Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Dziś w nocy Bogdan przyniósł już wniosek urlopowy na przyszły rok ;) Musi go oddać do końca listopada :p
Już mu dziś napomknęłam, żeby jechać do PL na Wielkanoc, zostać do następnego weekendu (wtedy jest wystawa w Opolu :cool3:) i po tym weekendzie wracać tutaj :p

Posted

[quote name='dOgLoV']i co On na to ??[/QUOTE]

Zastanowi się ;) Ale ja mu nie powiedziałam, że ten kolejny weekend po świętach jest wystawa w Opolu :evil_lol: Dowie się jak już będzie miał podpisany urlop :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Zastanowi się ;) Ale ja mu nie powiedziałam, że ten kolejny weekend po świętach jest wystawa w Opolu :evil_lol: Dowie się jak już będzie miał podpisany urlop :diabloti:[/QUOTE]

hahahahahahahahahahahhahaha cwaniara :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahahahahahahahahhahaha cwaniara :eviltong:[/QUOTE]

Jakbym mu teraz powiedziała, to by stwierdził, że nie chcę jechać do PL, bo święta, tylko dlatego, że wystawa :p Niech więc żyje w słodkiej nieświadomości :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakbym mu teraz powiedziała, to by stwierdził, że nie chcę jechać do PL, bo święta, tylko dlatego, że wystawa :p Niech więc żyje w słodkiej nieświadomości :diabloti:[/QUOTE]

ale i tak Ci to później wypomni :eviltong:

Posted

lumpek:loveu:
u nas myszki przynoszone przez koty są prawdziwe.................i najczęściej bez przedniej części ciała(anis odgryza głowy wszystkim istotkom które upoluje:roll:)

Posted

[quote name='agaga21']lumpek:loveu:
u nas myszki przynoszone przez koty są prawdziwe.................i najczęściej bez przedniej części ciała(anis odgryza głowy wszystkim istotkom które upoluje:roll:)[/QUOTE]
u mnie jest na odwrót. Ostatnio przyniosla mysz, i poszla z nia do kuwety :mdleje:

Posted

[quote name='magdabroy']W podwórku nie ma co łapać :D Czasem goni motylki, ale się nie dają złapać :p
A w ogródku nie ma jak polować, bo jest pod moim nadzorem :diabloti:[/QUOTE]

u nas jest dużo jaszczurek :diabloti: