Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Noooooooo :loveu:
A do Michał (tata Zosi) ciągle mówiłam "teściu" :evil_lol:[/QUOTE]

hahahahaha ale byście mieli fajnie i Theoś był by przyzwyczajony to teściów i Zosia też bo się schodzicie :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahaha ale byście mieli fajnie i Theoś był by przyzwyczajony to teściów i Zosia też bo się schodzicie :diabloti:[/QUOTE]

Nie długo się przeprowadzają i będziemy mieć do siebie dalej :(
Do tej pory mogłam iść do nich nawet z buta, bo miałam tylko 3km ;) A od grudnia będę miała 10km :(

Posted

[quote name='magdabroy']Nie długo się przeprowadzają i będziemy mieć do siebie dalej :(
Do tej pory mogłam iść do nich nawet z buta, bo miałam tylko 3km ;) A od grudnia będę miała 10km :([/QUOTE]

Ale to też nie aż tak daleko ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale to też nie aż tak daleko ;)[/QUOTE]

Ale teraz mogłam do nich iść, nawet jak nie miałam auta (jak teraz :mad:) A później, to już tylko autem :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale teraz mogłam do nich iść, nawet jak nie miałam auta (jak teraz :mad:) A później, to już tylko autem :roll:[/QUOTE]

ano czasami wszystko dzieje sie nie tak jak byśmy chcieli :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']
Była u nas dziś na chwilkę Zosia (Theosia narzeczona) z rodzicami ;) Siedzimy, gadamy itp. Ja i Żaneta koło dzieci na podłodze oczywiście ;) W pewnym momencie patrzymy, a Theoś pochyla się i całuje Zosię :loveu: Nikt mu nie kazał, sam z siebie ją pocałował :p[/QUOTE]
Jaki romantyk z Theosia :loveu:

Ja też mam ciężki charakter, który mi czasem przeszkadza, po tacie taki mam :roll:
[quote name='magdabroy']Nie długo się przeprowadzają i będziemy mieć do siebie dalej :(
Do tej pory mogłam iść do nich nawet z buta, bo miałam tylko 3km ;) A od grudnia będę miała 10km :([/QUOTE]
Istnieje jeszcze rower Madziu :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Jaki romantyk z Theosia :loveu:

Ja też mam ciężki charakter, który mi czasem przeszkadza, po tacie taki mam :roll:

Istnieje jeszcze rower Madziu :evil_lol:[/QUOTE]

Ja tez po tacie jestem charakterna :diabloti:

Rower mam, ale nie mam dla Theosia przyczepki (jeszcze) :( A poza tym, w zimę na rowerze, to trochę nie fajnie z małym dzieckiem :shake::eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja tez po tacie jestem charakterna :diabloti:[/QUOTE]

a ja po babuni :p

Posted

[quote name='magdabroy']Ja tez po tacie jestem charakterna :diabloti:

Rower mam, ale nie mam dla Theosia przyczepki (jeszcze) :( A poza tym, w zimę na rowerze, to trochę nie fajnie z małym dzieckiem :shake::eviltong:[/QUOTE]
Do koszyka z przodu go upchnij :diabloti:

Posted

[quote name='natija']To autobusem będziesz jeździć;-):-P[/QUOTE]

Tak źle nie będzie :eviltong: Myślę, ze za 2 tyg. będę znowu mieć auto ;) ale jak pogoda fajna, to po co jechać autem :eviltong: