kamilqax95x Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 I co znalazł się jakiś transport ?? Quote
ageralion Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Agata ma na oku transport dla naszego kruszynka, na dniach bedzie wszystko wiadomo :) Quote
kamilqax95x Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 O no to super :) czekam na dobre wieści :) Quote
ageralion Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Kenzo opuscil wczoraj hotelik, by pojechac do Nowej Soli na nocleg, a dzisiaj zawitac w Szczecinie. Chyba juz dojechali na miejsce, to bedzie musiala potwierdzic Agata :) Tesc Agaty, ktory pojechal po kruszynka, jak zobaczyl go na zywo, to mine mial nietega i lekko miekkie kolana, co by nie mowic, kruszynek robi wrazenie :evil_lol: Na niewiele sie zdaly uspokajajace slowa p. Marka, kiedy to na postoju Kenzo mial ochote pofiglowac i poprzeciagac sie z opiekunem szmycza :diabloti: dojechal wiec do Nowej Soli jako "niewychowany bydlak" :evil_lol: Ale tutaj sie zaczyna cala akcja, bo Kenzo zajelo kilka godzin, by zawojowac sercem tescia :-o Od pieszczoszkow, figli i niezobowiazujacej zabawy, skonczyli spiac w jedym lozku :evil_lol: Rozwalilo go na lopatki, kiedy Kenzolek zasnal z fafelkami na jego kolanie, serduszko zmieklo, oj zmieklo :) Obkupil psiaka w zabawki, gryzaczki, zjezdzil pol miasta za jego ulubiona karma i przeprowadza sledztwo odnosnie jego dalszych losow, godne FBI czy CIA. No przypadl mu psiak tak bardzo do gustu, ze gdyby nie mieszkajace z nimi wnuki, zostawilby go u siebie. Mam kilak zdjec slabej jakosci, bo robione telefonem, ale widac na jednym, jaka zabaweczke sobei upolowal kruszynek - balonika :evil_lol: Chodzil z nim, trzymajac za dzyndzla, dumny jak paw, nie psujac i nie pekajac go :diabloti: Quote
gagatekk Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 zapraszam na bazarek dla nadziei amstaffa http://www.dogomania.pl/threads/218255-Na-Nadziej%C4%99-Amstaffa-CIUCHOWISKO-do-9.12.?p=18116161#post18116161 Kenzo już w Szczecinie, teść przeżywa że oszukał psa. "bo Kezno myślał że jadą na spacer, a on go zostawił" :D cały czas wypytuje co będzie z psem chce wiedzieć wszystko na bieżąco. zrobił mu reklamę :) kupił wyprawkę od siebie :D na razie Kenzo jest na DT zobaczymy może i mój tata się zakocha wiadomość z ostatniej chwili co robi Kenzo? " a .... śpi i bąki puszcza :D " Quote
gagatekk Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Kezno zaczyna cwaniakować pcha się do wyra, sprawdza reakcje kto na ile mu pozwala z tego co słyszałam są osoby, których nie lubi - kilku panów remontujących nie może się do niego zbliżyć, nie wspomnę o nieproszonych gościach w nocy już byli tacy którzy zostali złapani. troszkę się boją żeby nikogo nie ugryzł jak jest otwarte, na razie poznają jego reakcje i zachowania dalej o jedzenie spór jak ma być karmiony do grupy dołączyła moja babcia która też chce gotować masakra... aż się boję i tak jest spasiony. moja mama stwierdziła, że na zdjęciach wygląda jak kryminalista a przecież to taka piękna psina, no i niezły z niego żebrak on i te jego oczy wczoraj za te biedne oczy dostał ciasteczko. w ogóle jak o nim mówi to prawie wyje przez telefon oj chyba rodzi się wielka miłość Quote
ageralion Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Mialam w weekend wpasc do Kenzo, ale mi sie rozchorowalo rodzinnie, wiec wycieczka nie wyszla :( Mialam w zamiarze porpbic chlopakowi nowe foteczki i lipa... moze po swietach sie uda. Z nowych wiesci, to Kenzo poczul sie juz pewnie na nowym terenie i niekiedy pokazuje rozki w potaci obszczekania niektorych ludzi na terenie szpitala. Czasem sobie kogos upatrzy i koniec, odrazu mu pokazuje niechec i drze papicho na niego. Skarzyl sie tez ostatnio na lapy, popiskiwal i widac bylo, ze mu dokuczaja. Ma psiak juz swoje lata, dlatego wyslemy go do weta na podstawowe badania krwi, zeby wykluczyc jakies stany zapalne. Moze poprostu stres zwiazany ze zmiana otoczenia, plus wieksza dawka ruchu spowodowaly zakwasy, ale lepiej sprawdzic czy cos sie nie dzieje powazniejszego. PS Kenzo chrapie na caly szpital, ostatnio ledwo uslyszeli wjezdzajacy na teren samochod :evil_lol: Quote
Martka:) Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/219603-Maksiu-b%C5%82aga-o-pomoc-i-o-nowy-dom-!!!! Bardzo ważne, proszę niech ktoś zerknie na wątek Maksia !!! Quote
gagatekk Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/219847-Dla-NADZIEI-AMSTAFFA-nowe-czapki-do-konca-roku-2011?p=18248805#post18248805 bazarek dla naszych psiaków bardzo proszę o pomoc w podnoszeniu i reklamowaniu :) Quote
gagatekk Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 a tu nasza mała fotorelacja z wizyty u Kenzola :) Quote
mama blanki Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 cudowny przystojniaczek!!! Rudamania- kiedy Go dowiedzimy??? Quote
ageralion Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Kenzo wczoraj nam zaniemogl, zawiodly tylne lapki :-( Albo cos z kregoslupem, alboz biodrami, moze go przewialo... w kazdym razie dzisiaj pedza do weta :-( Boje sie rachunku :-( Quote
gagatekk Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 toska doda fotki bo mi padły baterie w aparacie a ładowałam :shake: w tygodniu będzie miał długa wizytę. chłopaka trzeba znieczulic troszkę warczał na pana weta, miał namordnik, ale z łatwością go sobie ściągał. szczerze przyznam że troszkę się zmęczyłam starając się trzymać go sztywno, żeby przypadkiem nie dziabnął... trzymałyśmy go we dwie. chłopak ma charakterek i siłę. jest kilka opcji do sprawdzenia, musi mieć usg,zbadaną krew i rtg . jest apatyczny, bez humoru i drażliwy. znowu wymiotował :( teraz śpi. moja mama w domu wyje, bo Kenzol chory jutro jedzie mój brat będzie go masował, Kruszynek to uwielbia i wczoraj mu pomogło. zabawki gumowe zostały zabrane, bo je do połowy zjadł w zamian za to dostał wielgachną kość wołową lizał lizał aż zasnął ( to było kilka dni temu ) chłopak dostał nową smycz oraz obróżkę teraz musimy znaleźć kaganiec na tego wielkiego ryja toska wielkie dzięki jeszcze raz za pomoc :loveu: to co kiedy idziemy z nim na miasto na spacer :evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Jaki grzeczniutki, ale widać, że na początku był trochę spięty... Mojej cioci niedawno odeszła rottweilerka i strasznie się męczyła bo była postury właśnie jak Kenzo i miała to samo tylne łapy jej wysiadały. Zaczęło jej się to jakiś czas temu, więc przeszła na dietę i ona jej pomogła, bo jednak taka waga na łapy nie robi dobrze.. moze by mu zmienić jedzenie? Ale wiem, że to jednak kosztowne jest... :( Quote
gagatekk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę Quote
ageralion Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Trzymamy, bo mam stresa jak cholera... Quote
agaga21 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 trzymam kciuki i ja ca kenzo. musi być dobrze teraz, gdy w końcu ktoś go kocha... Quote
gagatekk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 zapraszamy na bazarek dla Nadziei Amstaffa same cuda http://www.dogomania.pl/threads/221156-Torebkowo-II-na-Nadziej%C4%99-Amstaffa-same-cuda-%29-do-21.01-%29 Quote
kamilqax95x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :smile: ZAPRASZAM PO FILMIKI :) do 31 stycznia! http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887 Quote
ageralion Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Kenzo dostal przykaz na diete!! Okazalo sie, ze dolegliwosci naszego przystojniaka wynikaja z przejedzenia i pochlaniania na spacerach smieci!! Kaganiec w drodze, bo kazdy co byl mierzony to nie pasowal na te sliniaste fafle, wiec trzeba kupic z netu :) Zreszta, wiecej naskrobei Agata Quote
Recommended Posts