*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']ooooooooooooooo to miłość kwitnie :loveu:[/QUOTE] Noooooooo :loveu: A do Michał (tata Zosi) ciągle mówiłam "teściu" :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Noooooooo :loveu: A do Michał (tata Zosi) ciągle mówiłam "teściu" :evil_lol:[/QUOTE] hahahahaha ale byście mieli fajnie i Theoś był by przyzwyczajony to teściów i Zosia też bo się schodzicie :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahaha ale byście mieli fajnie i Theoś był by przyzwyczajony to teściów i Zosia też bo się schodzicie :diabloti:[/QUOTE] Nie długo się przeprowadzają i będziemy mieć do siebie dalej :( Do tej pory mogłam iść do nich nawet z buta, bo miałam tylko 3km ;) A od grudnia będę miała 10km :( Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Nie długo się przeprowadzają i będziemy mieć do siebie dalej :( Do tej pory mogłam iść do nich nawet z buta, bo miałam tylko 3km ;) A od grudnia będę miała 10km :([/QUOTE] Ale to też nie aż tak daleko ;) Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale to też nie aż tak daleko ;)[/QUOTE] Ale teraz mogłam do nich iść, nawet jak nie miałam auta (jak teraz :mad:) A później, to już tylko autem :roll: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ale teraz mogłam do nich iść, nawet jak nie miałam auta (jak teraz :mad:) A później, to już tylko autem :roll:[/QUOTE] ano czasami wszystko dzieje sie nie tak jak byśmy chcieli :roll: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']ano czasami wszystko dzieje sie nie tak jak byśmy chcieli :roll:[/QUOTE] No :roll: [quote name='Niufciak']czeeeeeść :)[/QUOTE] Cześć :p Quote
vege* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy'] Była u nas dziś na chwilkę Zosia (Theosia narzeczona) z rodzicami ;) Siedzimy, gadamy itp. Ja i Żaneta koło dzieci na podłodze oczywiście ;) W pewnym momencie patrzymy, a Theoś pochyla się i całuje Zosię :loveu: Nikt mu nie kazał, sam z siebie ją pocałował :p[/QUOTE] Jaki romantyk z Theosia :loveu: Ja też mam ciężki charakter, który mi czasem przeszkadza, po tacie taki mam :roll: [quote name='magdabroy']Nie długo się przeprowadzają i będziemy mieć do siebie dalej :( Do tej pory mogłam iść do nich nawet z buta, bo miałam tylko 3km ;) A od grudnia będę miała 10km :([/QUOTE] Istnieje jeszcze rower Madziu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='vege*']Jaki romantyk z Theosia :loveu: Ja też mam ciężki charakter, który mi czasem przeszkadza, po tacie taki mam :roll: Istnieje jeszcze rower Madziu :evil_lol:[/QUOTE] Ja tez po tacie jestem charakterna :diabloti: Rower mam, ale nie mam dla Theosia przyczepki (jeszcze) :( A poza tym, w zimę na rowerze, to trochę nie fajnie z małym dzieckiem :shake::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja tez po tacie jestem charakterna :diabloti:[/QUOTE] a ja po babuni :p Quote
vege* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja tez po tacie jestem charakterna :diabloti: Rower mam, ale nie mam dla Theosia przyczepki (jeszcze) :( A poza tym, w zimę na rowerze, to trochę nie fajnie z małym dzieckiem :shake::eviltong:[/QUOTE] Do koszyka z przodu go upchnij :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='vege*']Do koszyka z przodu go upchnij :diabloti:[/QUOTE] Ni mam koszyka :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ni mam koszyka :eviltong:[/QUOTE] to kup :D Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']to kup :D[/QUOTE] Nie zmieści mi się na kierownicy :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='natija']To autobusem będziesz jeździć;-):-P[/QUOTE] Tak źle nie będzie :eviltong: Myślę, ze za 2 tyg. będę znowu mieć auto ;) ale jak pogoda fajna, to po co jechać autem :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Oglądam film, więc do jutra :hand: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='Niufciak']hejka ;) ;)[/QUOTE] Cześć :) Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='Angi']dzień doberek :)[/QUOTE] Doberek, choć nie wiem czy dobry :roll: Quote
Recommended Posts