Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, że mała zrobiła sio i kupkę, bo już się zaczynałam martwić, że tyle godzin nie chciała zalatwić swoich potrzeb.

Będzie dobrze Iskierko, ciocia LILUtosi się tobą zajmie, będziesz mieć jak w raju.

LILUtosi, a miejsce szycia jest ładne?? Nic się nie paprze? Mogłabyś zobaczyć, czy ma miękkie cycuchy? Czy tam nic nie nachodzi??

Posted

Macie kasę na hotel czy zbieracie deklaracje ? Wpłacę doraźnie 30 zł w imieniu mojej przyjaciółki Hani, która mieszka w Kanadzie. , a potem w zależności co napiszecie.

Posted

Poker 30 zł wpłyneło - ślicznie dziękuję :)
tak, zbieramy deklaracje stałe, których póki co mamy 0 zł :(

porozsyłałam z rana dzisiaj dużo pw do ludzi, ale niestety odzew widzę zerowy... :(

Posted

powiem szczerze ,ze PW zaczynają mnie wkurzać. Dostaję ich masę i odpwoiedź na nie wszystkie zabiera mi mnóstwo czasu.A jest taki zwyczaj ,że się odpowiada i czasami już nie mam ani czasu , ani ochoty.
Robię bazarek na sunię. Wpiszę potem tu link.
Link http://www.dogomania.pl/threads/203185-Srebro-szk%C5%82o-na-szyjk%C4%99-to-pomoc-dla-ma%C5%82ej-ISKRY-kt%C3%B3ra-ledwie-prze%C5%BCy%C5%82a-Do-04.03.g.22?p=16400598#post16400598

Posted

mnie też czasami pw wkurzają, ale niestety to jedyna droga aby ściągnąć na wątki więcej osób - jeśli się chodzi po wątkach i zostawia off to dostaje się karniaki i bany... :(

bazarek śliczny :)
zapraszam wszystkich do wstąpienia i zakupów ;)

Posted

LILUtosi napisał(a):
A ja szukalam dzisiaj rano maleńkiej bo mi z legowiska zginęła. A ona na fotelu się wyleguje w salonie. Jutro wstawię foteczki.

ale że co?? że ona na fotelu??

Posted

a ja i tak nie mogę uwierzyć :)
ona taka wystrachana była, a tu proszę... po fotelach się mała rozwala :)

a tak szczerze, to bardzo się cieszę że mała sie otwiera, na prawdę :)

Posted

LILUtosi - dziś mija 10 dzień od cesarki Iskry... zobaczysz jak ze szwami?? dziś powinna mieć wyciągnięte...

A co w ogóle u małej? jak się zachowuje? nadal wycofana, czy się otworzyła? jak dogaduje się z resztą Twojego stadka??

Posted

Chyba jeszcze nie pisałam, więc już się poprawiam :oops:
Ślicznie dziękujemy imperator za transport małej Iskry do LILUtosi.

Koszty transportu - pokrywamy tylko w części - 100 zł za co również dziękujemy imperator.

Posted

Ale to nie znaczy że się już otworzyła. Jeszcze długa droga przed nami. Szwy uważam że jeszcze chwilę powinny być. Ja sama jej wyjmę. Po co płacić za weta. Chyba że uznam że coś jest nie tak. Na razie nie stresuje jej wychodzeniem na zewnątrz. Jest w łazience i może sobie wychodzić kiedy chce, drzwi są otwarte. Jak uzna że chce iść z resztą na spacer to na pewno nam to pokaże. Robi raz dziennie zdrową kupkę, apetyt ma. Wydaje mi się że ją jeszcze trochę boli i dlatego czuje się też nie pewnie.

Posted

[quote name='Akrum']Chyba jeszcze nie pisałam, więc już się poprawiam :oops:
Ślicznie dziękujemy imperator za transport małej Iskry do LILUtosi.

Koszty transportu - pokrywamy tylko w części - 100 zł za co również dziękujemy imperator.

Nie ma problemu, polecam się na przyszłość, a psina jak dojdzie do siebie na pewno będzie fajnym psem.

Posted

Iskra jest niesamowicie podobna do Gusi, [rawie jak kloniki.
Czy imperator wiózł Ambrę do Wrocławia?
Na razie z bazarku jest tylko i aż 26 zł. Mogę przeznaczyć z mojego poprzedniego bazarku 100 zł. Pasuje?

Posted

o jejku :)
dla takich chwil warto robić to, co robimy :)

śliczne :)

wierzę w to, że za może nie kilka dni, ale za dwa, trzy tygodnie Iskra będzie merdała ogonkiem :)
LILUtosi - jak uznasz, że czas wyjąc szwy, to wyjmij, a z czasem i tak Iskra bedzie musiała iść na szczepienia, bo jak to w przypadku takich psiaków znajdek, nie wiadomo czy były szczepione i na co...

Poker
Iskra jest niesamowicie podobna do Gusi, [rawie jak kloniki.
Czy imperator wiózł Ambrę do Wrocławia?
Na razie z bazarku jest tylko i aż 26 zł. Mogę przeznaczyć z mojego poprzedniego bazarku 100 zł. Pasuje?

imperator nie wiózł Ambry, to była inna osoba.

Poker, pewnie że pasuje :) kochana jesteś :)
dziękuję ślicznie :)
jak my Ci się odwdzięczymy.... DZIĘKUJĘ :)

Posted

wpłynęły pieniążki od:

Poker - 100 zł (z w/w bazarku)
Pyrdka - 20 zł (dekl. stała)

ślicznie cioteczki dziękuję

zaczynam w końcu wierzyć, że nie będzie tak źle, że damy radę utrzymać Iskrę w DT :lol: a to wszystko dzięki WAM - ludziom wielkiego serca, którzy nie są obojętni na los skrzywdzonych zwierząt.

DZIĘKUJĘ!!!