Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na pewno do hoteliku, jak tylko się uda. Ylva jest słodka i kochana, i grzeczna, ale.. do kotów się nie nadaje, niestety..

Byliśmy z nią wczoraj u Dżafara i razem do lekarza pojechali. Do psów za to się nadaje wyjątkowo, bardzo fajnie kontakt łapie i z moimi domowymi, i właśnie z Dzafarem :)
Niestety ma zapalnie skóry, więc dostała antybiotyk + leki zewnętrzne i tabletki z cynkiem - akurat trafiliśmy na lekarkę, która specjalizuje się w dermatologii ..
Niestety kuleje trochę na prawą łapkę - jest podejrzenie nadwyrężenia/naderwania więzadła krzyżowego, ale badanie było utrudnione, bo Ylva strasznie się spina i jest sztywna
Na środę umówiliśmy się do dr Bissennka - badanie ortopedyczne, rtg i co tam będzie trzeba..

Posted

moca35 napisał(a):
na jakie konto przesłać pieniążki za marzec /deklaracja przesunieta z Jaspera/

no właśnie, myślałam, że dalej poprowadzi Piromanka - byloby najprościej,
ale, niestety, znowu nie mogę się z nią skontaktować

więc potrzebna księgowa dla Ylvy ..

Posted

Ylvie trzeba dać szansę :) te psiaki mają wrażliwą psychikę. A na zdjęciach wygląda przecudnie - jak nie ten pies :)

Posted

i czekamy na Piromankę, która zarządza kontem Jaspera..
na razie nie mogę się skontaktować

Ylva ma na początek całkiem ładną sumkę, stąd bezpieczna jest w hoteliku, dzięki Jasperowi i Waszym deklaracjom :)
Ale już są wydatki..

Swoją drogą, myślę, że nie będzie czekała długo na domek. Jest taka urocza i kochana. Tylko koniecznie aktywny człowiek jej potrzebny jest :)

Posted

[quote name='sylwija']Kto się podejmie być księgowym/skarbnikiem Ylvy??[/QUOTE]

Mogę zostać skarbnikiem Ylvy :) - chyba, że ktoś się nie zgadza na taką opcję :roll:
Mam nawet trzeci post na pierwszej stronie wątku - nie byłoby problemu z rozliczeniami ;)
Czekam na werdykt szanownego grona :loveu:

Posted

[quote name='Livka']Mogę zostać skarbnikiem Ylvy :)

Super :) bardzo dziękuję w imieniu Ylvy
jakbyś rozesłała nr konta do osób, które deklaracje złożyły (podziękowania :)) i do mnie :) będę przekazywać, jeśli ktoś wyrazi chęć pomocy i HA chcą juz przelać swoją deklarację

I Piromanka dziś dzwoniła do mnie, przeleje pieniążki od Jaspera, który wspomoże Ylvę :)

przypomnę, bo to znaczące wsparcie :
[quote name='Piromanka']Jeżeli darczyńcy się zgodzą, w spadku po Jasperze będzie 943,95 zł.