Radek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Maksio prosi o pomoc w transporcie na trasie Wrocław-Warszawa Quote
Koperek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dostalam niedawno wiadomość od asiamm, że możliwe, iż Cez będzie jechala w piątek do Poznania, a potem asiamm go odbierze (chyba z Tobą- pidzej?) i pojedzie dalej- do Wa-wy. [U]Nie jest to wiadomość pewna i sprawdzona jeszcze, także bez żadnych euforii proszę!!!:razz: [/U] Quote
la_pegaza Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 światełeczko w tunelu dla maxinka :happy1: Quote
Koperek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jestem bliska zalamania nerwowego przez tego kochanego Rudzielca! Mam nadzieję, przyznam OGROOOMNĄ, że ten wspomniany wyżej transport zadziala, bo inaczej...:-( Quote
pidzej Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cez - prawie na 100% będzie jechać, kwestia tylko czy zgodzi się zabrać dużego psa ze sobą. Sama do mnie napisała:Rose: Bądźmy dobrej myśli. Aaa co z kagańcem dla Maksia? jest jakiś? Quote
asiamm Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja wezmę swój kaganiec (znaczy mojego piesa :eviltong: ) Quote
pidzej Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 myślisz że Rudy też jest wielkości dinozaura?:eviltong: Quote
asiamm Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 TAK :lol: Wywiedziałam się od Koperka że będzie pasował. (A mój piesek jest malutki) Quote
Koperek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 A Wy ciągle o tym kagańcu:mad: :mad: Jak tak można! Przecież Maxiu to taki MALUTKI, GRZECZNIUTKI, NAKOLANKOWY PSIACZEK, a Wy go w jakiś [I]kaganiec[/I] chcecie ubierać!:angryy: Nieladnie ciotki, bardzo nieladnie!:lol: :lol: :lol: Quote
asiamm Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Taaa, pewnie taki MALUTKI, GRZECZNIUTKI i NAKOLANKOWY jak mój :evil_lol: Quote
pidzej Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cez póki co się nie odzywa, mam nadzieję że się uda i w piątek Maksio będzie nareszcie w swoim domu... Quote
Koperek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Pogadalyśmy sobie wczoraj z asiamm na gg i dowiedzialam się, że Cez jedzie jutro z Wrocka do Poznania, ale jeszcze nie wiadomo, czy na 100%. Tylko, że teraz to ja mam dopiero mlyn..:cool1: Agnieszka(Visenna) ma kasę- muszę jakoś od niej to odebrać; Pani Maxia nie dala mi jeszcze adresu- muszę do niej drynnąć; Następnie muszę wypelnić dokumenty Maxia i przygotować go na jutro (żeby mu jeść nie dawali); Muszę się jakoś zgrać z dziewczynami: napisalam do Cez, mam nadzieję, że się odezwie jak najszybciej; Wszystko byloby dobrze, gdybym teraz nie siedziala przed kompem 15 km od Wrocka:roll: O ludzie! Co to będzie, co to będzie??:shake: Quote
ewatr Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 dobrze bedzie :lol: tylko ten adres od pani Maksiowej chyba najważniejszy .........zeby sie tylko nie rozmyśliła :oops: :kciuki: Quote
Koperek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 adres już mam jakby co; teraz to tylko zgrania potrzeba Quote
pidzej Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 kurcze... Cez jednak nie może, musiałaby nadłożyć drogi, na co nie zgadza się mama.... Czy Szmaja może zmienić tytuł ??? [B]wrocław- poznań[/B] [B]lub wrocław- łódź????[/B] no i wrocław-wawa też oczywiście.... Quote
Koperek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No wlaśnie też dostalam pw od Cez, że nie może:shake: Już piszę do szmaji. Quote
ewatr Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 kciuki mocno zaciskam zeby sie udało :kciuki: Quote
Koperek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Na razie stanęlo na tym, że będę musiala go sama zawieźć po świętach, niestety. Póki co jeszcze się modlę i liczę, że może ktoś się zlituję:sadCyber: :Help_2: Quote
bigos Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ja mam Pana chętnego w Poznaniu na Maxa:) Quote
la_pegaza Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ja jadę wrocław - poznan ale dopiero po świętach :-? a tu drugi dom :shock: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Koperek, napisałam pw do dziewczyny, która wpłacała pieniżaki na strzyżenie Puni i nie zostały one wykorzystane.. czy mogłabyś je przeznaczyć na transport dla Maxa do Warszawy... myślę, że się zgodzi, ale poczekajmy na oficjalną odpowiedź :lol: Wtedy AFN wysle je na Twoje konto.Możesz mi już podać jego nr na wszelki wypadek. Quote
Recommended Posts