Akrum Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 i ja przyszła dopytać - co ciekawego u Fifi i poprosić jeszcze raz o podesłanie skanu umowy adopcyjnej na maila :) Quote
LILUtosi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Mam niespodziankę: Info i zdjęcie od państwa: Ale Fifka ma chody, po przejściu 10 km jeszcze biegała po pagórku-pozdrowienia z wycieczki. Quote
Pyrdka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Hura! Nasza cudowna Fifka. Martwiłam się, że nie ma żadnych wieści od naszej uciekinierki. Całuski dla sunieczki. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 LILUtosi napisał(a):Mam niespodziankę: Info i zdjęcie od państwa: Ale Fifka ma chody, po przejściu 10 km jeszcze biegała po pagórku-pozdrowienia z wycieczki. Hohoho, chodziara z niej:) Pzdr. Quote
Akrum Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Fifi - jak cudownie cię widzieć i czytać wieści od ciebie :) bądź szczęśliwa kochana nasza mała istotko :) Quote
Recommended Posts