What May NN Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 jakieś wiesci czy się udało znaleźć dom suczce? Quote
supergoga Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Dzwoniła do mnie Pani z Kąkolewa. Szuka psiaka niestety na dwór, ale zapewnia, że dba o psy. Ma małą sunię i małego pieska. Teraz chciałaby przygarnąć taką wiekszą. Nie mogę dodzwonić się do p. Moniki, żeby popilotowała. Nie znam nikogo z Kąkolewa do wizyty. Mówiłam o sterylizacji, Pani mówiła o zastrzykach, ale zrozumiała, że nasza opcja korzystniejsza dla psa. Ale to szczeniak - więc trzeba by pilnować czy wykona. Kurcze - nie wiem. Kto mógłby sprawdzić domek - z okolic Leszna. Quote
What May NN Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 a te małe psiaki tez są na dworze?? chyba kiepsko dawać tam tą sunię wypłosza,co?? poszukam kogos z leszna w mapie pomocy dogo Quote
supergoga Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Jest jeszcze taka druga sunia, pewna siebie nawet bardzo. Tego wypłosza chcę koniecznie tu zabrać. Musze podjechać do Leszna w tygodniu po małą. Quote
Ajula Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 supergoga napisał(a): Ale to szczeniak - więc trzeba by pilnować czy wykona. Kurcze - nie wiem. Kto mógłby sprawdzić domek - z okolic Leszna. trudna sprawa, chyba trzeba by założyć z góry, że po pierwszej cieczce sami jedziemy po nią i ją sterylizujemy Quote
supergoga Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Tak tez Pani powiedziałam, że tą sterylkę załatwię. Quote
supergoga Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 To super. A znacie kogoś w Kąkolewie do sprawdzenia domku Quote
Macia Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Do Kąkolewa to myślę, że bez problemu można podjechać. To jest blisko. Pogadam z Anią i dam znać. Quote
What May NN Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 maluchy sie przypominaja.. szukamy chocby DT Quote
supergoga Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Na razie wstawie fotki rodziców maluchów Mamusia I rudy tatuś - z sąsiedniej firmy, ponoć na łańcuchu biedak trzymany ale czasami sie uwalnia i gna do dziewczyny, stąd maluszki Quote
Ajula Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 małe kluski śliczne, jak to szczeniaczki tylko co z nimi robić :placz: Quote
Boogie Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Jak to co, nie płakać tylko szukac domów, Ajula powinnaś o tym wiedzieć najlepiej ;) Quote
supergoga Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Dzisiaj znalazłam jeden domek dla szczeniorki. Pan rozmawiał juz z p. Moniką. PROBLEM. Psikai trzeba odebrać z Leszna w sobotę o 11.00. I kanał - mój Darek na taką godzine nie może jechać do Leszna. A godzina mi narzucona. KTO POMOŻE!!! Quote
Ajula Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 zaraz zapytam w dziale transportowym ;) tylko transportowiec wróci do domu, bo wyszedł z psami Quote
Boogie Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ja nie wiem o której będę miał samochód, jutro dadzą znać czy w ogóle przyjmą do warsztatu. Jeśli powiedzą że w poniedziałek dopiero to mogę jechać. Quote
supergoga Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Dzięki, też się rozglądam i szukam. Quote
supergoga Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ok, TZ zrezygnuje ze swoich nocnych zadań, wróci wcześniej, obiecał że pojedzie. Dzięki Wam! Quote
Asia_Rawicz Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ile piesków zostało na dzień dzisiejszy?? Bo nie wiem, którym robić ogłoszenia. Quote
supergoga Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Na razie się wstrzymaj, bo chyba 1 sunia pojedzie do domu a i na drugą jest chętny domek. Quote
Ajula Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Supergoga widzę, że nie tylko mi up....li banerki :roll: Quote
What May NN Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 byłoby super gdyby maluchy pojechały od razu do swoich domków :-) Quote
Recommended Posts