*Magda* Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 A takie cuuuuuuuuudo dostałam od Theosia na Dzień Matki :loveu: Quote
*Magda* Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='Aleksandra95']Super, że już jesteście :)[/QUOTE] Fajnie, że ktoś się cieszy z naszego powrotu :) Quote
Guest wolfheart Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0830_zpsb01dcdc4.jpg nie umiem zrobić tej fryzury...ale to chyba nie da się samemu nawet:shake: Kochany Theoś,podarował mamci kwiatuszki:p Quote
*Magda* Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Kochany Theoś,podarował mamci kwiatuszki:p No :loveu: Mój pierwszy prezent jako dla mamy :) Quote
angineuuka Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0830_zpsb01dcdc4.jpg nie umiem zrobić tej fryzury...ale to chyba nie da się samemu nawet:shake: Kochany Theoś,podarował mamci kwiatuszki:p a ja umiem robić francuza :P Quote
*Magda* Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='Angi']T. pewnie sam wybierał orchideę :diabloti:[/QUOTE] Mama wybrała, a tatuś zapłacił w imieniu Theosia :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='magdabroy']Mama wybrała, a tatuś zapłacił w imieniu Theosia :eviltong:[/QUOTE] ja chciałam mojej mamie taką kupić, ale jak mi wywaliła z ceną to się rozmyśliłam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='Angi']ja chciałam mojej mamie taką kupić, ale jak mi wywaliła z ceną to się rozmyśliłam :evil_lol:[/QUOTE] Przy storczykach nigdy nie patrzę na cenę :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='magdabroy']Moja siostra jej zrobiła ;) Ale sobie moja siostra robi sama :) Nie mam pojęcia jak ona to robi sama na swojej głowie :roll:[/QUOTE] ja nie lubię robić czegoś z włosami,ani jak ktoś by mnie czesał,ale to uczesanie wydaje się być solidne,a moje kłaki zawsze żyją swoim życiem:evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='Izabela124.']Super, że już wróciłaś :)[/QUOTE] Ja też się cieszę ;) I to baaaaaaaaaardzo :multi: Quote
łamAga Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='magdabroy'] Ale to jest i jego i moja chrześniaczka :mad: A Ty chcesz tylko jego zdjęcie z Milenką :mad: Zdjęcia będą jak mi podeśle szwagierka, bo ja byłam bardzo inteligentna i nie naładowałam baterii :oops: Olał Cię, bo woli mnie :eviltong: Nic Ci nie będzie wynagradzał :eviltong: [/QUOTE] A to ja myślałam ze to tylko Bogdana chrzesniczka :eviltong: co za facet no , tyle lat po ślubie a on żone woli :splat: śliczne dziewczynki :loveu::loveu::loveu::loveu: a kwiatuszek od Theosia rewelacyjny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 A to ja myślałam ze to tylko Bogdana chrzesniczka co za facet no , tyle lat po ślubie a on żone woli śliczne dziewczynki :loveu::loveu: :loveu::loveu: a kwiatuszek od Theosia rewelacyjny :loveu::loveu: :loveu::loveu: To źle myślałaś :eviltong: Musisz poczekać jeszcze jakieś kolejne 10 lat :evil_lol: Już stoi u niego w pokoju ;) Nie mam już gdzie ich stawiać Quote
łamAga Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='magdabroy']To źle myślałaś :eviltong: Musisz poczekać jeszcze jakieś kolejne 10 lat :evil_lol: Ale coś nie chciały mi dziewczynki pozować :mad: zajęte były prezentami :evil_lol: Już stoi u niego w pokoju ;) Nie mam już gdzie ich stawiać :oops::evil_lol:[/QUOTE] to ja poczekam :eviltong: ja bym chciała storczyki w pokoju ale po raz mamy zaciemniony pokoj i nie beda sie trzymały a po dwa koty cały czas leza na parapecie :roll: Magda nie wiesz czasem co to moze być jak nam na liściach drzew wychodzą takie jak by podskurne bąble i robią sie takie nieapetyczne brązowe ?? :roll: Quote
*Magda* Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='dOgLoV'] Magda nie wiesz czasem co to moze być jak nam na liściach drzew wychodzą takie jak by podskurne bąble i robią sie takie nieapetyczne brązowe ?? :roll:[/QUOTE] To mogą być mszyce albo jakieś inne szkodniki :roll: Zrób mieszankę wody z płynem do mycia naczyń (nie żałuj go :evil_lol:) i pryskaj liście codziennie ;) Jak masz tego mało, to powinno pomóc ;) A jak nie pomoże, to będziesz musiała kupić coś w ogrodniczym :roll: Quote
łamAga Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='magdabroy']To mogą być mszyce albo jakieś inne szkodniki :roll: Zrób mieszankę wody z płynem do mycia naczyń (nie żałuj go :evil_lol:) i pryskaj liście codziennie ;) Jak masz tego mało, to powinno pomóc ;) A jak nie pomoże, to będziesz musiała kupić coś w ogrodniczym :roll: tego jest mnóstwo , a drzewa mam wielgachne wiec trudno to spryskać czym kolwiek , to jest coś w podobie Quote
*Magda* Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='dOgLoV']tego jest mnóstwo , a drzewa mam wielgachne wiec trudno to spryskać czym kolwiek , to jest coś w podobie [/QUOTE] To będzie mszyca :roll: W takim razie zapytajcie w jakimś ogrodniczym, może są jakieś środki odstraszające itp. ;) No to nie liczcie na dużą ilość owoców w tym roku :shake: My mamy jeszcze małe drzewka, ale będę podcinane tak, żeby nie urosły wyższe niż max.3m ;) Potem jest właśnie problem ze zrywaniem owoców, jakimiś pielęgnacjami itp. :roll: Quote
łamAga Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 ehhhh to niedobrze , wszystkie drzwa nam zaatakowało , a wisnia miała tyle zalążków owoców ze szok :roll: My juz z takimi duzymi drzewami ten dom kupiliśmy :roll: Quote
*Magda* Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='dOgLoV']ehhhh to niedobrze , wszystkie drzwa nam zaatakowało , a wisnia miała tyle zalążków owoców ze szok :roll: My juz z takimi duzymi drzewami ten dom kupiliśmy :roll:[/QUOTE] To w styczniu (najlepsza pora) przytnijcie/zetnijcie górne gałęzie ;) Będzie lepiej owocowało i będzie troszkę niższe ;) Quote
łamAga Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='magdabroy']To w styczniu (najlepsza pora) przytnijcie/zetnijcie górne gałęzie ;) Będzie lepiej owocowało i będzie troszkę niższe ;)[/QUOTE] Sebastian w tym roku lekko przyciął ale niewiele bo mu szkoda :roll: ja to bym tam całe wycieła zwłaszcza grusze która nam zabiera całe światło :angryy: Quote
*Magda* Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Sebastian w tym roku lekko przyciął ale niewiele bo mu szkoda :roll: ja to bym tam całe wycieła zwłaszcza grusze która nam zabiera całe światło :angryy:[/QUOTE] Niech nie żałuje ;) Słuchaj mnie, żony ogrodnika :grins: Bogdan kiedyś przyciął szwagierce jabłoń tak, że ta miała łzy w oczach jak to zobaczyła :evil_lol: A potem mu dziękowała, bo miała ładniejsze owoce :) Quote
Recommended Posts