Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna psinka. Finansowo jestem w dole, ale na dobry początek zadeklaruję 5/mies. Może ktoś dołączy? I malawaszce trzeba szepnąć słówko, kocha sznupki i robi więcej niż w ludzkiej mocy, żeby im pomagać. Oby zebrały się deklaracje na wyciągnięcie tego biedaka :-(

Posted

[quote name='Dogo07']Możliwe że znalazł by się DT ale narazie czekamy jak rozwinie sie sytuacja. [B]Potrzebne byłoby wtedy wsparcie na ewentualne leczenie czy[/B] [B]veta, karme.[/B]
Tamten piesek też czekał na pomoc ale biedak sie nie doczekał. Był taki kochany, uległy, ostatnio zdominowany przez inne psy z boksu, tylko nieśmiało z budy wyglądał, tak sie cieszył jak zobaczył życzliwą osobe co go odwiedziła, i tak bardzo czekał na pomoc od człowieka, dlatego wtedy mu założyłam watek, bo tylko wyciagniecie ze schroniska mogło psiakowi pomóc, ... a po kilku dniach watku okazało sie że nie żyje, to było straszne, że właśnie z ręki człowieka ... zginął :(.

Dlatego niewiele pisze, [B]ale prosze nie zostawiajcie tego biedaka[/B]. Musimy mu pomóc. Właśnie też dlatego że tamtemu sie nie udało, prosze.[/QUOTE]
Najważniejsze jest teraz wsparcie finansowe. Mam pewne namiary na domek dla psiny, [B]ale potrzebne chociaż szczątkowe deklaracje- damy radę !![/B]
O ewentualnym domku - druga mozliwość oprócz tej , o której pisała Dogo07- napisze potem ja albo Dogo07, jak bedziemy więcej wiedzieć.
Jest nadzieja, tylko przyspieszenia nam trzeba.

[quote name='sybisia']Biedna psinka. Finansowo jestem w dole, [B]ale na dobry początek zadeklaruję 5/mies. [/B]Może ktoś dołączy? I malawaszce trzeba szepnąć słówko, kocha sznupki i robi więcej niż w ludzkiej mocy, żeby im pomagać. Oby zebrały się deklaracje na wyciągnięcie tego biedaka :-([/QUOTE]
[B][COLOR=red]Dziekujemy sybisia za pomoc:loveu:[/COLOR][/B]:loveu:.[B][COLOR=red] Kto następny w kolejce z darem serca?[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='vanili']biedak, moze szczescie sie do niego usmiechnie[B].. tez moge narazie 5 zł m. zadeklarować[/B][/QUOTE]
Serdeczne dzięki. Juz szczęście zaczyna się usmiechać do biedaka i TY jesteś tego sprawcą.:loveu:

[quote name='Aimez_moi']Ja jednorazowo cos postaram sie dorzucic......[/QUOTE]
Wielkie dzięki :loveu:

Posted

Jak dobrze,że jesteście dziewczyny!Może jak nas bedzie więcej to damy rade!Nie,nie może, bo damy radę na pewno. Zwłaszcza po tym,co przeczytałam poniżej:([quote name='Dogo07']Możliwe że znalazł by się DT ale narazie czekamy jak rozwinie sie sytuacja. Potrzebne byłoby wtedy wsparcie na ewentualne leczenie czy veta, karme.
Tamten piesek też czekał na pomoc ale biedak sie nie doczekał. Był taki kochany, uległy, ostatnio zdominowany przez inne psy z boksu, tylko nieśmiało z budy wyglądał, tak sie cieszył jak zobaczył życzliwą osobe co go odwiedziła, i tak bardzo czekał na pomoc od człowieka, dlatego wtedy mu założyłam watek, bo tylko wyciagniecie ze schroniska mogło psiakowi pomóc, ... a po kilku dniach watku okazało sie że nie żyje, to było straszne, że właśnie z ręki człowieka ... zginął :(.

Dlatego niewiele pisze, ale prosze nie zostawiajcie tego biedaka. Musimy mu pomóc. Właśnie też dlatego że tamtemu sie nie udało, prosze.[/QUOTE]Dogo,co to za piesek?Ma swój wątek?Jak to zginął z reki człowieka?Przeciez zrozumiałam,że był w schronisku?Napisz więcej proszę, jeśli nie mozesz tutaj z różńych względów,to napisz mi na PW.Proszę.

[quote name='paulinken']Jestem i ja.
Banerek zrobiłam wczoraj pierwszy w życiu, Paulinka z mojego podpisu, nie żadne cudo, ale jeśli chcecie to mogę spróbować.

On jest jeszcze młody, czy potrzebuje staruszkowego DT? Bo jeśli tak, to Czarodziejka, Renatka (Lionees)...
A jak nie, to u yumanji są dobre ceny, ale kojce.[/QUOTE]Pewnie,że zrób banerek paulinken.Każdy sposób reklamowania jest dobry dla pieska w tej chwili.Mnie się marzy bezpłatny DT,bo deklaracje może byc ciezko zebrać.Czytam to forum od jakiegoś czasu i widzę,co się dzieje na innych watkach.Jednorazowe pieniądze łatwiej zebrać,ja sama czasem też mogłabym coś wpłacić.Ale jeśli nie będzie BDT,to i na płatny go zabierajmy.Może ktoś bazarek zrobi?
Czekamy na banerek i dziekujemy za propozycję.

Posted

Ja tez jestem na zaproszenie (siłowe;)) Danki 4u1.
Właśnie co sie stało tamtemu pieskowi.
Dziewczyny ja juz pozbierac sie nie moge z deklaracjami, ale niech bedzie 10zl miesiecznie...

Posted

[quote name='lika1771']Kazik tutaj watek tego biedaka o ktorym pisze Dogo [URL="http://www.dogomania.pl/threads/193993-Nie-ma-ju%C5%BC-Cacka./page8"]http://www.dogomania.pl/threads/193993-Nie-ma-już-Cacka./page8[/URL][/QUOTE]
Dziękuję,chociaż chyba boję się tam wejść:(To straszne co już wiem:(
edycja postu:
Byłam tam, trochę poczytała,ale szczerze mówiąc niewiele zrozumiałam.Podobno pies umarł na nowotwór?

Posted

[quote name='Olena84']Ja tez jestem na zaproszenie (siłowe;)) Danki 4u1.
.............................................
Dziewczyny ja juz pozbierac sie nie moge z deklaracjami, ale niech bedzie 10zl miesiecznie...[/QUOTE]
Olu, dziękuje, ze jesteś. Siłowo nie siłowo....:evil_lol:
Ja apelowałam do Twojego serca, a nie do...kieszeni, ale nie bede ukrywać, ze bez pieniążków nic nie wskóramy.
Dziekuję :loveu:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[B]Dogo07, posłałam do Ciebie pw.-- ewentualny domek dla psiaka. Poczytaj i zdecyduj, bo znasz sie na tym lepiej niż ja.[/B]
Tyle na razie mogę. Rozsyłam dalej wici.

Posted

Ranna zmiano :evil_lol: Wklejam wiadomość, którą dostałam od [B]sybisi:[/B]
[INDENT][B]Jak będzie zbiórka na dziadeczka to proszę o nr konta. Wyślij info do malawaszki, może umieści go jako mix sznupa na "sznaucery w potrzebie". Ja pisałam, ale narazie nie mam odp. Pozdrawiam [/B]
:lol::lol::lol:[B] :lol::lol::lol: :lol::lol::lol:[/B]

Czy macie kogoś, kto bedzie skarbnikiem ? ja cały czas zapraszam na wątek i proszę o pomoc. Powolutku ludzie dobrej woli deklarują pieniążki dla psiaka i potrzebne jest konto.

[/INDENT]

Posted

Ale fajnie napisane,ranna zmiano:)No w zasadzie to masz danka4u1 rację,już jest rano:)I z rana samego dobre wieści przyniosłas na watek.Oby tak dalej i oby tak codziennie rano;)

Posted

[quote name='malawaszka']wrzucę psiaczka na sznaucery[/QUOTE]
BArdzo fajny pomysł.Dzis forum niestety nie chodziło a działania stanęły lekko w miejscu jak widzę.Ale nie poddamy się i nie damy zapomniec o psiaku.