Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj była piękna pogoda, więc otworzyliśmy sezon grillowy ;) No i jak siedzieliśmy sobie na podwórku, to mój kochany kocurek chciał być blisko nas. Po raz pierwszy widziałam go w budzie od Tory :D

Posted

Jak zwykle moje zwierzaki się zmówiły przeciwko mnie i zawsze jak jest taka potrzeba, by zrobić im fajną fotkę, to nie mam przy sobie aparatu :( Dlatego sorrki za jakość, ale miałam tylko telefon :D

Posted

Kasia&Mela napisał(a):
Witamy się w galerii!
http://img840.imageshack.us/img840/8245/dsc0028mj.jpg piękna jest, bardzo podoba mi się jej podpalanie :loveu: Ostatnio poluję na taką piłeczkę na sznurku, a u mnie w zoologu same piszczałki... Jak Tora się dogaduje z kotkiem?

To już druga taka piłeczka. Pierwsza już jest tylko wspomnieniem :D
Tora bardzo dobrze dogaduje się z Lumpkiem. Lumpek był pierwszym zwierzakiem jakiego zobaczyła kiedy przyniosłam ją do domu. A że Lumpek był w schronisku i tam wychowywał się z psami ;) odrazu podbiegł zobaczyć co to za nowy przybysz w domu. No i myślę, że jest miedzy nimi prawdziwa przyjaźń/miłość :) Tora jak wraca do domu, to zawsze sprawdza gdzie jest kot, a kot zrezygnował ze spania w swoim legowisku i od pierwszego dnia sypia z psem w nocy :):):)

Posted

No to pewnie jej smakował :) a kot nie próbował zwinąć kawałek? bo Milka nie ma szans, jak Ciap pilnuje :)
i jakie bielutkie ząbki ma.. jak na prawdziwą damę przystało :)

Posted

kalyna napisał(a):
No to pewnie jej smakował :) a kot nie próbował zwinąć kawałek? bo Milka nie ma szans, jak Ciap pilnuje :)
i jakie bielutkie ząbki ma.. jak na prawdziwą damę przystało :)

Kot dostał surowe mięsko przed Torą. Zazwyczaj najpierw daję kotu a potem psu. Ale oczywiście po zjedzeniu swojej porcji, kot zawsze chodzi i sprawdza co ma pies :D Na szczęście pies nie reaguje w żaden sposób na podchodzenie kota do niej podczas jedzenia. Czasem nawet kot próbuje co zjeść z psiej miski podczas posiłku Tory. A że mają troszkę odmienne gusta żywieniowe, to kończy się na posmakowaniu i odejściu ;) a Tora w tym czasie spokojnie kontynuuje jedzenie :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Kot dostał surowe mięsko przed Torą. Zazwyczaj najpierw daję kotu a potem psu. Ale oczywiście po zjedzeniu swojej porcji, kot zawsze chodzi i sprawdza co ma pies :D Na szczęście pies nie reaguje w żaden sposób na podchodzenie kota do niej podczas jedzenia. Czasem nawet kot próbuje co zjeść z psiej miski podczas posiłku Tory. A że mają troszkę odmienne gusta żywieniowe, to kończy się na posmakowaniu i odejściu ;) a Tora w tym czasie spokojnie kontynuuje jedzenie :D

wow, bo u mnie Sonia nie toleruje raczej nikogo, bo woli sama w zaciszu zjeść...
A u nas jest tak, że jak Ciap dostaje jedzenie i najpierw on je, a kot koło niego siedzi i jak ten się naje to wtedy dopiero kot podchodzi. Ale Ciap to się świnia zrobił i ostatnio to wszystko wyjadłby coby tylko kotu nic nie zostało....a potem położy się i wywali ten brzuch :lol: i patrzy a karmy przybywa w misce i wtedy odpuszcza :)