*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Angi napisał(a):wiadomka. Mam problem ze wzorem :P Ty masz zawsze problem ze wzorem :D Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Dogo wieje nudą, więc ja wieję do łóżka czytać książkę :hand: Quote
phase Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 magdabroy napisał(a):Dogo wieje nudą, więc ja wieję do łóżka czytać książkę :hand: A jaką? Ja ostatnio przeczytałam "50 twarzy Greya". I szukam jakiejś nowej. Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 phase napisał(a):A jaką? Ja ostatnio przeczytałam "50 twarzy Greya". I szukam jakiejś nowej. Ja czytuję romansidła ;) Teraz czytam Danielle Steel "Długa droga do domu" :) A na te "50 twarzy Greya" będę się musiała skusić :D Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Aleksandra95 napisał(a):A tutaj gdzie fotki :p ? Były przedwczoraj i w środę :eviltong: Wieczorem nie ma mnie na dogo :eviltong::cool3: Quote
Aleksa. Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='magdabroy']Były przedwczoraj i w środę :eviltong: Wieczorem nie ma mnie na dogo :eviltong::cool3: To za mało :D Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Angi napisał(a):ej no, śniłaś mi się xd A co Ci się śniło?? Quote
kalyna Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 magdabroy napisał(a):A na te "50 twarzy Greya" będę się musiała skusić :D skuś się a nie pożałujesz... chociaż ja wolę Crossa :eviltong: ja nadal męczę serię o wampirach.... któryś miesiąc już... :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 kalyna napisał(a):skuś się a nie pożałujesz... chociaż ja wolę Crossa :eviltong: ja nadal męczę serię o wampirach.... któryś miesiąc już... :evil_lol: Jak skończę swoje książki, to się skuszę ;) A co, wampiry się nie podobają, że tak męczysz?? Quote
kalyna Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 magdabroy napisał(a):Jak skończę swoje książki, to się skuszę ;) A co, wampiry się nie podobają, że tak męczysz?? to dużo Ci ich jeszcze zostało?? niee, ta seria ma z 14 części, szybko się czyta i nie są grube.... ale mi nie zawsze chce się czytać, bo obiecuję sobie codziennie iść wcześniej spać i przed snem poczytać to ja chodzę po 24 spać :splat: A rano chcę wstać tak ok. 7-8, więc plync :roll: Do tego dochodzą jakieś książki o psach czy artykuły i czasu mi brakuje :placz: Co innego, w dzień nie mogę czytać, bo zaraz mnie muli spanie. Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 kalyna napisał(a):to dużo Ci ich jeszcze zostało?? 4 albo 5 ;) Ale jakbym kupiła jeszcze te co mi brakują, to pewnie jakieś 15 książek :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 magdabroy napisał(a):4 albo 5 ;) Ale jakbym kupiła jeszcze te co mi brakują, to pewnie jakieś 15 książek :evil_lol: noo to szybko przeczytasz ;) podziwiam, że tyle książek kupujesz, ja już dawno poszłabym z torbami :shake: Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Każda kosztował 20zł, więc wcale nie tak dużo ;) Choć jak policzę, że mam ich chyba z 60 szt. to trochę kasy jest :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 no bylas u mnie w domu. :evil_lol: tak mega w skrocie :evil_lol: :D Quote
kalyna Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 magdabroy napisał(a):Każda kosztował 20zł, więc wcale nie tak dużo ;) Choć jak policzę, że mam ich chyba z 60 szt. to trochę kasy jest :evil_lol: masz jakąś biblioteczkę czy coś? to w jakim sklepie je kupujesz? bo chyba przez neta? Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 kalyna napisał(a):masz jakąś biblioteczkę czy coś? to w jakim sklepie je kupujesz? bo chyba przez neta? Mam 3 wiszące półki w sypialni :p Tata mi kupował, a ja mu robiłam przelewy na konto ;) Jak jechałam do PL, to odbierałam :) Quote
kalyna Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 magdabroy napisał(a):Mam 3 wiszące półki w sypialni :p Tata mi kupował, a ja mu robiłam przelewy na konto ;) Jak jechałam do PL, to odbierałam :) same romanse?? to dupa, jak w sypialni.. bo nie pokażesz foty.... no też mądrze :eviltong: ale wolałabym chyba zrobić większe zakupy i za przesyłkę zapłacić... tylko też zależy ile przesyłka wyniosłaby... Ja ratuję się bibliotekami :) Quote
*Magda* Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 (edited) [quote name='kalyna']same romanse?? to dupa, jak w sypialni.. bo nie pokażesz foty.... no też mądrze :eviltong: ale wolałabym chyba zrobić większe zakupy i za przesyłkę zapłacić... tylko też zależy ile przesyłka wyniosłaby... Ja ratuję się bibliotekami :) Mam kilka innych książek, ale w 99% mam romanse :eviltong: Wcześniej pożyczałam książki z biblioteki, więc nie miałam nic :oops: Mogę zrobić zdjęcie jednej półki :razz: Edit: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_3913_zpsa94f855f.jpg http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_3914_zps796185ee.jpg :eviltong: Edited October 27, 2013 by magdabroy Quote
Recommended Posts