Jump to content
Dogomania

Kenzo - mix asta i CC w tarapatach - zbieramy na hotelik ze szkoleniem

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Enigma79 napisał(a):
Bardzo fajny faflun... fatalnie, że po 7 latach musi zmienić/opuścić dom :(

Niestety moze to bardzo przezyc, bo od szczeniaka mieszka z nimi :( P. Malgosia tez sie tym martwi :(

Posted

Właśnie... czasami psy przestają jeść, popadają w depresję... ale może, jeśli ktoś poświęci mu dużo uwagi, zapewni ruch.. tylko to obowiązkowe szkolenie mnie martwi. Ostatnio widziałam, jak 8-letni jamnik nie uczony nigdy nawet podawania łapy nauczył się różnych pozytywnych zachowań i oduczył tych niepożądanych ale szkolenie przeprowadzała z nim jego pańcia. Czy Kenzo będzie chciał współpracować ? Bądźmy dobrej myśli.

Posted

Niestety bdzie mu bardzo ciezko na poczatku :( Mam tylko nadzieje, ze u p. Marka szybko sie zadomowi dzieki duzej dawce ruchu, jakiego potrzebuje i pracy umyslowa jakiej nie zna. Mam nadzieje, ze szybko przestanie tesknic, kiedy pozna nowe zycie i znajdzie TEN dom... on ma potencjal, tylko trzeba to z niego wyciagnac...

Posted

Zaklepalam Kezno transport na 08.03. Transport bedzie laczony z Rafikiem, amstaffem z Poznania. Laczny koszt calej trasy to 600zl, chyba ze uda sie podwiezc Kenzo do Gorzowa, wtedy zaoszczedzimy 100zl.

tu_ania_tu napisał(a):
mogę z transportem trochę pomóc, ale tylko trochę... tak do 100km

Aniu czy uda Ci sie w srodku tygodnia pomoc z transportem?

Posted

[quote name='kamilqax95x']To ja trzymam kciuki za bezpieczny dojazd ;)
A Kenzo ma jakiś tekst do ogłoszeń bo bym go ogłosiła :p[/QUOTE]
On narazie nie jest adopcyjny, wiec oglaszac go nie bedziemy. Poczekamy na fachowa opinie szkoleniowca, zeby wiadomo bylo jakiego domu dla niego szukac :)

Posted

Chlopaki juz prawie na miejscu. Kenzo bardzo ladnie sie zachowuje w samochodzie :) Podczas postoju zrobil pieknie siuku i kupe :) W domu mial bardzo smutne porzegnanie, wszyscy plakali i bardzo przezyli rozstanie z psem :( Nawet nie probuje sobie wyobrazac, jak sie czuli zegnajac :(

Za to drugi lobuziak astowy Rafi, pokazal co potrafi :evil_lol: Tak sie pchal do przodu i szalal w transporterze, ze go zniszczyl i wydostal sie na zewnatrz. Na poczatku troche powarkiwal na Kenzo, ale wiecie co? Kenzo go pieknie olal i nie dal sie sprowokowac :cool3: Jestem z niego dumna :grins: