vege* Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0830_zpsb01dcdc4.jpg[/URL] nie umiem zrobić tej fryzury...ale to chyba nie da się samemu nawet:shake: Kochany Theoś,podarował mamci kwiatuszki:p[/QUOTE] Ja sobie sama takiego robię, wygodne bo na twarz nic nie leci i chłodno w łeb :evil_lol: [quote name='marta.k9080']ja nie lubię robić czegoś z włosami,ani jak ktoś by mnie czesał,ale to uczesanie wydaje się być solidne,a moje kłaki zawsze żyją swoim życiem:evil_lol:[/QUOTE] Ja lubię czesać kogoś, sama siebie też, ale jak ktoś dotyka moich włosów to sie wściekam, no oprócz fryzjerki bo tam tak przyjemnie myją głowę :loveu: [quote name='magdabroy']Byliśmy teraz w PL, to jak rodzinka Bogdana usłyszała, że Theoś waży 11kg, to byli w szoku :crazyeye: Więc muszę go troszkę odchudzić :evil_lol: Dziękuję :) Mi też się podobają moje storczyki :grins:[/QUOTE] Tygodniowa głodóweczka i szybko spadnie :evil_lol: joke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0849_zpsb7915ecc.jpg[/url] "yyy, mamo bo ten tego jak ci to powiedzieć...Lumpek spierniczył!" :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='vege*']Tygodniowa głodóweczka i szybko spadnie :evil_lol: joke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0849_zpsb7915ecc.jpg[/URL] "yyy, mamo bo ten tego jak ci to powiedzieć...Lumpek spierniczył!" :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Na szczęście Theoś się sprawdził jako opiekun i Lumpek nie spierniczył :eviltong: Quote
vege* Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='magdabroy']:evil_lol: Na szczęście Theoś się sprawdził jako opiekun i Lumpek nie spierniczył :eviltong:[/QUOTE] Hahaha to dobrze :) Quote
panbazyl Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 super Teoś jeździ wodolotem :evil_lol: A Torcia to zawsze miała tak śliczny ogon? Taki obrośnięty, piękny po prostu (albo teraz dopiero to zauważyłam :oops: ) Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Sliczne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: po fotkach wnioskuje ze macie dużeeeee podwórko :cool3: Quote
*Magda* Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='panbazyl']super Teoś jeździ wodolotem :evil_lol: A Torcia to zawsze miała tak śliczny ogon? Taki obrośnięty, piękny po prostu (albo teraz dopiero to zauważyłam :oops: )[/QUOTE] Chyba zawsze :hmmmm: [quote name='dOgLoV']Sliczne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: po fotkach wnioskuje ze macie dużeeeee podwórko :cool3:[/QUOTE] Dziękuję :) Całego gruntu mamy 760m2 ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='vege*']Ja sobie sama takiego robię, wygodne bo na twarz nic nie leci i chłodno w łeb :evil_lol: [/QUOTE] o to mi chodzi właśnie,bo ja ciągle taka potargana chodzę..:evil_lol:ale sama nie umiem,chyba se filmik instruktażowy na YouTube oglądnę. hej Magda :) Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='magdabroy'] Całego gruntu mamy 760m2 ;)[/QUOTE] to mamy podobnie , my mamy około 800 m2 ale za duzy bałagan i miejsca wydaje sie mniej .... Quote
*Magda* Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='marta.k9080'] hej Magda :)[/QUOTE] Hej Marta :) [quote name='dOgLoV']to mamy podobnie , my mamy około 800 m2 ale za duzy bałagan i miejsca wydaje sie mniej ....[/QUOTE] To pora zrobić porządek :eviltong: Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='magdabroy']Hej Marta :) To pora zrobić porządek :eviltong:[/QUOTE] jakos nam to nie idzie , tzn idzie ale bardzoooooo powoli :oops: Quote
*Magda* Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='dOgLoV']jakos nam to nie idzie , tzn idzie ale bardzoooooo powoli :oops:[/QUOTE] To trzeba się zmobilizować ;) [quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE] Hejka :) Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='magdabroy']To trzeba się zmobilizować ;) [/QUOTE] tylko jak tu sie zmobilizowac jak ciągle pada :roll: Quote
*Magda* Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='dOgLoV']dzien doberek ;)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']dzień dobry Magduś:)[/QUOTE] Doberek :) Quote
vege* Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='marta.k9080']o to mi chodzi właśnie,bo ja ciągle taka potargana chodzę..:evil_lol:ale sama nie umiem,chyba se filmik instruktażowy na YouTube oglądnę. hej Magda :)[/QUOTE] to nie jest trudne ;) wystarczy tylko z boku dobierać włosy i już :) Quote
*Magda* Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] Dobry, dobry :) Quote
panbazyl Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 u Was też straszą deszczem przez najbliższy tydzień? Quote
*Magda* Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='panbazyl']u Was też straszą deszczem przez najbliższy tydzień?[/QUOTE] Do wtorku ma być ładnie, a potem deszcz :roll: Tylko ja już nie wierzę w te prognozy :shake: Quote
phase Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 I ja! Dzisiaj u nas miało cały dzień padać i burze być, owszem może wieczorem tak będzie, ale jak na razie od rana skwara.. No i dzień doberek. ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 cześć,a u nas było przez chwilę bardzo burzowo :) Quote
Recommended Posts