supergoga Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Witamy Panie Piotrze, dziękujemy za dom dla Astry, za wieści i zdjęcia. Dziewczyny - kochane nasze - to Wasza zasługa. Takie domy dla naszych panienek. Hurrra Quote
Kama83 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 wybaczcie - nie mam niestety czasu czytac calego watku, sa jeszcze jakies duze szczenieta? jesli tak, podeslijcie mi tu info: http://www.dogomania.pl/threads/204646-Dom-z-ogrodem-dla-szczeniaka-ktory-docelowo-bedzie-duzy-śląskie Quote
supergoga Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Dzięki - te akurat psiulki mają juz domki. Ale chyba jakis psiul się szykuje szczeniak, nie wiem jeszcze jaki jest. Quote
KateBono Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dostałam dzisiaj maila od pana Piotra: " Witam , Astra się zaaklimatyzowała , choć pierwsze 3 dni były trudne i skonczyło sie nawet wizytą u weterynarza . Zmiana miejsca , może coś połkneła na spacerku ..... były sensację z przewodem pokarmowym , ale sytuacja opanowana i teraz jest super . Mała zjada z miski 5 razy dziennie , dostaje ryż z kurczakiem i marchewką oraz suche , chodzi na spacerki na smyczy , poznaje teren , wspaniale sie bawi, rozczłonkowala ju z troche misków i innych zabawek , jest bardzo mądra i grzeczna . Chyba trochę urosła i zmienia sierść na grzbiecie , dostaje ciemniejszą i dłuższą . Jeszcze siknie w domu , ale kupki rano robi na zewnątrz , wytrzymuje noc . Przesyłam fotki ze spacery z niedzieli , pozdrawiam Piotr." Quote
supergoga Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Śliczna panna. Mam nadzieję, że i Abba ma się dobrze. Dziękujemy pieknie za wieści i pozdarwiamy ciepło. Quote
hubi Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Witam serdecznie. Długo się nie odzywałem bo nie mogłem odszukać wątku ale się udało. Abba jest w wyśmienitej formie choć i dla niej pierwszy tydzień zakończył się wizytą u weterynarza z powodu sensacji żołądkowo jelitowych,jak widać siostry!!!!!!!! Nie wiem jak zachowywała się w DT.Faktycznie jest stateczna i spokojna, na spacerach nie wyrywa się nie ciągnie ale jak już wpadnie w wir zabawy to nie może przestać :-) Pokazała już swoje łowieckie zapędy i nie odpuszcza żadnemu latającemu stworzeniu,wszystkie ptaszki muszą być pogonione,również wszelkiego rodzaju latające liście,papierki itp itd. Dzieciaki mają z nią wiele radości czasami mamy w domu Sajgon,jakbyśmy mieli w domu trójkę dzieci :-) jak dodamy do tego kota który niestety jeszcze jest przeganiany chociaż coraz rzadziej to mamy prawdziwe trzęsienie ziemi :-) Mam kilka zdjęć i chętnie wstawię ale nie wiem jak mam to zrobić,jak podpowiecie to będę wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich. Quote
Ajula Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 bardzo się cieszę, że mamy wieści od suni :multi: wielkie dzięki! ja zdjęcia na forum wstawiam przez ten portal: http://imageshack.us/ trzeba wciągnąć zdjęcie przez Browse, zaznaczając rozmiar 640 x 480 nacisnąć guzik "Prześlij teraz" jak się załaduje trzeba skopiować "Link bezpośredni" otworzyć okno dialogowe na dogo nacisnąć ikonkę "dodaj grafikę" - na pasku to jest ta koło kopertki taki obrazek z drzewkiem pokaże się okienko wkleić skopiowany Link bezpośredni, nacisnąć ok i zdjęcie powinno się wkleić Quote
hubi Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Zmieniam avatar na zdjęcie Abby może chociaż tyle będzie ją widać Quote
KateBono Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Proszę przesłać mi na maila to wstawię [email protected] Quote
supergoga Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Ale piękna panienka i ma super kumpla. To domyslam się jaki top może być sajgonik. Pozdrawiamy ciepło/ Quote
Ajula Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jaka Piękna! :loveu: urosła niesamowicie wygląda na szczęśliwą ale się cieszę, że do Was trafiła :) Quote
BeaBono Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Na koniec tego prawdziwie pechowego piątku trzynastego, garść poprawiających humor wieści z domku Astry i kilka fotek ślicznotki :loveu: Pan Piotr napisał w mailu: Witam przesyłam fotki Astry z kwietnia i maja . Astra jest super sunia , będzie duża . Biega po całym terenie i trzyma się domu , drzwi są cały czas otwarte , a Astra leży sobie pod domem i nie odchodzi. Je już od dłuższego czasu suche na zmianę z makaronem i mięsem drobiowym , rosołek i warzywa , jest po szczepieniach . Ulubioną jej zabawą jest znoszenie kamieni do domu , zaliczyła juz 2 kąpiele w oczku wodnym , haha . Pozdrawiam Piotr. Quote
What May NN Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 i to jest szczęśliwy pies ;-) Zmęczona Astra = grzeczna Astra ;-) wspaniałe warunki, super podejście właścicieli!! Quote
Ajula Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 piękna dziewczyna i jaka duża :crazyeye: ciekawe co u Abby Quote
hubi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Witam. A u Abby wszystko w najlepszym porządku. Pochłania ogromne ilości karmy i rośnie jak grzyby po deszczu,wielkością dorównuje siedmiomiesięcznym pieskom typu labrador,husky itp. Naprawdę będą wielkie siostrzyczki :lol: nikt mi nie wierzy że niedługo skończy dopiero pięć miesięcy i że nie jest rasowcem tylko tzw mixem ;) poza tym jest posłuszna i bardzo szybko się uczy,komendy takie jak siad ,leżeć,podaj łapę, na miejsce,zostaw wykonuje bez wahania i już nie brudzi w domu,od czasu do czasu jej się przydarzy ale najczęściej głośno sygnalizuje swoje potrzeby lub drapie w drzwi. Strasznie uwielbia deszczową lub pochmurną pogodę nie można jej wtedy zagonić do domu a ze względu na brak oczka wodnego to i w kałuży można się wykąpać:evil_lol: Niestety nie posiadam żadnych nowych fotek ale postaram się to jakoś nadrobić. Pozdrawiam wszystkich Quote
Recommended Posts