Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0830_zpsb01dcdc4.jpg[/URL]

nie umiem zrobić tej fryzury...ale to chyba nie da się samemu nawet:shake:

Kochany Theoś,podarował mamci kwiatuszki:p[/QUOTE]
Ja sobie sama takiego robię, wygodne bo na twarz nic nie leci i chłodno w łeb :evil_lol:

[quote name='marta.k9080']ja nie lubię robić czegoś z włosami,ani jak ktoś by mnie czesał,ale to uczesanie wydaje się być solidne,a moje kłaki zawsze żyją swoim życiem:evil_lol:[/QUOTE]
Ja lubię czesać kogoś, sama siebie też, ale jak ktoś dotyka moich włosów to sie wściekam, no oprócz fryzjerki bo tam tak przyjemnie myją głowę :loveu:

[quote name='magdabroy']Byliśmy teraz w PL, to jak rodzinka Bogdana usłyszała, że Theoś waży 11kg, to byli w szoku :crazyeye: Więc muszę go troszkę odchudzić :evil_lol:

Dziękuję :) Mi też się podobają moje storczyki :grins:[/QUOTE]
Tygodniowa głodóweczka i szybko spadnie :evil_lol: joke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0849_zpsb7915ecc.jpg[/url] "yyy, mamo bo ten tego jak ci to powiedzieć...Lumpek spierniczył!" :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Tygodniowa głodóweczka i szybko spadnie :evil_lol: joke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0849_zpsb7915ecc.jpg[/URL] "yyy, mamo bo ten tego jak ci to powiedzieć...Lumpek spierniczył!" :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

Na szczęście Theoś się sprawdził jako opiekun i Lumpek nie spierniczył :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']:evil_lol:

Na szczęście Theoś się sprawdził jako opiekun i Lumpek nie spierniczył :eviltong:[/QUOTE]
Hahaha to dobrze :)

Posted

[quote name='panbazyl']super Teoś jeździ wodolotem :evil_lol:
A Torcia to zawsze miała tak śliczny ogon? Taki obrośnięty, piękny po prostu (albo teraz dopiero to zauważyłam :oops: )[/QUOTE]

Chyba zawsze :hmmmm:

[quote name='dOgLoV']Sliczne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu:

po fotkach wnioskuje ze macie dużeeeee podwórko :cool3:[/QUOTE]

Dziękuję :)

Całego gruntu mamy 760m2 ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Ja sobie sama takiego robię, wygodne bo na twarz nic nie leci i chłodno w łeb :evil_lol: [/QUOTE]

o to mi chodzi właśnie,bo ja ciągle taka potargana chodzę..:evil_lol:ale sama nie umiem,chyba se filmik instruktażowy na YouTube oglądnę.

hej Magda :)

Posted

[quote name='marta.k9080']
hej Magda :)[/QUOTE]

Hej Marta :)

[quote name='dOgLoV']to mamy podobnie , my mamy około 800 m2 ale za duzy bałagan i miejsca wydaje sie mniej ....[/QUOTE]

To pora zrobić porządek :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']jakos nam to nie idzie , tzn idzie ale bardzoooooo powoli :oops:[/QUOTE]

To trzeba się zmobilizować ;)

[quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE]

Hejka :)

Posted

[quote name='marta.k9080']o to mi chodzi właśnie,bo ja ciągle taka potargana chodzę..:evil_lol:ale sama nie umiem,chyba se filmik instruktażowy na YouTube oglądnę.

hej Magda :)[/QUOTE]
to nie jest trudne ;) wystarczy tylko z boku dobierać włosy i już :)

Posted

[quote name='panbazyl']u Was też straszą deszczem przez najbliższy tydzień?[/QUOTE]

Do wtorku ma być ładnie, a potem deszcz :roll: Tylko ja już nie wierzę w te prognozy :shake:

Posted

I ja! Dzisiaj u nas miało cały dzień padać i burze być, owszem może wieczorem tak będzie, ale jak na razie od rana skwara..

No i dzień doberek. ;)

Guest wolfheart
Posted

cześć,a u nas było przez chwilę bardzo burzowo :)