Livka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Aimez_moi']Banerek pierwsza klasa.......:)[/QUOTE] Prawda ... bardzo proszę częstujcie się i wędrujcie po dogo z Ylvą ;) Quote
sylwija Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='Livka']Betbet - pięknie Ci dziękuję :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] ja się dołączam do podziękowań, banerek śliczny :) Quote
sylwija Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='moca35']sylwija, widzę że masz słabość do hasiorów: Ylva, Selva, Yasper:) przesunę na Ylvę 25,00zł stałych deklaracji od Jaspera /tylko tyle bo chce jeszcze wspomóc rodzinkę haszczaków z małopolski: Szamiego, Tajge i Xene a i Dżafar i Puszek też mają obiecane odemnie parę złotych/[/QUOTE] bardzo dziękuję :) trochę słabość mam chyba.. od czasu, kiedy adoptowałam Aronka od Bajk21.. ale całe moje osobiste stado to zbieranina straszna, aczkolwiek kochana :) Quote
Betbet Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 no masz Ci los, cieszę się, że się spodobał, ale jak obiecane to obiecane, mi to w domu nie daje spokojnie odpoczywać po pracy więc na szybciutko, widze że bazarek macie dla niej: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203027-Transporterek-miska-filmy-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Ylvy.-Do-10.03.-do-godz.22-giej."][IMG]http://img543.imageshack.us/img543/1654/ylva.jpg[/IMG][/URL] Quote
Livka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Betbet no chyba padnę z wrażenia ten jest jeszcze fajniejszy ... ekstra :multi::multi::multi: Już go biorę ;) Dziękuję Ci :loveu::loveu::loveu: Quote
Betbet Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Cieszę się, że choć w tak bardzo malutki sposób mogłam pomóc:) Trzymam kciuki za Ylvę:) Quote
Livka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='żabol']Deklaruję 30 zł stałej:)[/QUOTE] Żabol jesteś niesamowita :loveu: - dziękujemy, a to się sylwija ucieszy :fadein: Quote
camayana Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Biedactwo... wierzę, że i jej się poszczęści :) tak jak Selvie.... może Selva znajdzie szybko nowy dom a wtedy może będzie jakieś miejsce... ale póki co nic nie obiecuję, szukajcie hoteliku, zwłaszcza że nie wiadomo ile to potrwa Quote
Plicha Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Dalej trzymam kciuki za suńkę. Na razie tylko tak mogę pomóc. Quote
sylwija Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='Livka']Żabol jesteś niesamowita :loveu: - dziękujemy, a to się sylwija ucieszy :fadein:[/QUOTE] cieszę się bardzo i dziękuję :) Quote
sylwija Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 cały czas o niej myślę Dziś powinniśmy wiedzieć, jak wygląda rozliczenie Jaspera i jaka ewentualnie kwota byłaby do przekazania dla Ylvy. Quote
Piromanka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Jeżeli darczyńcy się zgodzą, w spadku po Jasperze będzie [B][COLOR=green]943,95 zł.[/COLOR][/B] Quote
Piromanka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='sylwija']może się uda hotelik dla niej załatwić.. ale dopiero w tygodniu będę wiedziała Myślę, że jakby ją 'przywrócić społeczeństwu' miałaby duże szanse na adopcje :)[/QUOTE] A gdzie ten hotelik? Też u Jamora jak Jasper? Czy może jakiś inny? Quote
sylwija Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 u Jamora kolejka, może i my się doczekamy ;) teraz myślę o Konstancinie.. może się uda.. nie mam tam daleko, więc mogę ją tam przywieźć, mogę potem odwiedzić, czy podrzucić, jak coś trzeba.. Quote
Asia&Kleo Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Zapisuję wątek Na razie nie jestem w stanie finansowo pomóc, mogę jedynie dorzucić na bazarek 2 obróżki. Jutro dałabym zdjęcia. Quote
Plicha Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='Piromanka']Jeżeli darczyńcy się zgodzą, w spadku po Jasperze będzie [B][COLOR=green]943,95 zł.[/COLOR][/B][/QUOTE] Super, to spora suma. Quote
sylwija Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 :) jeszcze czekam na zgodę ale powoli się wybieram po nią w sobotę Quote
Plicha Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='sylwija']:) jeszcze czekam na zgodę ale powoli się wybieram po nią w sobotę[/QUOTE] Hurra!!! :) Quote
kaskadaffik Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 strasznie sie cieszę, Kochana nawet nie wiesz co Ci tu Ciotki szykują :):):) Quote
Vlk Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Piromanka']Jeżeli darczyńcy się zgodzą, w spadku po Jasperze będzie [B][COLOR=green]943,95 zł.[/COLOR][/B][/QUOTE] byłoby super :) kurcze miałam dla Jaspera bazarek w wolnej chwili sklecić a tu Jasper już w domku? No to jak się wyrobię z zaległościami które mi na uczelni i ze zleceniami narosły po kontuzji ręki, to bazarek mogę dla Ylvy zrobić. Mam trochę fantów, jakieś ciuszki, tylko muszę mieć czas to obfocić porządnie i opisać :D a może i coś stworzyć dodatkowego, obrazki czy coś... Quote
moca35 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dziewczyny mam głupie pytanie. Jak zrobić, zeby banerek Ylvy "ciągnął" się za mną? Quote
Recommended Posts