chłopaczek dochodzi do siebie . Ile to ciepełko i miłość potrafią zrobić . Teraz trzeba mu znaleźć cieplusi domek na stałe :):):) , żeby cicia mogła kolejną biedę wyprowadzić ;) Quote
cicia1977 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 dziewczyny potrzebowałabym dla Amisia obroże - jak będziecie widziały na jakimś bazarku to dajcie znać.Jeśli mam prowadzic dom tymczasowy to będę potrzebowała takie "gadżety" :-) Quote
Wala2006 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Ja mam obrorze która nie jest mi potrzebna to bym mogła ci podrzucić jak chcesz?? Quote
cicia1977 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Wala bardzo dziękuję-na razie trzymaj obróżkę.dziewczyny podesłały mi bazarek z obrożami więc kupię Amisiowi. Piesia fotki wysłałam do Pani Oli ale na razie nie mam odzewu. Może jak się odezwie to już będzie coś wiedziała o kasie. Quote
piesia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 podnoszę naszego chłopaczka , niech go ciotki ogladają i przygarniają , bo tam na jego miejsce w dt kolejne sierotki czekają . Henio na przykład . Quote
cicia1977 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Oj tak, tak...jak pomyślę o tym mrozie i tym zimnym boksie w którym Henio siedzi to aż serce sie kroi.Dobrze że już wiosenka sie do nas zbliża i chociaż w dzień te nasze bidy duuuppki wygrzeją. Quote
Wala2006 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 NIech już będzie ciepło i psiaki spokojnie na słoneczku się wygrzewają! Quote
piesia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 cicia1977 napisał(a):Oj tak, tak...jak pomyślę o tym mrozie i tym zimnym boksie w którym Henio siedzi to aż serce sie kroi.Dobrze że już wiosenka sie do nas zbliża i chociaż w dzień te nasze bidy duuuppki wygrzeją. Cicia , ale jak Amis juz tak dochodzi do siebie , to Henia też mogłabyś już wziąć ;) . Chłopaki spokojne , a Beti będzie miała drugiego faceta w chacie , zobacz jak fajnie , jeden posprząta , drugi ugotuje ;) . I tylko mi się nie wykręcaj , tylko dobijaj do mojej magicznej cyferki 4 , no bo kota i królików to ci nie każę już przygarniać:) . Quote
Angel Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/203503-Na-potrzebujące-biedy-kosmetyki-ciuchy-coś-dla-psa-gadżetyTOZ-waga-RC-**********?p=16430538#post16430538 Quote
piesia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Angel , nie przejmuj się jeśli nie będzie cię w schronisku . Robisz kawał dobrej roboty w domku . Bazarek super . ja jutro podrzucam rzeczy które mam , do zrobienia fotek i jak tylko będę miała to prześlę ci na maila . kilka osób mi się zadeklarowało z pomocą , ale jeszcze nie wiem dokładnie co będę od nich miała . A teraz wypij sobie gorącą herbatkę z malinkami :):):) . Quote
cicia1977 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Angel jeszcze raz bardzo dziękujemy za bazarek!!!!!!! Dopiero teraz dojrzałam na wątku dwupaku jaki Ty dzisiaj ciężki dzień miałaś. Co to za szczęście ze tttaakkiieee dziewczyny są w naszym Azorku. Quote
Angel Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 piesia napisał(a):Angel , nie przejmuj się jeśli nie będzie cię w schronisku . Robisz kawał dobrej roboty w domku . Bazarek super . ja jutro podrzucam rzeczy które mam , do zrobienia fotek i jak tylko będę miała to prześlę ci na maila . kilka osób mi się zadeklarowało z pomocą , ale jeszcze nie wiem dokładnie co będę od nich miała . A teraz wypij sobie gorącą herbatkę z malinkami :):):) . okej, to czekam na fotki i robie kolejny bazarek- do wtorku siedze w domu także mam czas :) jeszcze dla Krecika musze zrobic ; p bo ostatnie pieniadze przelałam do agi i trzeba zbierac kolejne. cicia1977 napisał(a):Angel jeszcze raz bardzo dziękujemy za bazarek!!!!!!! Dopiero teraz dojrzałam na wątku dwupaku jaki Ty dzisiaj ciężki dzień miałaś. Co to za szczęście ze tttaakkiieee dziewczyny są w naszym Azorku. prawda dzień ciężki...strasznie. Dla mnie masakra.. ale kieruje sie tym cytatem: "(...) prawdziwa miłość oznacza, że zależy Ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz." dziewczyny czekały na taka szanse 6 lat ! I to bardzo długich lat..schroniskowych. Teraz już beda bezpieczne, naucza sie zycia w domu i możemy szukac DS ; ) ale nie zaśmiecam wątku Amiego ; ) co u niego wogóle słychać nowego ? Quote
Wala2006 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 A jak się czuje Amiś już przytył trochę od kont go ostatnio widziałam?? :) Quote
piesia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Byłam dzisiaj w odwiedzinach u Amisia :):):) . I aż mi się tak cieplutko robiło jak nasz Amiś wskakiwał mi na kolana i merdał ogonkiem . Nie ten sam psiak jakiego pamiętam z pierwszego dnia jak go zobaczyłam . Chłopak cudowny , przytulaśny , kochany :):):) . Pani Ola dzwoniła dzisiaj do wet , nasz dług za Amisia to prawdopodobnie 120 zł , mam nadzieję że uda nam się zebrać taką kwotę na bazarku . Mam nadzieję że uda nam się zebrać więcej :) i będzie jeszcze dla Pucusia . A Amisia jeszcze trochę odkarmimy i można szukać mu domeczku , cieplutkiego domeczku :):):) Quote
cicia1977 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Wala wysyłam Ci zdjecia Amisia i prosze wklej na wątek bo ja za nim się tutaj w tym połapię to znowu tydzień minie Quote
piesia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Wala , jak byś mogła to dopisz na pierwszej stronie , że pieniądze które przekazałam , to są pieniądze zebrane od dzieci z klasy 3 b w Suchym Lesie :) Quote
Recommended Posts