łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='magdabroy']Poszłam sobie po lizaka :D Dobre te nimm2 :loveu:[/QUOTE] hahahahahahahahahaha dzieciok :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='magdabroy']Poszłam sobie po lizaka :D Dobre te nimm2 :loveu:[/QUOTE] najlepsze są czerwone moim zdaniem Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahahahahahahaha dzieciok :diabloti:[/QUOTE] Nie pamiętam kiedy jadłam lizaka :oops: [quote name='marta.k9080']najlepsze są czerwone moim zdaniem[/QUOTE] Jem pomarańczowego ;) Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 chyba se nakupie lizaków przez was :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='magdabroy']Nie pamiętam kiedy jadłam lizaka :oops:[/QUOTE] ja wczoraj chupa-chups arbuzowy:p Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='dOgLoV']chyba se nakupie lizaków przez was :eviltong:[/QUOTE] Kup, kup ;) Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='marta.k9080']ja wczoraj chupa-chups arbuzowy:p[/QUOTE] ja nie lubie nic co jest arbuzowe :shake: chyba ze arbuza , to uwielbiam :loveu: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ja nie lubie nic co jest arbuzowe :shake: chyba ze arbuza , to uwielbiam :loveu:[/QUOTE] Ja uwielbiam wszystko co kokosowe :loveu: Ale malibu nie wypiję :shake: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ja nie lubie nic co jest arbuzowe :shake: chyba ze arbuza , to uwielbiam :loveu:[/QUOTE] znam to,ja nie lubię nic co jest bananowe,a samego banana...przełknę jakoś :lol: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='magdabroy']Ja uwielbiam wszystko co kokosowe :loveu: Ale malibu nie wypiję :shake:[/QUOTE] a ja np princesse czy inne wafelki kokosowe zjem , ale bounty czy kokosanek czy wiórek kokosowych to nie nawidze :shake: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja np princesse czy inne wafelki kokosowe zjem , ale [B]bounty[/B] czy kokosanek czy wiórek kokosowych to nie nawidze :shake:[/QUOTE] Bounty w ciemnej czekoladzie :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='magdabroy']Bounty w ciemnej czekoladzie :loveu:[/QUOTE] za słodkie jak dla mnie Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='marta.k9080']znam to,ja nie lubię nic co jest bananowe,a samego banana...przełknę jakoś :lol:[/QUOTE] ja jak byłam mała to nie lubiłam bananów a teraz bardzo lubie i banany i wszystko co bananowe :diabloti: [quote name='magdabroy']Bounty w ciemnej czekoladzie :loveu:[/QUOTE] a feeeeeeeeeee :shake: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ja jak byłam mała to nie lubiłam bananów a teraz bardzo lubie i banany i wszystko co bananowe :diabloti: a feeeeeeeeeee :shake:[/QUOTE] Bogdan codziennie zjada banana :roll: To jedyny owoc, który tak je ;) Pychotka :loveu: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='agaga21']a wy znowu o słodyczach:mad::placz:[/QUOTE] Wiesz co robić :evil_lol: Quote
Majkowska Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Znów temat w którym nie mam nic do powiedzenia...:P Od słodyczy się psują ząbki! Ostatnio kupiłam sobie w związku z tym czekoladę 70% kakao i obiecałam że będę codzień zjadać jedną kostkę. Idę do lodówki dotrzymać przyrzeczenia a tam sam papierek został... Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Takiej czekolady bym nie zjadła.Lizak lubię :-P Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='Majkowska']Znów temat w którym nie mam nic do powiedzenia...:P Od słodyczy się psują ząbki! Ostatnio kupiłam sobie w związku z tym czekoladę 70% kakao i obiecałam że będę codzień zjadać jedną kostkę. Idę do lodówki dotrzymać przyrzeczenia a tam sam papierek został...[/QUOTE] Taka czekolada, to czekolada :loveu: A nie produkt czekoladopodobny :eviltong: Quote
vege* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='magdabroy']Poszłam sobie po lizaka :D Dobre te nimm2 :loveu:[/QUOTE] kocham te lizaki :loveu: Quote
justysiek Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 ja się miałam odchudzać a wczoraj najadłam się słodyczy, że aż mnie zmuliło :) Quote
vege* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='magdabroy']Taka czekolada, to czekolada :loveu: A nie produkt czekoladopodobny :eviltong:[/QUOTE] dokładnie :loveu: a jeszcze taka z pomarańczą:loveu: Quote
maxishine. Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 hej, a ja uwielbiam mleczną czekoladę...mmm pychota. :) Quote
KT Arts Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Yuki_']hej, a ja uwielbiam mleczną czekoladę...mmm pychota. :)[/QUOTE] ja teeeż :loveu: białą też lubie :) Quote
Recommended Posts