łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Dzień dobry ;) no no ładna kolekcja , ale ja romansów nie lubie czytać , wole zdecydowanie oglądac i na żywo romansować :diabloti: Quote
phase Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 magdabroy napisał(a):Ja czytuję romansidła ;) Teraz czytam Danielle Steel "Długa droga do domu" :) A na te "50 twarzy Greya" będę się musiała skusić :D Polecam. :) Może jest napisane prostym językiem i nie jest jakąś z wyższej półki, ale mnie się trylogia podobała. Bardzo dobrze mi się ją czytało. :) Quote
*Magda* Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) no no ładna kolekcja , ale ja romansów nie lubie czytać , wole zdecydowanie oglądac i na żywo romansować :diabloti: Dobry :) A to nie są wszystkie książki :eviltong: phase napisał(a):Polecam. :) Może jest napisane prostym językiem i nie jest jakąś z wyższej półki, ale mnie się trylogia podobała. Bardzo dobrze mi się ją czytało. :) Kiedyś na pewno przeczytam ;) Dziś spacer był bardzo owocny w zdjęcia :cool3: Jak zdążę, to wrzucę zanim pojedziemy na basen :eviltong: Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 magdabroy napisał(a): A to nie są wszystkie książki :eviltong: Dziś spacer był bardzo owocny w zdjęcia :cool3: Jak zdążę, to wrzucę zanim pojedziemy na basen :eviltong: No to podziwiam , ja nie mam czasu na książki a nie mam małego dziecka :eviltong: nawet nie skompletowałam jeszcze całej serii HP bo czasu brak na czytanie to po co książki kupować :eviltong: oooo to super , My zaraz też idziemy na spacerek ale zdjęć pewnie nie wstawie bo postaram sie wstawić najpierw te z wystawy ale na prawde beda kiepskie , musze zainwestować w jakiś jasny obiektyw na wystawy halowe .... miłego pluskania :loveu: Quote
*Magda* Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Kisi była z panem, więc nie została spuszczona ze smyczy :( Jakby szła z panią, to mogłyby się pobawić :) I Tora z Arnim ;) Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 magdabroy napisał(a):Zaraz wrzucam psie foty ;) ok , czekam ;) Quote
*Magda* Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Koniec psich :eviltong: Reszta to już tylko dziecięce :diabloti: I będą kiedyś tam ;) Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 jaki z Tory całuśnik :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: oj kochała by swoje psie rodzeństwo , musicie nad tym pomyśleć :eviltong: a niebo macie fantastyczne :loveu: szkoda ze pan Kisi nie dal jej poszaleć , słodka jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 dOgLoV napisał(a):jaki z Tory całuśnik :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: oj kochała by swoje psie rodzeństwo , musicie nad tym pomyśleć :eviltong: a niebo macie fantastyczne :loveu: szkoda ze pan Kisi nie dal jej poszaleć , słodka jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Tora zawsze "całuje" Arniego i Lunę (suka sąsiadów) ;) Pomimo swojego wieku, nadal pokazuje im swoją uległość ;) Nie mam czasu na drugiego psa :eviltong: Teraz mam słońce i czarne chmury na niebie :roll: Pan wychodzi z Kisi tylko w niedzielę, więc go nie słucha :diabloti: Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 magdabroy napisał(a):Tora zawsze "całuje" Arniego i Lunę (suka sąsiadów) ;) Pomimo swojego wieku, nadal pokazuje im swoją uległość ;) Nie mam czasu na drugiego psa :eviltong: Teraz mam słońce i czarne chmury na niebie :roll: Pan wychodzi z Kisi tylko w niedzielę, więc go nie słucha :diabloti: Ale gdyby ją puścił i była by z wami to by sie na pewno słuchała ;) Quote
*Magda* Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 dOgLoV napisał(a):Ale gdyby ją puścił i była by z wami to by sie na pewno słuchała ;) Ale pewnie się bał, że potem nie da się złapać :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 magdabroy napisał(a):Ale pewnie się bał, że potem nie da się złapać :evil_lol: pomogła byś mu :eviltong: Quote
phase Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Jaki słit buziaczek. :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_3883_zps3484eb3a.jpg ładny chłopak. :loveu: Piękne zdjęcia! A co w tym czasie robi dzieciaczek? :cool3: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_3875_zps3ebb0818.jpg Quote
*Magda* Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 [quote name='dOgLoV']pomogła byś mu :eviltong: Za stary :eviltong: [quote name='phase']Jaki słit buziaczek. :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_3883_zps3484eb3a.jpg ładny chłopak. :loveu: Piękne zdjęcia! A co w tym czasie robi dzieciaczek? :cool3: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_3875_zps3ebb0818.jpg Arni fajny, ale leniwy :evil_lol: Dzieciaczek był z tatą :eviltong: Quote
phase Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 magdabroy napisał(a): Arni fajny, ale leniwy :evil_lol: Dzieciaczek był z tatą :eviltong: Ooo do Żaby pasowałby w sam raz. :lol: Aaaaa. :cool3: I ja życzę udanego wypadu na basen! :) Quote
*Magda* Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 dOgLoV napisał(a): miłego pluskania :loveu: phase napisał(a): I ja życzę udanego wypadu na basen! :) Pojechaliśmy na inny basen niż zawsze ;) Posłuchaliśmy kolegi, że tam jest najlepszy basen dla małych dzieci ;) I żałuję, nigdy więcej tam nie pojedziemy :shake: Basen dla dzieci miał może 5m2, żadnej fontanny, ślizgawki itp. :roll: Quote
angineuuka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 kiedy będziesz w Polsce? Teraz czy w styczniu? czy jeszcze nie wiesz? :D Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 No to nie fajnie że wam sie nie podobało :shake: Quote
Ty$ka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Łał, jaki psi spacer :loveu: Ten haszczak przypomina mi Pandę Justyny. Przypomnij mi: orientujesz się z jakiej hodowli? :) Bo wydaje mi się, że może są rodzeństwem z Pandą? Ojej, przykro, że basenowanie się nie udało. Quote
angineuuka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ty$ka napisał(a):Łał, jaki psi spacer :loveu: Ten haszczak przypomina mi Pandę Justyny. Przypomnij mi: orientujesz się z jakiej hodowli? :) Bo wydaje mi się, że może są rodzeństwem z Pandą? Ojej, przykro, że basenowanie się nie udało. tak, bo to jedyna hodowla :p Quote
*Magda* Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Angi napisał(a):kiedy będziesz w Polsce? Teraz czy w styczniu? czy jeszcze nie wiesz? :D W tym roku na pewno nie :eviltong: Może na wiosnę ;) A co? dOgLoV napisał(a):No to nie fajnie że wam sie nie podobało :shake: No :shake: Ty$ka napisał(a):Łał, jaki psi spacer :loveu: Ten haszczak przypomina mi Pandę Justyny. Przypomnij mi: orientujesz się z jakiej hodowli? :) Bo wydaje mi się, że może są rodzeństwem z Pandą? Ojej, przykro, że basenowanie się nie udało. Spacer całkiem fajny ;) Nie wiem z jakiej hodowli jest Kisi, ale podejrzewam, że z jakiejś tutejszej niemieckiej ;) Quote
Ty$ka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Panda jest importem, bo w Polsce nie ma tak wiele fajnych przedstawicieli rasy ;) Quote
Recommended Posts