*Magda* Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='dOgLoV']Kotek i myszka :loveu:[/QUOTE] :loveu: A Ty dziś nie pracowałaś 12h?? [quote name='Aleksandra95']Lumpek kochanyyy :loveu:[/QUOTE] No :loveu: Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']:loveu: A Ty dziś nie pracowałaś 12h?? [/QUOTE] nie no na szczescie nie :shake: Quote
*Magda* Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Dziś w nocy Bogdan przyniósł już wniosek urlopowy na przyszły rok ;) Musi go oddać do końca listopada :p Już mu dziś napomknęłam, żeby jechać do PL na Wielkanoc, zostać do następnego weekendu (wtedy jest wystawa w Opolu :cool3:) i po tym weekendzie wracać tutaj :p Quote
*Magda* Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='dOgLoV']i co On na to ??[/QUOTE] Zastanowi się ;) Ale ja mu nie powiedziałam, że ten kolejny weekend po świętach jest wystawa w Opolu :evil_lol: Dowie się jak już będzie miał podpisany urlop :diabloti: Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Zastanowi się ;) Ale ja mu nie powiedziałam, że ten kolejny weekend po świętach jest wystawa w Opolu :evil_lol: Dowie się jak już będzie miał podpisany urlop :diabloti:[/QUOTE] hahahahahahahahahahahhahaha cwaniara :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahahahahahahahahhahaha cwaniara :eviltong:[/QUOTE] Jakbym mu teraz powiedziała, to by stwierdził, że nie chcę jechać do PL, bo święta, tylko dlatego, że wystawa :p Niech więc żyje w słodkiej nieświadomości :diabloti: Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Jakbym mu teraz powiedziała, to by stwierdził, że nie chcę jechać do PL, bo święta, tylko dlatego, że wystawa :p Niech więc żyje w słodkiej nieświadomości :diabloti:[/QUOTE] ale i tak Ci to później wypomni :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='dOgLoV']ale i tak Ci to później wypomni :eviltong:[/QUOTE] Nie ;) Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Nie ;)[/QUOTE] okaże się ;) Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Znam go, nic mi nie wypomni ;)[/QUOTE] MI tam by Sebek wypomniał :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='dOgLoV']MI tam by Sebek wypomniał :eviltong:[/QUOTE] Wy to nie my :eviltong: Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Wy to nie my :eviltong:[/QUOTE] no raczej nie :eviltong: Quote
KT Arts Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 zajęłam się fotkami a tu tyle popisane, ojojoj :P Quote
agaga21 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 lumpek:loveu: u nas myszki przynoszone przez koty są prawdziwe.................i najczęściej bez przedniej części ciała(anis odgryza głowy wszystkim istotkom które upoluje:roll:) Quote
angineuuka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='agaga21']lumpek:loveu: u nas myszki przynoszone przez koty są prawdziwe.................i najczęściej bez przedniej części ciała(anis odgryza głowy wszystkim istotkom które upoluje:roll:)[/QUOTE] u mnie jest na odwrót. Ostatnio przyniosla mysz, i poszla z nia do kuwety :mdleje: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Anis zbiera trofea w postaci korpusów myszek :evil_lol: Doberek wszystkim ;) Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Nasze kociaki przynoszą i ptaszki i jaszczurki :-( Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 A mój nie przynosi nic :diabloti: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='magdabroy']A mój nie przynosi nic :diabloti:[/QUOTE] masz szczescie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 W podwórku nie ma co łapać :D Czasem goni motylki, ale się nie dają złapać :p A w ogródku nie ma jak polować, bo jest pod moim nadzorem :diabloti: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='magdabroy']W podwórku nie ma co łapać :D Czasem goni motylki, ale się nie dają złapać :p A w ogródku nie ma jak polować, bo jest pod moim nadzorem :diabloti:[/QUOTE] u nas jest dużo jaszczurek :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Podeślij kilka do mnie ;) Niech się dziewczyny podzielą z moim chłopakiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts