szmaja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Pamiętam, że gdy przyszedł do schroniska... ech... pierwszego dnia nie wyciągnęłam go nawet na spacer, leżał skulony w izolatce. Drugiego udało mi się namówić go na krótki spacer... a potem? Potem już chodził za mną z głową wtuloną w moje udo :( wpatrzony, jakbym nie wiem co dla niego robiła... Czekał na spacer. Teraz trafił już do boksu, gdzie na szczęście nie ma wrednych kompanów niedoli... przytula się do krat, patrzy tymi swoimi pięknymi oczami i czeka na pomoc... A ja nic nie umiem zrobić. Ma ok. 5-ciu lat, jest dosyć duży... wspaniały rudzielec. Quote
jotpeg Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 spojrzcie, jaki jestem - sama madrosc w tych oczach! Quote
ewatr Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 a jaki uśmiech mistrzostwo świata :lol: śliczny jest - hopamy psiure :multi: Quote
szmaja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 jest piękny i mądry... serce pęka. Quote
BasiaD Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Hopaj śliczny rudzielcu na 1 stronkę! Domek musi się znależć! Quote
szmaja Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 kochany, do gory, ciotka Marzena Cię wypatrzy i wystawi ładnie na allegro :) <proszę> ;> Quote
ewatr Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 szmaja napisał(a):kochany, do gory, ciotka Marzena Cię wypatrzy i wystawi ładnie na allegro :) <proszę> ;> i o to chodzi ;) żeby zauważyli pieska :multi: Quote
szmaja Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 jeszcze nie mam dzisiejszej gazety - sprawdzę dopiero po pracy, czy rudy się "ukazał". mam nadzieję, że się rozdzwonią telefony, on naprawdę jest tego wart! Quote
la_pegaza Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 był dziś w gw :) kuka no podobny do Nera ;) zaraz daję na allegro :) Quote
szmaja Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 la_pegaza napisał(a): zaraz daję na allegro :) dzięki przewielkie! :Rose: Quote
la_pegaza Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 on naprawdę ma 5 lat ?? :crazyeye: (starszy doberman w nowym domu, wiesz coś?) Quote
la_pegaza Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Maksymilian na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=125772607 :) Quote
szmaja Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 dzięki przeogromne raz jeszcze. jest oceniony na 5 lat, a ile ma, to sama wiesz... widziałaś, energii i wiary to mu może pozazdrościć niejeden dwulatek... Quote
la_pegaza Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 no właśnie, nigdy w zyciu bym nie powiedziała 5 lat. Quote
ewatr Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 jest psiakiem łapiącym za serducho nawet ze zdjecia :loveu: oby dom go odnalazł :oops: Quote
szmaja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 a Ty nie zrobiłaś mu dzisiaj żadnych pięknych zdjęć? :( Gdybym wiedziała, to bym Ci wyrwała aparat!!! Quote
la_pegaza Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 a da się go na spacer wyciągnąć ? mało osób go na allegro obejrzało... Quote
szmaja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 la_pegaza napisał(a):a da się go na spacer wyciągnąć ? mało osób go na allegro obejrzało... a pamiętasz macho w kaloszach? chcesz z nim pogadać? Quote
la_pegaza Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :wallbash: szanse na fajne ujęcie przez płot są nikłe... :( do końca wrzęsnia mogę podkradać aparat :eviltong: Quote
szmaja Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 la_pegaza napisał(a): do końca wrzęsnia mogę podkradać aparat :eviltong: musisz, musisz :) nikt sie nie odzywa, a ja tak bym chciala, zeby on znalazl dom... Quote
ewatr Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 z takim usmiechem rudzielec powinien znależć dom :lol: Quote
szmaja Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 la_pegaza napisał(a):Rudzielca ktoś obserwuje :multi: :multi: oby, oby... Quote
Recommended Posts