Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mogę wstawić Amisia obok Pucusia , bo mi się chłopaki mieszają :( . Zdjęcie jednego , a jak klikniesz to pokazuje się wątek drugiego . niesforne chłopaki ;).
Na bazarek mam kilka rzeczy i jeszcze chciałam spróbować zebrac po znajomych . w tym tygodniu będę działała . A Magda rzuciła temat że może makulatura , pewnie groszowe sprawy , ale zawsze . Możemy też puszki zbierać . nie wiem , można się rozeznać i zobaczyć jak to wygląda . jak myślicie ?

Posted

W sobotę popołudniu byłam u Magdy i widziałam się z Amisiem chłopak był bardzo szczęśliwy
całkiem inny widok taki kochany psiak :)
Ja też mam kilka rzeczy które mogę dać dla psiaka na bazarek...
I zobaczmy ile będzie do zapłaty i ile uzbiera się z bazarków :)

Posted

Chyba już zajarzyłam z tym forum-mam nadzieję że to co napiszę tutaj się pojawi bo piszę to już trzeci raz :-).A więc Amiś jest naprawdę kochanym psiakiem.Jest po drugiej kąpieli, bardziej już zaokrąglony więc cudo się z niego robi.Agresji zero, na spacerach bardzo grzeczny, tylko już muszę go zabierać na smyczy ponieważ nie reaguje jeszcze na swoje imię i za bardzo już nie ma ochoty wracać do domu.Widać że chłopak wraca do sił bo już na tapczan z chęcią wskakuje. Mam pierwsze sukcesy w "tresurze" Amisia - miskę Beti omija z daleka, podchodzi tylko powąchać jak już Beti się naje. Leczenie mam nadzieję już zakończone - w piątek była ostatnia wizyta na której dostaliśmy witaminki i ostatni zastrzyk na biegunkę. Pani Ola jak tylko będzie wiedziała jaki był koszt zaraz da mi znć i wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy. Piesia serdecznie zapraszamy w sobotę w odwiedzinki :-)

Posted

Przyjadę do mojego dziubeczka. Zobaczę czy się dobrze nim opiekujesz ;). Cieszę się że chłopaczek dochodzi do siebie . Ile to ciepełko i miłość potrafią zrobić . Teraz trzeba mu znaleźć cieplusi domek na stałe :):):) , żeby cicia mogła kolejną biedę wyprowadzić ;)

Posted

dziewczyny potrzebowałabym dla Amisia obroże - jak będziecie widziały na jakimś bazarku to dajcie znać.Jeśli mam prowadzic dom tymczasowy to będę potrzebowała takie "gadżety" :-)

Posted

Wala bardzo dziękuję-na razie trzymaj obróżkę.dziewczyny podesłały mi bazarek z obrożami więc kupię Amisiowi. Piesia fotki wysłałam do Pani Oli ale na razie nie mam odzewu. Może jak się odezwie to już będzie coś wiedziała o kasie.

Posted

Oj tak, tak...jak pomyślę o tym mrozie i tym zimnym boksie w którym Henio siedzi to aż serce sie kroi.Dobrze że już wiosenka sie do nas zbliża i chociaż w dzień te nasze bidy duuuppki wygrzeją.

Posted

cicia1977 napisał(a):
Oj tak, tak...jak pomyślę o tym mrozie i tym zimnym boksie w którym Henio siedzi to aż serce sie kroi.Dobrze że już wiosenka sie do nas zbliża i chociaż w dzień te nasze bidy duuuppki wygrzeją.

Cicia , ale jak Amis juz tak dochodzi do siebie , to Henia też mogłabyś już wziąć ;) . Chłopaki spokojne , a Beti będzie miała drugiego faceta w chacie , zobacz jak fajnie , jeden posprząta , drugi ugotuje ;) . I tylko mi się nie wykręcaj , tylko dobijaj do mojej magicznej cyferki 4 , no bo kota i królików to ci nie każę już przygarniać:) .

Posted

Angel , nie przejmuj się jeśli nie będzie cię w schronisku . Robisz kawał dobrej roboty w domku . Bazarek super . ja jutro podrzucam rzeczy które mam , do zrobienia fotek i jak tylko będę miała to prześlę ci na maila . kilka osób mi się zadeklarowało z pomocą , ale jeszcze nie wiem dokładnie co będę od nich miała . A teraz wypij sobie gorącą herbatkę z malinkami :):):) .

Posted

Angel jeszcze raz bardzo dziękujemy za bazarek!!!!!!! Dopiero teraz dojrzałam na wątku dwupaku jaki Ty dzisiaj ciężki dzień miałaś. Co to za szczęście ze tttaakkiieee dziewczyny są w naszym Azorku.

Posted

piesia napisał(a):
Angel , nie przejmuj się jeśli nie będzie cię w schronisku . Robisz kawał dobrej roboty w domku . Bazarek super . ja jutro podrzucam rzeczy które mam , do zrobienia fotek i jak tylko będę miała to prześlę ci na maila . kilka osób mi się zadeklarowało z pomocą , ale jeszcze nie wiem dokładnie co będę od nich miała . A teraz wypij sobie gorącą herbatkę z malinkami :):):) .

okej, to czekam na fotki i robie kolejny bazarek- do wtorku siedze w domu także mam czas :) jeszcze dla Krecika musze zrobic ; p bo ostatnie pieniadze przelałam do agi i trzeba zbierac kolejne.

cicia1977 napisał(a):
Angel jeszcze raz bardzo dziękujemy za bazarek!!!!!!! Dopiero teraz dojrzałam na wątku dwupaku jaki Ty dzisiaj ciężki dzień miałaś. Co to za szczęście ze tttaakkiieee dziewczyny są w naszym Azorku.

prawda dzień ciężki...strasznie. Dla mnie masakra.. ale kieruje sie tym cytatem:

"(...) prawdziwa miłość oznacza, że zależy Ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz."

dziewczyny czekały na taka szanse 6 lat ! I to bardzo długich lat..schroniskowych. Teraz już beda bezpieczne, naucza sie zycia w domu i możemy szukac DS ; ) ale nie zaśmiecam wątku Amiego ; )

co u niego wogóle słychać nowego ?

Posted

Byłam dzisiaj w odwiedzinach u Amisia :):):) . I aż mi się tak cieplutko robiło jak nasz Amiś wskakiwał mi na kolana i merdał ogonkiem . Nie ten sam psiak jakiego pamiętam z pierwszego dnia jak go zobaczyłam . Chłopak cudowny , przytulaśny , kochany :):):) .
Pani Ola dzwoniła dzisiaj do wet , nasz dług za Amisia to prawdopodobnie 120 zł , mam nadzieję że uda nam się zebrać taką kwotę na bazarku . Mam nadzieję że uda nam się zebrać więcej :) i będzie jeszcze dla Pucusia . A Amisia jeszcze trochę odkarmimy i można szukać mu domeczku , cieplutkiego domeczku :):):)

Posted

Wala , jak byś mogła to dopisz na pierwszej stronie , że pieniądze które przekazałam , to są pieniądze zebrane od dzieci z klasy 3 b w Suchym Lesie :)