Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']
ueeee to ja sie na to nie nadaję , jak widze na liczniku 100 to juz mam w porach :roll:[/QUOTE]

:crazyeye:
to jest autostrada i nawet tego tak się nie odczuwa, jak na normalnej drodze ;)

Szerokiej drogi, abyście szczęśliwie zajechali i wrócili :)

Posted

I ode mnie szerokiej drogi!!!

[INDENT] [B]Zapraszam na bazarek dla Zosi. Proszę zakupy bądź podrzucanie wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243557-Ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-psie-akcesoria-torebki-na-suczk%C4%99-Zosi%C4%99-do-30-05-do-godz-21?p=20871338#post20871338"]<KILK>[/URL][/B]
[URL="http://s216.photobucket.com/user/Izabela124/media/New%202013/Fanty.jpg.html"][IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/Fanty.jpg[/IMG][/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='kalyna']ale wrócą.. i to już całkiem niedługo :evil_lol:[/QUOTE]

i mam nadzieję że ze zdjęciami :diabloti: bo jak nie to :mad:[B] Bogdan z chrześniaczką na fotce obowiązkowo !!!![/B]

Guest wolfheart
Posted

o widzę Aga spamujesz...dobrze robisz:diabloti:

Hej Magda :)

Posted

[quote name='marta.k9080']o widzę Aga spamujesz...dobrze robisz:diabloti:

Hej Magda :)[/QUOTE]

Noooo , Magda mi obiecała wczoraj że Bogdan ze mną dzisiaj popisze , i napisałam jej ze o 18stej ma być na dogo i dup.... , nie przyszedł :placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Noooo , Magda mi obiecała wczoraj że Bogdan ze mną dzisiaj popisze , i napisałam jej ze o 18stej ma być na dogo i dup.... , nie przyszedł :placz:[/QUOTE]

:mad: niedobry....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ciekawe jak mi to wynagrodzi :roll::diabloti:[/QUOTE]

wymyśl coś...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']wiem :lol: bedzie musiał przekonać Sebka na trzeciego psa :diabloti:[/QUOTE]

dobre.........

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Mam nieodpartą ochotę na samoyeda :loveu:[/QUOTE]

małe to...:diabloti: nie znam żadnego, ale znam Husky i jak dla mnie te psy północy są uparte jak osły...

Posted

[quote name='marta.k9080']małe to...:diabloti: nie znam żadnego, ale znam Husky i jak dla mnie te psy północy są uparte jak osły...[/QUOTE]

ja czesto mijam takiego jednego w parku , jest przesliczny , śnieżnobiały i wyprowadza go na spacer chłopiec 5 letni więc widac ze piesek łagodny :loveu: oczywiscie zanim bym takiego nabyła musiała bym poczytac duzo o tej rasie ale duzo czasu na to mam :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja czesto mijam takiego jednego w parku , jest przesliczny , śnieżnobiały i wyprowadza go na spacer chłopiec 5 letni więc widac ze piesek łagodny :loveu: oczywiscie zanim bym takiego nabyła musiała bym poczytac duzo o tej rasie ale duzo czasu na to mam :eviltong:[/QUOTE]

5.latek bez rodziców spaceruje z psem?:question:

są śliczne,ale wolę bardziej ostre z wyglądu psy...