Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przed chwilą zadzwoniła do mnie pani zainteresowana adopcją Bobusia, młoda osoba, wydaje sie bardzo sympatyczna, pytała czy Bobuś dogadał by się z kotem..Tattoi jak uważasz? nie wiem czy jest możliwość to sprawdzić. Ta pani pochodzi ze Szczecina, ale mieszka w Warszawie, wyszukała Bubu na stronach szczecińskiego TOz gdzie trafił dzięki innej pani która odezwała się do mnie mailowo ale nie może go adoptować i chciała w ten sposób pomóc. Pani jest w trakcie przeprowadzki, Tattoi Ty znasz Bubu najlepiej czy mogłabym przesłac tej pani nr do Ciebie? Ona bardzo prosiła, sugerowała że mogłaby odwiedzić i poznać Bobusia, jeśli faktycznie się do Ciebie odezwie to znaczy że naprawdę jest zainteresowana.

Posted

Pojęcia nie mam. Koty nas raczej omijają. Telefon dać oczywiście, a Buba można "pożyczyć" Pani, skoro mieszka w Warszawie.
Najwyżej go odda, jak z kotem nie wyjdzie.
Nie widzę innego wyjścia.

Posted

Dzięki Tattoi to prześlij mi jak możesz nr do siebie:) Mam nadzieję, że pani się odezwie, w każdym razie oprócz moich uaktualnianych ogłoszeń Bubuś cały czas jest na stronie toz szczecin:
[URL]http://www.toz.szczecin.pl/?id=poczekalnia_new_psy&query=&page=4[/URL]

Posted

Chciałabym na bieżąco wiedzieć jak wygląda sytuacja jakby doszło do czegoś poważnego w tej sprawie :).
I coś więcej o tej pani.

W ogłoszeniach może też być mój nr tel. 694 954 250.
I mail : [email][email protected][/email].

Tattoi, a do Ciebie mam pytanko, jak wygląda obecnie sprawa podsikiwania przez Bubusia ? Nadal bez zmian :roll: ?

Posted

[quote name='Dogo07']

Tattoi, a do Ciebie mam pytanko, jak wygląda obecnie sprawa podsikiwania przez Bubusia ? Nadal bez zmian :roll: ?[/QUOTE]

Chętnie odpowiem, bo byłam świadkiem naocznym w niedzielę. No więc, Bobuś został wypuszczony na kilka chwil na teren sklepu z artykułami dla zwierząt (na parterze). Sklep był zamknięty, ja stałam na zewnątrz. Patrzę co kochany Bobuś robi, a on, całkiem spokojnie i elegancko podniósł łapę do góry i obsikał sklepowy asortyment. Nadmieniam, że 2 godzinki wcześniej był na spacerze :)