Jump to content
Dogomania

Michu się zrasta - zbieramy na RTG! poratujcie choć złotówką...! :(((

Recommended Posts

Posted

Ja jestem za osłuchaniem przynajmniej, a najlepiej EKG ;), ale to jak już wet zaleci... :)
Martwi mnie to jego sapanie po krótkim nawet spacerku...

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś zwerbowałam :) Pana, który chyba adoptuje moją jamniczkę Bajkę :) Ma wpłacić na Micha!!! :D Super! :)
Dzięki Winter za pomoc :)!

Dziś Michu nie miał biegunki, ustąpiły wymioty... Zjadł troszkę michy Micha :)
Na dworku też nie sadził kupy, nie miał z czego ...:(
Aha i rozdłubał gipsu trochę, weszłam do pokoju, a tu kawałki gipsu z włosami :)

Michu we wtorek będzie miał wizytę domową :) przychodzi znajomy pan wet. i go osłucha, zrobi mu też EKG w razie potrzeby :)

Posted

Kolejny z Otwocka :( Kurde, to takie małe miasteczko, a bezdomnych psów tam całe stada latają, co chwila dowiaduję się o jakimś - nawet w zeszłym tygodniu zgarniałam szczeniaka wywalonego na Ługach... Zresztą rozmawiałam wczoraj z hyclem z Halinowa, w tej chwili ma z Otwocka 20 psów... Masakra :( Tam w okolicy brakuje jakiegoś porządnego schroniska, Psi Anioł mały i zapchany, Celestynów zamknięty, a psy się włóczą po ulicach...

Posted

Może trzeba by do gminy zadzwonić w sprawie tych psów, matko, wszędzie psy:-(
Michu dzielny chłopak, biegunka ustąpiła to i gips zaczął przeszkadzać:-)

Posted

Paulina, Mru, sprawdźcie, czy on nie ma astmy. Coś mi to tak wygląda. Nie wiem, jak się ma narkoza do astmy, niech się lekarz wypowie. Trzeba go zbadac dokładnie, żeby nie było tragedii.

Posted

Jasne, dam Ci dokładnie znać o której, ale dopiero we wtorek. Na bank nie do 14.00, bo wtedy jest na SGGW, dlatego myślę, że jakaś 16.00

Posted

Michu zdjął połowę gipsu :(
Do doopy z taką imprezą :)... mru, a co będzie jak on tak po operacji zdejmie??? Jakiś metalowy chyba mu założę... :) Co się robi, żeby pies nie zdejmował...?
Ta noga mu się z lekka odkształciła :(, jak sika to się wywala... :( Dziś trzymałam go za tyłek jak sikał :) Wiem, że nie powinnam pewnie, bo sam musi załapać równowagę, ale normalnie dziś ledwo łaził... Stąd ten telefon do Pawła :)
Teraz Michu leży w pokoju, ograniczam do minimum ruch...
Nogę dziś aż pod brzuch kulił... :( Biedak, ech...

Posted

salo napisał(a):
Zakłada się specjalny kołnierz u weta :-) .

Kołnierz to wiem :), ale myślałam, że po operacji będzie miał jakiś mocniejszy gips... Może jakiś materiał się zakłada...? Nie miałąm nigdy połamanego psa pod opieką... Cholera wie!:)

Posted

Ninti napisał(a):
Pewnie ten gips sprawia mu ból. Może jest źle założony i szkodzi.

Podłogę mam jakby ekipa budowlana przeszła przez pokój :) Ninti, a może chcesz Micha zobaczyć :)? Daleko nie masz :) Chociaż teraz to pewnie ok. 17 z nim wyjdę dopiero...