Ajula Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 uważam, że nie ma przeszkód, żeby mieszkała na zewnątrz - wygląda na to, że będzie miała porządną grubą sierść z podszerstkiem, jeśli buda ciepła i zabezpieczona - czemu nie poza tym dziewczyny mówią, że ona jest bardzo zainteresowana światem, otoczeniem, może być dla niej bardziej interesujące przebywanie na zewnątrz, niż w domu Quote
Ajula Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='KateBono']Chociaż Astrunia jest tylko u nas w DT TYLKO DT - znaczy, że to Wy odwalacie największą robotę my bez Waszego DT to byśmy leżały i kwiczały kocham Was :loveu: i macie prawo wypowiadać się o Waszych tymczasowiczach, bo to Wy je najbardziej znacie :) Quote
BeaBono Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Dzwonił dziś Pan zainteresowany adopcją Astry. Wysłałyśmy ankietę.... Cioteczki - SUPER DOMEK :multi::multi::multi: Pan ma siedlisko, prowadzi gospodarstwo agroturystyczne. Suczka mieszkałaby w domu, miałaby do dyspozycji parter i ogromną działkę. Wokół lasy i łąki... No, tylko popatrzcie... Pani prezes, wysyłam Pani na pw ankietę z odpowiedziami. Quote
Ajula Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 super, miałaby duży teren do biegania :) a nie chciałby pan przy okazji naszego Oriona? damy za darmo ;) Quote
grzybkowa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='BeaBono']Dzwonił dziś Pan zainteresowany adopcją Astry. Wysłałyśmy ankietę.... Cioteczki - SUPER DOMEK :multi::multi::multi: Pan ma siedlisko, prowadzi gospodarstwo agroturystyczne. Suczka mieszkałaby w domu, miałaby do dyspozycji parter i ogromną działkę. Wokół lasy i łąki... No, tylko popatrzcie... Pani prezes, wysyłam Pani na pw ankietę z odpowiedziami. chyba prześle wam moje zdjecie z krótka charakterystyką...niech mnie adoptują :evil_lol: trzymam kciuki za małą !!! Quote
What May NN Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 grzybkowa napisał(a):chyba prześle wam moje zdjecie z krótka charakterystyką...niech mnie adoptują :evil_lol: trzymam kciuki za małą !!! to ja z Tobą w dwupaku się wyadoptuje,co ?? psica miałaby raj na ziemi :-) oby domek był dobry nie tylko wizualnie ze zdjęć - trzymam mocno kciuki!! Quote
KateBono Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Z Astrą i Dodusiem;) do nowego domku:lol: wyjeżdżamy o godz. 9 , trzymajcie kciuki Quote
olivetshka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 KateBono napisał(a):Z Astrą i Dodusiem;) do nowego domku:lol: wyjeżdżamy o godz. 9 , trzymajcie kciuki Fajnie :) Trzymamy kciuki. Quote
Bonsai Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Hej, dostałam prośbę o wizytę przedadopcyjną w Kaliszu. Ja jestem teraz w W-wie , ale skontaktuję się ze znajomą, której zawsze zlecam to zadanie. ;) Tylko potrzebuję numer telefonu i adres do tych ludzi! A piszę tutaj, bo What May NN masz przepełnioną skrzynkę. ;) Quote
hubi Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Witam wszystkich. Jestem nowym opiekunem Abby. Jest rewelacja :-) Nie ma żadnych problemów z aklimatyzacją, ma już swoje kąty do odpoczynku i w miarę regularne pory spacerów. Dzieciaki zachwycone,jest przytulanie i zabawy trochę mniej zadowolony jest kotek ale powoli zaczynają się tolerować,już mogą przebywać w jednym pomieszczeniu razem bez syczenia,warczenia i szczekania. Pozdrawiam wszystkich Quote
zuzia_kuzik Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 hubi napisał(a):Witam wszystkich. Jestem nowym opiekunem Abby. Jest rewelacja :-) Nie ma żadnych problemów z aklimatyzacją, ma już swoje kąty do odpoczynku i w miarę regularne pory spacerów. Dzieciaki zachwycone,jest przytulanie i zabawy trochę mniej zadowolony jest kotek ale powoli zaczynają się tolerować,już mogą przebywać w jednym pomieszczeniu razem bez syczenia,warczenia i szczekania. Pozdrawiam wszystkich Milo, ze mamy nowe wiesci :) Quote
Asia_Rawicz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 KateBono napisał(a):Z Astrą i Dodusiem;) do nowego domku:lol: wyjeżdżamy o godz. 9 , trzymajcie kciuki Trzymamy kciuki i powodzenia dla psiaków. Quote
Ajula Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 witaj Hubi :multi: cieszymy się, że zalogowałeś się na dogomanię :) mam już książeczkę zdrowia Abby, podrzucę w najbliższych dniach, albo dam mojemu mężowi, bo on dużo jeździ po mieście, to może podjechać i zostawić książeczkę Quote
supergoga Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Witamy opiekuna Abby. Dziękujemy za wieści i dom dla suni. Dziewczyny-=Bono - jestem też waszą fanką - bez Was nic...nie damy rady. Trzymamy kciuki za Waszą podróż z psiakami, za dobre wieści. Za dom dla psiaka a może psiaków. Bo kolejne bidy w potrzebie czekają na Wasze opiekuńcze ramiona. A domek dla Astry - ja też, ja też - jestem do adopcji!!!! Quote
KateBono Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Astrunia w nowym domku:lol:. Małpie jednej tak się podobało, ze nawet nie zauważyła jak odjeżdżałyśmy. Quote
olivetshka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Super wieści - działacie błyskawicznie, nawet nie zdążyłam maila od swoich chętnych odebrać ;) Powodzenia Astruniu! Quote
Ajula Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 olivetshka napisał(a):Super wieści - działacie błyskawicznie, nawet nie zdążyłam maila od swoich chętnych odebrać ;) Powodzenia Astruniu! a zobacz na wątku gostyńskim, tam jest cudowna owczarka długowłosa, ale już 7 miesięczna - cud malina, może będzie odpowiednia? Quote
olivetshka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ajula napisał(a):a zobacz na wątku gostyńskim, tam jest cudowna owczarka długowłosa, ale już 7 miesięczna - cud malina, może będzie odpowiednia? To pewnie Tosca :) Już ją prześwietlałam :) Ale dziękuję. Ja się odmeldowuję ;) Quote
KateBono Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Wklejam maila jaki wczoraj dostałam od pana Piotra: Witam , mam nadzięję , ze szczęśliwie dojechałyście do domu . Sunia czuje sie wspaniale , była dwa razy na spacerze , zwiedziła swoje królestwo , ładnie sie wysiusiała na trawkę, ganiała jak szalona i grzecznie wróciła do domu , oczywiście przy drobnej pomocy suchej karmy , która zabraliśmy na spacer, haha . W domu bawi się zabawkami , towarzyszy mi wszędzie , a szczególnie przy gotowaniu wołowinki z ryżem i warzywkami . Oczywiscie już swój materac zdazyła rozpruć i wyciagnać trochę jego wnętrzności , haha , jest słodziutka . Przesyłam , pierwsze fotki , proszę pogłaskać ode mnie Dudusia i pozdrawiam . Piotr Wczoraj dostaliśmy 10 zł od pana Piotra - pieniążki przesłałam na konto fundacji Quote
BeaBono Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mam jeszcze kilka fotek z wczorajszego dnia - Astra i Dodek zwiedzają podwórko :lol: Quote
Recommended Posts