Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magolek']Joanna83 to nie była odpowiedź na Twój post :) Nie znam tematu, więc nie śmiałabym cokolwiek sugerować. To tylko luźna wypowiedź dotycząca mieszkania ze zwierzętami w bloku. :)[/QUOTE]

Ok, chciałam tylko wytłumaczyć, że nie chodzi mi o to, że skreślam od razu ludzi wynajmujących mieszkanie, ale dla spokoju własnego sumienia wolę tam psów nie wydawać. Tutaj sytuacja jest inna, bo państwo zrobili na mnie dobre wrażenie, no tylko to mieszkanie :(

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magolek']Oczywiście, że nie same warunki lokalowe są najważniejsze. Pewnie, że dużemu psu lepiej na większym metrażu, a najlepiej w domu z ogrodem, gdzie może wyjść, kiedy tego zapragnie. Tylko jeśli się kocha zwierzaka i stworzy się mu minimum potrzebne do życia: odpowiednie jedzonko, własne miejsce do spania, odpowiednią ilość spacerów, zabawy, kontaktu z człowiekiem, to ilość metrów nie jest taka ważna. Przecież one (tak jak i my) najbardziej potrzebują kogoś do kochania. [B]Czy w większym mieszkaniu bardziej się kocha, inaczej, lepiej? [/B]
Fajnie jest mieć dom z ogrodem (sama o tym marzę i liczę, że zrealizuję te marzenia), no ale przecież nie po to, by psa trzymać na dworze, tylko by stworzyć lepsze warunki życia, bardziej komfortowe, zwierzakom i sobie. :)[/QUOTE]

W większym mieszkaniu kocha się przede wszystkim łatwiej, ale w mniejszym mocniej :)
Trzymam kciuki za Sabinkę :)

Posted

Co się dzieje ostatnio z tymi dożymi sercami, zamiast cieszyć się nadchodzącą wiosną one co rusz coś kombinują :(
Alu trzymam kciuki również za Miszeńkę, jest silny, ma ogromne serce i potężną wolę życia, raz dwa poradzi sobie z chorobą! :calus:

Posted

Sabinka pewnie już na sterylce ,więc kciuki mocno trzymam...wiem ile to nerwów bo w grudniu sterylizowałam swoją sunię, będzie napewno wszystko ok.

Posted

kiedy ja zdążę ten wątek nadrobić, widzę, że jakieś ciekawe tematy poruszacie. Alla Misza znowu chory? co mu dolega, grypa ponownie?

Posted

Dziś za Tęczowy Most odszedł mój Miszeńka. Nie zechciał mnie zabrać ze sobą. Żył tylko 22 miesiące. Był Aniołem w psim ciałku. Nie wiedziałam, że Panu Bogu brakuje aniołów, aż tak, że musiał zabrać tego jednego mojego...