ageralion Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 agaga21 napisał(a):Jaki piękny! Ile on ma latek? W sierpniu zaczyna 7 roczek... Quote
Enigma79 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Bardzo fajny faflun... fatalnie, że po 7 latach musi zmienić/opuścić dom :( Quote
ageralion Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Enigma79 napisał(a):Bardzo fajny faflun... fatalnie, że po 7 latach musi zmienić/opuścić dom :( Niestety moze to bardzo przezyc, bo od szczeniaka mieszka z nimi :( P. Malgosia tez sie tym martwi :( Quote
Enigma79 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Właśnie... czasami psy przestają jeść, popadają w depresję... ale może, jeśli ktoś poświęci mu dużo uwagi, zapewni ruch.. tylko to obowiązkowe szkolenie mnie martwi. Ostatnio widziałam, jak 8-letni jamnik nie uczony nigdy nawet podawania łapy nauczył się różnych pozytywnych zachowań i oduczył tych niepożądanych ale szkolenie przeprowadzała z nim jego pańcia. Czy Kenzo będzie chciał współpracować ? Bądźmy dobrej myśli. Quote
agaga21 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 kurcze, no...zamiast nad psem(i nad sobą) popracować, pozbywają się go po tylu latach :( biedne psisko!!! :( :( Quote
Freya73 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Po takim okresie czasu, bedzie to ogromne przezycie dla Kenzo. Quote
ageralion Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Niestety bdzie mu bardzo ciezko na poczatku :( Mam tylko nadzieje, ze u p. Marka szybko sie zadomowi dzieki duzej dawce ruchu, jakiego potrzebuje i pracy umyslowa jakiej nie zna. Mam nadzieje, ze szybko przestanie tesknic, kiedy pozna nowe zycie i znajdzie TEN dom... on ma potencjal, tylko trzeba to z niego wyciagnac... Quote
Alicja Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 7 lat .....tragedia dla psa , oby skończyło się to dobrze Quote
ania z poznania Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak można SIEDEM lat nad psem nie pracować???? Albo nawet rok, tak jak w przypadku Rafika? Czy ktoś to rozumie???????????? Quote
kamilqax95x Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 O jaki piękny misiek :loveu: pewnie namiętnie się ślini :p Quote
ageralion Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Zaklepalam Kezno transport na 08.03. Transport bedzie laczony z Rafikiem, amstaffem z Poznania. Laczny koszt calej trasy to 600zl, chyba ze uda sie podwiezc Kenzo do Gorzowa, wtedy zaoszczedzimy 100zl. tu_ania_tu napisał(a):mogę z transportem trochę pomóc, ale tylko trochę... tak do 100km Aniu czy uda Ci sie w srodku tygodnia pomoc z transportem? Quote
ageralion Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 tu_ania_tu napisał(a):kiepsko to widzę niestety Tego sie niestety balam... no nic, jakos dozbieramy te pieniazki ;) Quote
ageralion Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Kenzo juz po kastracji, ktora zniosl bardzo dobrze :) Dzisiaj wogole juz nie czuje braku jajek ;) W sobote jada na kontrole... Quote
tu_ania_tu Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Bardzo dobra informacja. Oby kazda kolejna była równie dobra. Quote
ageralion Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Wlasnie oplacilam transport i z jakies 30 min Kenzo rusza w droge... Quote
kamilqax95x Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 To ja trzymam kciuki za bezpieczny dojazd ;) A Kenzo ma jakiś tekst do ogłoszeń bo bym go ogłosiła :p Quote
ageralion Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='kamilqax95x']To ja trzymam kciuki za bezpieczny dojazd ;) A Kenzo ma jakiś tekst do ogłoszeń bo bym go ogłosiła :p[/QUOTE] On narazie nie jest adopcyjny, wiec oglaszac go nie bedziemy. Poczekamy na fachowa opinie szkoleniowca, zeby wiadomo bylo jakiego domu dla niego szukac :) Quote
ageralion Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Chlopaki juz prawie na miejscu. Kenzo bardzo ladnie sie zachowuje w samochodzie :) Podczas postoju zrobil pieknie siuku i kupe :) W domu mial bardzo smutne porzegnanie, wszyscy plakali i bardzo przezyli rozstanie z psem :( Nawet nie probuje sobie wyobrazac, jak sie czuli zegnajac :( Za to drugi lobuziak astowy Rafi, pokazal co potrafi :evil_lol: Tak sie pchal do przodu i szalal w transporterze, ze go zniszczyl i wydostal sie na zewnatrz. Na poczatku troche powarkiwal na Kenzo, ale wiecie co? Kenzo go pieknie olal i nie dal sie sprowokowac :cool3: Jestem z niego dumna :grins: Quote
Recommended Posts