lika1771 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jest wpłata od: Roland_De-20zł Bardzo dziekujemy:loveu: Quote
Onaa Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 No ładnie a wczoraj Bobuś cały dzień i noc był samotny :razz:. Quote
kora78 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Dogo07']No ładnie a wczoraj Bobuś cały dzień i noc był samotny :razz:.[/QUOTE] to dzis nie bedzie :) Quote
lika1771 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Dogo07']A ja dzisiaj z rana odwiedzam psiaka :).[/QUOTE].. I mykamy na spacerek........ Quote
lika1771 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jest wpłata od cioteczki: Grzenka-10zł Bardzo dziekujemy Quote
tula Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 przed chwilą zadzwoniła do mnie pani zainteresowana adopcją Bobusia, młoda osoba, wydaje sie bardzo sympatyczna, pytała czy Bobuś dogadał by się z kotem..Tattoi jak uważasz? nie wiem czy jest możliwość to sprawdzić. Ta pani pochodzi ze Szczecina, ale mieszka w Warszawie, wyszukała Bubu na stronach szczecińskiego TOz gdzie trafił dzięki innej pani która odezwała się do mnie mailowo ale nie może go adoptować i chciała w ten sposób pomóc. Pani jest w trakcie przeprowadzki, Tattoi Ty znasz Bubu najlepiej czy mogłabym przesłac tej pani nr do Ciebie? Ona bardzo prosiła, sugerowała że mogłaby odwiedzić i poznać Bobusia, jeśli faktycznie się do Ciebie odezwie to znaczy że naprawdę jest zainteresowana. Quote
Luzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Widzę że domek się kroi ;) A po za tym to chyba wątek nocnych marków :lol: Quote
danka4u1 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Melduje się nocny marek, ale na temat Bobusiowych upodobań dotyczących sympatii lub antypatii kocich nic nie wie.. Dobry wieczór Quote
Tattoi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Pojęcia nie mam. Koty nas raczej omijają. Telefon dać oczywiście, a Buba można "pożyczyć" Pani, skoro mieszka w Warszawie. Najwyżej go odda, jak z kotem nie wyjdzie. Nie widzę innego wyjścia. Quote
tula Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dzięki Tattoi to prześlij mi jak możesz nr do siebie:) Mam nadzieję, że pani się odezwie, w każdym razie oprócz moich uaktualnianych ogłoszeń Bubuś cały czas jest na stronie toz szczecin: [URL]http://www.toz.szczecin.pl/?id=poczekalnia_new_psy&query=&page=4[/URL] Quote
Onaa Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Chciałabym na bieżąco wiedzieć jak wygląda sytuacja jakby doszło do czegoś poważnego w tej sprawie :). I coś więcej o tej pani. W ogłoszeniach może też być mój nr tel. 694 954 250. I mail : [email][email protected][/email]. Tattoi, a do Ciebie mam pytanko, jak wygląda obecnie sprawa podsikiwania przez Bubusia ? Nadal bez zmian :roll: ? Quote
lika1771 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jest wpłata od cioteczki: Kocurek-5zł Bardzo dziekujemy:loveu: Quote
mala_czarna Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Dogo07'] Tattoi, a do Ciebie mam pytanko, jak wygląda obecnie sprawa podsikiwania przez Bubusia ? Nadal bez zmian :roll: ?[/QUOTE] Chętnie odpowiem, bo byłam świadkiem naocznym w niedzielę. No więc, Bobuś został wypuszczony na kilka chwil na teren sklepu z artykułami dla zwierząt (na parterze). Sklep był zamknięty, ja stałam na zewnątrz. Patrzę co kochany Bobuś robi, a on, całkiem spokojnie i elegancko podniósł łapę do góry i obsikał sklepowy asortyment. Nadmieniam, że 2 godzinki wcześniej był na spacerze :) Quote
kora78 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 heheheheeee a myslalam,ze napiszesz, ze sobie cos wybral! zabral sie za jakas kosc... a on je olał... a to swintuch Quote
Onaa Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 No świntuszek mały, wstyd mi za niego :oops:. Quote
kora78 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Dogo07']No świntuszek mały, wstyd mi za niego :oops:.[/QUOTE] a czemu? czy to Twoj pies? nie. wiec o co chodzi :) Quote
Onaa Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 No w sumie prawie mój ;). Mój wypatrzony, i wątkowy :lol:. Quote
kora78 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Dogo07']No w sumie prawie mój ;). Mój wypatrzony, i wątkowy :lol:.[/QUOTE] ale nie domowo i papierowo :) nie wstydz sie :) Quote
Onaa Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Może jak ja się zawstydzę, to on przestanie podlewać :). Quote
kora78 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Dogo07']Może jak ja się zawstydzę, to on przestanie podlewać :).[/QUOTE] o. jak tak, to wstydz sie do upadlego! :D Quote
Recommended Posts