Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uważam, że nie ma przeszkód, żeby mieszkała na zewnątrz - wygląda na to, że będzie miała porządną grubą sierść z podszerstkiem, jeśli buda ciepła i zabezpieczona - czemu nie
poza tym dziewczyny mówią, że ona jest bardzo zainteresowana światem, otoczeniem, może być dla niej bardziej interesujące przebywanie na zewnątrz, niż w domu

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KateBono']Chociaż Astrunia jest tylko u nas w DT
TYLKO DT - znaczy, że to Wy odwalacie największą robotę
my bez Waszego DT to byśmy leżały i kwiczały
kocham Was :loveu:
i macie prawo wypowiadać się o Waszych tymczasowiczach, bo to Wy je najbardziej znacie :)

Posted

Dzwonił dziś Pan zainteresowany adopcją Astry. Wysłałyśmy ankietę....
Cioteczki - SUPER DOMEK :multi::multi::multi:
Pan ma siedlisko, prowadzi gospodarstwo agroturystyczne. Suczka mieszkałaby w domu, miałaby do dyspozycji parter i ogromną działkę. Wokół lasy i łąki...
No, tylko popatrzcie...

Pani prezes, wysyłam Pani na pw ankietę z odpowiedziami.

Posted

[quote name='BeaBono']Dzwonił dziś Pan zainteresowany adopcją Astry. Wysłałyśmy ankietę....
Cioteczki - SUPER DOMEK :multi::multi::multi:
Pan ma siedlisko, prowadzi gospodarstwo agroturystyczne. Suczka mieszkałaby w domu, miałaby do dyspozycji parter i ogromną działkę. Wokół lasy i łąki...
No, tylko popatrzcie...

Pani prezes, wysyłam Pani na pw ankietę z odpowiedziami.

chyba prześle wam moje zdjecie z krótka charakterystyką...niech mnie adoptują :evil_lol:

trzymam kciuki za małą !!!

Posted

grzybkowa napisał(a):
chyba prześle wam moje zdjecie z krótka charakterystyką...niech mnie adoptują :evil_lol:

trzymam kciuki za małą !!!

to ja z Tobą w dwupaku się wyadoptuje,co ??
psica miałaby raj na ziemi :-)
oby domek był dobry nie tylko wizualnie ze zdjęć - trzymam mocno kciuki!!

Posted

Hej, dostałam prośbę o wizytę przedadopcyjną w Kaliszu. Ja jestem teraz w W-wie , ale skontaktuję się ze znajomą, której zawsze zlecam to zadanie. ;)

Tylko potrzebuję numer telefonu i adres do tych ludzi!

A piszę tutaj, bo What May NN masz przepełnioną skrzynkę. ;)

Posted

Witam wszystkich.
Jestem nowym opiekunem Abby.
Jest rewelacja :-)
Nie ma żadnych problemów z aklimatyzacją, ma już swoje kąty do odpoczynku i w miarę regularne pory spacerów.
Dzieciaki zachwycone,jest przytulanie i zabawy trochę mniej zadowolony jest kotek ale powoli zaczynają się tolerować,już mogą przebywać w jednym pomieszczeniu razem bez syczenia,warczenia i szczekania.
Pozdrawiam wszystkich

Posted

hubi napisał(a):
Witam wszystkich.
Jestem nowym opiekunem Abby.
Jest rewelacja :-)
Nie ma żadnych problemów z aklimatyzacją, ma już swoje kąty do odpoczynku i w miarę regularne pory spacerów.
Dzieciaki zachwycone,jest przytulanie i zabawy trochę mniej zadowolony jest kotek ale powoli zaczynają się tolerować,już mogą przebywać w jednym pomieszczeniu razem bez syczenia,warczenia i szczekania.
Pozdrawiam wszystkich

Milo, ze mamy nowe wiesci :)

Posted

witaj Hubi :multi: cieszymy się, że zalogowałeś się na dogomanię :)
mam już książeczkę zdrowia Abby, podrzucę w najbliższych dniach, albo dam mojemu mężowi, bo on dużo jeździ po mieście, to może podjechać i zostawić książeczkę

Posted

Witamy opiekuna Abby. Dziękujemy za wieści i dom dla suni.

Dziewczyny-=Bono - jestem też waszą fanką - bez Was nic...nie damy rady. Trzymamy kciuki za Waszą podróż z psiakami, za dobre wieści. Za dom dla psiaka a może psiaków.
Bo kolejne bidy w potrzebie czekają na Wasze opiekuńcze ramiona.

A domek dla Astry - ja też, ja też - jestem do adopcji!!!!

Posted

olivetshka napisał(a):
Super wieści - działacie błyskawicznie, nawet nie zdążyłam maila od swoich chętnych odebrać ;)
Powodzenia Astruniu!

a zobacz na wątku gostyńskim, tam jest cudowna owczarka długowłosa, ale już 7 miesięczna - cud malina, może będzie odpowiednia?

Posted

Ajula napisał(a):
a zobacz na wątku gostyńskim, tam jest cudowna owczarka długowłosa, ale już 7 miesięczna - cud malina, może będzie odpowiednia?

To pewnie Tosca :) Już ją prześwietlałam :) Ale dziękuję.
Ja się odmeldowuję ;)

Posted

Wklejam maila jaki wczoraj dostałam od pana Piotra:

Witam , mam nadzięję , ze szczęśliwie dojechałyście do domu . Sunia czuje sie wspaniale , była dwa razy na spacerze , zwiedziła swoje królestwo , ładnie sie wysiusiała na trawkę, ganiała jak szalona i grzecznie wróciła do domu , oczywiście przy drobnej pomocy suchej karmy , która zabraliśmy na spacer, haha . W domu bawi się zabawkami , towarzyszy mi wszędzie , a szczególnie przy gotowaniu wołowinki z ryżem i warzywkami . Oczywiscie już swój materac zdazyła rozpruć i wyciagnać trochę jego wnętrzności , haha , jest słodziutka .
Przesyłam , pierwsze fotki , proszę pogłaskać ode mnie Dudusia i pozdrawiam . Piotr

Wczoraj dostaliśmy 10 zł od pana Piotra - pieniążki przesłałam na konto fundacji