tu_ania_tu Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 o ja! Rozumiem ze oba w transporterach podróż rozpoczynały.... bo gdyby tak jeden w a drugi nie w to by dopiero jadka była Quote
agaga21 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 strasznie mi żal kenzo, strasznie, strasznie! :( :( jak oni mogli....? i co z tego, że płakali? palcem nie kiwneli by tak się nie stało. niech płaczą i mają wyrzuty sumienia do końca życia! Quote
agnieszka32 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='agaga21']strasznie mi żal kenzo, strasznie, strasznie! :( :( jak oni mogli....? i co z tego, że płakali? palcem nie kiwneli by tak się nie stało. niech płaczą i mają wyrzuty sumienia do końca życia![/QUOTE] Zgadzam się z tym całkowicie - w ogóle nie żal mi tych ludzi :shake: Nawet nie chcę sobie wyobrazić, co ten psiak musi przeżywać :-(:-(:-( Quote
ageralion Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Oba psiaki dotarly szczesliwie do celu wczoraj po 22 :) Teraz czekamy na pierwsze wrazenia p. Marka ;) Przemku bardzo dziekuje za pomoc i cierpliwosc w trasie :) Quote
ageralion Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='tu_ania_tu']o ja! Rozumiem ze oba w transporterach podróż rozpoczynały.... bo gdyby tak jeden w a drugi nie w to by dopiero jadka była Nie, Kenzo jechal bez transportera, Rafi pozniej tez ;) Quote
tu_ania_tu Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='ageralion']Nie, Kenzo jechal bez transportera, Rafi pozniej tez ;)[/QUOTE] ło matko, to prawdziwy dar od losu, ze kenzo nie dał sie sprowokować! Quote
ageralion Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='tu_ania_tu']ło matko, to prawdziwy dar od losu, ze kenzo nie dał sie sprowokować![/QUOTE] Z tego co zrozumialam, one byly oddzielone jakas plyta. Ale gdyby zaczela sie akcja, mysle, ze plyta by nie pomogla... Quote
ania z poznania Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Rozmawiałam z Markiem, Kenzo bardzo przeżywa............. :-(, jest przygnębiony, widać, że bardzo tęskni. Marek stara się odwrócić jego myśli na weselszy tor spacerami, ale mówi, że niestety musi to przerobić, przeboleć, odchorować, nie da się inaczej...... Jest sam w pokoju, żeby obecność innych psów go nie denerwowała. Quote
agaga21 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='ania z poznania']Rozmawiałam z Markiem, Kenzo bardzo przeżywa............. :-(, jest przygnębiony, widać, że bardzo tęskni. Marek stara się odwrócić jego myśli na weselszy tor spacerami, ale mówi, że niestety musi to przerobić, przeboleć, odchorować, nie da się inaczej...... Jest sam w pokoju, żeby obecność innych psów go nie denerwowała.[/QUOTE]:placz::placz::placz::placz: Quote
kamilqax95x Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='ania z poznania']Rozmawiałam z Markiem, Kenzo bardzo przeżywa............. :-(, jest przygnębiony, widać, że bardzo tęskni. Marek stara się odwrócić jego myśli na weselszy tor spacerami, ale mówi, że niestety musi to przerobić, przeboleć, odchorować, nie da się inaczej...... Jest sam w pokoju, żeby obecność innych psów go nie denerwowała.[/QUOTE] Biedak :( :( :( :( Quote
Enigma79 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Nic i nikt nie zastąpią mu osób, które kochał i do których był przywiązany... :( Oby czas w tym przypadku działał na korzyść misia. Quote
agnieszka32 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 To było do przewidzenia :(:(:( Trzeba wątek Kenzo podesłać jego "właścicielce" :angryy: Quote
ageralion Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Kenzo czyuje sie powolutku coraz lepiej. Na spacerach zaczyna machac ogonkiem i zaczepiac do zabawy. Ma nawyk lapania za smycz ale p. Marek pracuje nad tym ;) Po niedzieli bedzie mial sciagane szwy, a ze bardzo nie lubi weterynarzy, dostanie glupiego jasia... Zaplacilam przed chwila za hotel i weta 450zl Quote
fioneczka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 poznałam Kenzo ... piękny, wielki, dostojny, oflupiony ;) fajne psisko, troszkę jeszcze zagubiony ale zaczyna ufać Markowi i to widać :) mam troszkę zdjęć to wrzucę niedługo Quote
agaga21 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 kenzo jest fantastyczny. jednak jak na niego patrze, to płakać mi się chce. Quote
ageralion Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Jest niesamowicie przystojny :loveu: Quote
ageralion Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Zapraszam pięknie na dwa bazarki dla naszych psiakow Bazarek rózności zrobiony przez tatankas, z fantów podarowanych przez ciotki z dogo :cool3: ZAPRASZAM-Ciuch i but dla dzieciaka,ciebie,do domu cosik na TTB Szczecin do 20.03 Piękne rękodzielo, niesamowite i unikatowe pisanki Wielkanocne pisanki, ręcznie robione cudeńka z wydmuszek (do 20.03) Quote
fioneczka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [video=youtube;6po8LUgCats]http://www.youtube.com/watch?v=6po8LUgCats[/video] Quote
ageralion Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Ale wariat :evil_lol: Jestem zaskoczona jego zwinnoscia, spodziewalam sie ciapowatego starszego miska, a tu taka niespodziewajka :crazyeye::diabloti: Quote
agaga21 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 nie spodziewałam się uśmiechniętej mordki zobaczyć tak szybko :) powtórze się: jest niesamowicie piękny! Quote
kamilqax95x Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Kenzo pięknie się reprezentuje ;) Widać że pies nietresowany bo próbował podgryzać ręce by było tak jak on chce ale widać że też niewybiegany jest ale będzie dobrze :) Quote
Recommended Posts