Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 zawsze to coś:p przynajmniej nie zasypiesz koleżanki praniem:diabloti: Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy']Siemka :) U mnie dziś bez zmian :shake: Ale chociaż Bogdan pralkę naprawił :multi:[/QUOTE] Oooo widzisz cos pożytecznego chłop zrobił , mnie mój dzisiaj tylko nagrzał , ale to chyba wina tego ze chodze zła jak osa ;) Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='marta.k9080']zawsze to coś:p przynajmniej nie zasypiesz koleżanki praniem:diabloti:[/QUOTE] Bieliznę i ciuszki Theosia wyprałabym ręcznie ;) Tylko "grubsze" rzeczy bym u niej wyprała :evil_lol: A to taka fajna koleżanka, że jakbym musiała, to by mi całą szafę wyprała :D To ona mnie poznała z Bogdanem, to ona nas ściągnęła za granicę... Znam ją od szóstego roku życia i zawsze mogę na nią liczyć ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 dobrze mieć takich pewnych przyjaciół:p Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='dOgLoV']Oooo widzisz cos pożytecznego chłop zrobił , mnie mój dzisiaj tylko nagrzał , ale to chyba wina tego ze chodze zła jak osa ;)[/QUOTE] Ja się tylko zastanawiam skąd on wie jak co w domu naprawić, skoro jest ogrodnikiem :hmmmm: Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='marta.k9080']dobrze mieć takich pewnych przyjaciół:p[/QUOTE] Jest chyba jedyną osobą jaką znam (nie liczę rodziny), na której nigdy się nie zawiodłam :) Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy']Ja się tylko zastanawiam skąd on wie jak co w domu naprawić, skoro jest ogrodnikiem :hmmmm:[/QUOTE] eeee tam posadzić kwiatka czy naprawić pralkę , prawie jedno i to samo :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='dOgLoV']eeee tam posadzić kwiatka czy naprawić pralkę , prawie jedno i to samo :diabloti:[/QUOTE] Rzeczywiście żadna różnica :diabloti: Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy']Rzeczywiście żadna różnica :diabloti:[/QUOTE] wiedzialam ze sie ze mna zgodzisz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='dOgLoV']wiedzialam ze sie ze mna zgodzisz :evil_lol:[/QUOTE] Ze starszymi trzeba się zgadzać :eviltong: Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy']Ze starszymi trzeba się zgadzać :eviltong:[/QUOTE] mów mi pani młoda damo :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='dOgLoV']mów mi pani młoda damo :eviltong:[/QUOTE] Nie doczekanie Twoje :eviltong: Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy']Nie doczekanie Twoje :eviltong:[/QUOTE] ueeeee to ide se ...... chleb naszykować do pracy , najlepiej suchy bo szkoda obkładu .... i zaraz wrócę :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='dOgLoV']ueeeee to ide se ...... chleb naszykować do pracy , najlepiej suchy bo szkoda obkładu .... i zaraz wrócę :eviltong:[/QUOTE] To jak będziesz wracać, to nalej mi winka :grins: Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='dOgLoV']ueeeee to ide se ...... chleb naszykować do pracy , najlepiej suchy bo szkoda obkładu .... i zaraz wrócę :eviltong:[/QUOTE] "Ja po suchy chleb dla konia":evil_lol: (to chyba z Wojny Domowej) Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy']To jak będziesz wracać, to nalej mi winka :grins: prosze :eviltong: [quote name='marta.k9080']"Ja po suchy chleb dla konia":evil_lol: (to chyba z Wojny Domowej) pamietam ten film :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Dzięki :) Pora iść spać :razz: Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy']Dzięki :) Pora iść spać :razz: Dobranoc ;)[/QUOTE] co racja to racja ;) dobranoc ;) Quote
panbazyl Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 wstawać, nie spać - zwiedzać! Słońce za oknem! Quote
*Magda* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='panbazyl']wstawać, nie spać - zwiedzać! Słońce za oknem![/QUOTE] Ja już dawno nie śpię :eviltong: Już nawet jesteśmy po spacerku :) A słońce mam takie ładne, że na spacerze się z Theosiem rozbieraliśmy, bo tak cieplutko :loveu: Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 u Nas ani widu ani słychu po słoneczku:placz: Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ja już dawno nie śpię :eviltong: Już nawet jesteśmy po spacerku :) A słońce mam takie ładne, że na spacerze się z Theosiem rozbieraliśmy, bo tak cieplutko :loveu:[/QUOTE] nie dobijaj mnie,bo u nas 11'C Quote
Recommended Posts