łamAga Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 dzień dobry pochmurnie w ten pierwszy dzień wiosny :roll: Quote
vege* Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Toreczka spóźnione ale szczerze życzenia dla ciebie :loveu: Zdrówka i sto lat :) Quote
*Magda* Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 dOgLoV napisał(a):dzień dobry pochmurnie w ten pierwszy dzień wiosny :roll: Dzień dobry :) U mnie już słoneczka nie ma, ale nadal mam błękitne niebo :) vege* napisał(a):Toreczka spóźnione ale szczerze życzenia dla ciebie :loveu: Zdrówka i sto lat :) Dziękuję :) Aleksandra95 napisał(a):WREEESZCIE.:) ale u nas śnieg i 0,5 na plusie ;p Utopimy ją w śniegu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Muszę pilnować jak Tora bawi się z Theosiem :roll: Niby jest delikatna, ale zaczepia go łapką i może mu coś zrobić pazurami :oops: Ostatnio było tak: Nic mu nie zrobiła, ale dużo nie brakowało, żeby podrapała mu buzię :( Dziś też zachęcała go do zabawy właśnie łapką, ale kazałam jej się uspokoić ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 hej,ale dobrze wiesz ,ze Torcia złych zamiarów nie ma,musi tylko jeszcze bardziej wyczuć ruchy przy Theosiu :p u nas jest taka obrzydliwa pogoda:placz: Quote
*Magda* Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):hej,ale dobrze wiesz ,ze Torcia złych zamiarów nie ma,musi tylko jeszcze bardziej wyczuć ruchy przy Theosiu :p u nas jest taka obrzydliwa pogoda:placz: Wiem, że on a nie ma złych zamiarów ;) Ale taka zabawa, może się źle skończyć dla Theosia :roll: Quote
łamAga Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Neron też tak robi , psiaki chyba już tak maja , ale masz rację , moze w oczko go drapnąć i będzie nieszczęście , lepiej uważać ;) Quote
vege* Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Nuka też tak robi jak chce zaczepić mnie żebym ją głaskała, albo moją mamę, tatę czy siostrę ;) Ale jak gdzieś spotkamy jakieś dziecko, albo do nas przyjadą znajomi z dzieckiem to tak nie robi, tylko trąca nosem :) Z moją babcią, która ma 88 lat jest tak samo, Nuka nigdy łapą jej nie zaczepiła, ani ze szczęścia nie skoczyła bo chyba czuje, że mogłaby babcię przewrócić i zrobić krzywdę, wiec sobie grzecznie siada obok kanapy i czeka aż babcia usiądze i dopiero wpycha na kanapę swe szanowne 4 litery i się tuli do babci :) Quote
Ty$ka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Hej :) Spóźnione, ale gorące życzenia dla Torci - wszystkie, co najlepsze :loveu: Biedna Tora, poniańczyć Theosia jej nie dadzą :( A tak serio to rozumiem Twoją troskę - mój kundel o ile jest mniejszy od Twojej suczy, a też nieźle potrafi mi przyfasolić łapą czy ogonem ;) Quote
*Magda* Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Ty$ka napisał(a):Hej :) Spóźnione, ale gorące życzenia dla Torci - wszystkie, co najlepsze :loveu: Biedna Tora, poniańczyć Theosia jej nie dadzą :( A tak serio to rozumiem Twoją troskę - mój kundel o ile jest mniejszy od Twojej suczy, a też nieźle potrafi mi przyfasolić łapą czy ogonem ;) Hejka ;) Dziękuję za życzenia :) Tora nawet mnie czasem jak pacnie łapą, to potrafi tak podrapać pazurem, że mam czerwone ślady przez kilka dni :roll: Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Dziś powitaliśmy trzeciego ząbka :multi: Mamy dolną prawą dwójkę ;) A w kolejce czekają cztery górne zęby-dziąsła są już białe od kilku dni :roll: Quote
phase Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 magdabroy napisał(a):Dziś powitaliśmy trzeciego ząbka :multi: Mamy dolną prawą dwójkę ;) A w kolejce czekają cztery górne zęby-dziąsła są już białe od kilku dni :roll: Dopiero mam czas by na spokojnie zajrzeć do Was i poczytać co u Was. Dla Torcika bardzo spóźnione, ale bardzo szczere życzonka. Dużo , dużo zdrówka i jak najwięcej wspólnych lat. :) No proszę brawo Theoś! :) Fotki cudne. :loveu: Niby można pocieszać się tym, że chociaż Tora nie chce nic "specjalnie" zrobić Theodorkowi. http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0180_zps5ab6bda4.jpg Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 phase napisał(a):Dopiero mam czas by na spokojnie zajrzeć do Was i poczytać co u Was. Dla Torcika bardzo spóźnione, ale bardzo szczere życzonka. Dużo , dużo zdrówka i jak najwięcej wspólnych lat. :) No proszę brawo Theoś! :) Fotki cudne. :loveu: Niby można pocieszać się tym, że chociaż Tora nie chce nic "specjalnie" zrobić Theodorkowi. http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0180_zps5ab6bda4.jpg Dziękuję :) Quote
Ty$ka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Wow, już mały-duży chopak jest :loveu: Super, gratulujemy :loveu: Nim się obejrzysz, będzie przyprowadzał do domy dziewczyny 8) Quote
łamAga Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 magdabroy napisał(a):Dziś powitaliśmy trzeciego ząbka :multi: Mamy dolną prawą dwójkę ;) A w kolejce czekają cztery górne zęby-dziąsła są już białe od kilku dni :roll: oooo no to gratuluję :loveu: dobry wieczór ;) Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Ty$ka napisał(a):Wow, już mały-duży chopak jest :loveu: Super, gratulujemy :loveu: Nim się obejrzysz, będzie przyprowadzał do domy dziewczyny 8) Albo chłopców :diabloti: marta.k9080 napisał(a):dzień dobry :p dOgLoV napisał(a):oooo no to gratuluję :loveu: dobry wieczór ;) Dobry wieczór :) Czekamy na resztę ząbków ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 magdabroy napisał(a):Czekamy na resztę ząbków ;) uzbiera sobie całą szczękę chłopak niedługo :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 magdabroy napisał(a):Albo chłopców :diabloti: Coś sugerujesz? 8) Ma po kim to odziedziczyć? :siara: :lol: Ale jasne, jak mogłam pominąć, już się poprawiam. Albo chłopców :lol: Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 marta.k9080 napisał(a):uzbiera sobie całą szczękę chłopak niedługo :evil_lol: Górne widać ładnie pod dziąsłami :grins: Dziś sobie uświadomiłam, że duet T&T to było przeznaczenie :) A wiecie czemu? Tory tatuaż to M807, a Theosia data urodzenia 8.07 :grins: Quote
łamAga Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 magdabroy napisał(a): Dziś sobie uświadomiłam, że duet T&T to było przeznaczenie :) A wiecie czemu? Tory tatuaż to M807, a Theosia data urodzenia 8.07 :grins: wow :crazyeye: nic nie dzieje się bez przyczyny ;) Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 dOgLoV napisał(a):wow :crazyeye: nic nie dzieje się bez przyczyny ;) Ja wierzę w przeznaczenie :) Quote
Guest wolfheart Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 magdabroy napisał(a):Dziś sobie uświadomiłam, że duet T&T to było przeznaczenie :) A wiecie czemu? Tory tatuaż to M807, a Theosia data urodzenia 8.07 :grins: inaczej nie da się tego opisać:p Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 marta.k9080 napisał(a):inaczej nie da się tego opisać:p Theoś miał się urodzić 14.07, cesarkę miałam zaplanowaną na 9.07 ;) Ale on sam wiedział kiedy chce się urodzić :evil_lol: Quote
Recommended Posts