Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moca35']sylwija, widzę że masz słabość do hasiorów: Ylva, Selva, Yasper:)
przesunę na Ylvę 25,00zł stałych deklaracji od Jaspera /tylko tyle bo chce jeszcze wspomóc rodzinkę haszczaków z małopolski: Szamiego, Tajge i Xene a i Dżafar i Puszek też mają obiecane odemnie parę złotych/[/QUOTE]

bardzo dziękuję :)
trochę słabość mam chyba.. od czasu, kiedy adoptowałam Aronka od Bajk21..
ale całe moje osobiste stado to zbieranina straszna, aczkolwiek kochana :)

Posted

no masz Ci los, cieszę się, że się spodobał, ale jak obiecane to obiecane, mi to w domu nie daje spokojnie odpoczywać po pracy więc na szybciutko, widze że bazarek macie dla niej:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/203027-Transporterek-miska-filmy-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Ylvy.-Do-10.03.-do-godz.22-giej."][IMG]http://img543.imageshack.us/img543/1654/ylva.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Betbet no chyba padnę z wrażenia ten jest jeszcze fajniejszy ... ekstra :multi::multi::multi:
Już go biorę ;)
Dziękuję Ci :loveu::loveu::loveu:

Posted

Biedactwo... wierzę, że i jej się poszczęści :) tak jak Selvie.... może Selva znajdzie szybko nowy dom a wtedy może będzie jakieś miejsce... ale póki co nic nie obiecuję, szukajcie hoteliku, zwłaszcza że nie wiadomo ile to potrwa

Posted

[quote name='sylwija']może się uda hotelik dla niej załatwić.. ale dopiero w tygodniu będę wiedziała
Myślę, że jakby ją 'przywrócić społeczeństwu' miałaby duże szanse na adopcje :)[/QUOTE]

A gdzie ten hotelik? Też u Jamora jak Jasper? Czy może jakiś inny?

Posted

u Jamora kolejka, może i my się doczekamy ;)
teraz myślę o Konstancinie.. może się uda.. nie mam tam daleko, więc mogę ją tam przywieźć, mogę potem odwiedzić, czy podrzucić, jak coś trzeba..

Posted

[quote name='Piromanka']Jeżeli darczyńcy się zgodzą, w spadku po Jasperze będzie [B][COLOR=green]943,95 zł.[/COLOR][/B][/QUOTE]
Super, to spora suma.

Posted

[quote name='Piromanka']Jeżeli darczyńcy się zgodzą, w spadku po Jasperze będzie [B][COLOR=green]943,95 zł.[/COLOR][/B][/QUOTE]

byłoby super :) kurcze miałam dla Jaspera bazarek w wolnej chwili sklecić a tu Jasper już w domku? No to jak się wyrobię z zaległościami które mi na uczelni i ze zleceniami narosły po kontuzji ręki, to bazarek mogę dla Ylvy zrobić. Mam trochę fantów, jakieś ciuszki, tylko muszę mieć czas to obfocić porządnie i opisać :D a może i coś stworzyć dodatkowego, obrazki czy coś...