Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania90 napisał(a):
dlaczego az tydzien postu nam robisz ze fotami?

Dziś w nocy wyjeżdżam do Polski. Laptopa zabieram ze sobą :eviltong: ale będziemy u teściów, a oni nie mają internetu :shake:. No i jedynie jak będę u któregoś z moich braci, to będzie dostęp do neta, ale raczej nie będą zachwyceni jak będę chciała posiedzieć na kompie. Nie po to jadę 1000 km:-( Mam nadzieje, że będziecie choć troszkę za mną tęsknić:mad: Muszę z nimi posiedzieć, nagadać się, itp. :p Ale w weekend zaliczę wystawę w Opolu, narobie dużo fotek, napewno pofocę też Torę, więc obiecuję, że jak wrócę, to będzie dużo zdjęć :p

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie po to jadę 1000 km:-(

Uoooo matko tyle km :roll: chyba bym tego nie wytrzymala :roll: ja jade na wystawe 100 km i po 10 min mam dosyc :roll: ale to pewnie dlatego że komunikacja na mnie działa usypiająco i sie męcze bo całą droge walczę ze snem :angryy:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Uoooo matko tyle km :roll: chyba bym tego nie wytrzymala :roll: ja jade na wystawe 100 km i po 10 min mam dosyc :roll: ale to pewnie dlatego że komunikacja na mnie działa usypiająco i sie męcze bo całą droge walczę ze snem :angryy:

Szykuj Qwendi, bo ją też mam zamiar obfocić :D:D:D

Posted

milenaa napisał(a):
I z kim ja będę rozmawiać na temat ONów- krów? :D

Dasz radę :D Zbieraj tematy, a potem pogadamy ;)
Pocieszę Cię - w sobotę obfocę masę ONków:multi:

Posted

[quote name='magdabroy']Szykuj Qwendi, bo ją też mam zamiar obfocić :D:D:D[/QUOTE]

Qwendi była wyszykowana a Ciebie nie spotkalismy :roll: chyba :roll: szkoda ze nie wiedzielismy jak wygladasz ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Qwendi była wyszykowana a Ciebie nie spotkalismy :roll: chyba :roll: szkoda ze nie wiedzielismy jak wygladasz ;)[/QUOTE]

Sorrki :oops: Miałam być, wiem, że obiecałam. Byłam wczoraj, strasznie mnie to wykończyło. Dziś popsuła się pogoda, zmarzłam na spacerze z Torą i najnormalniej w świecie nie chciało mi się ruszać z domu. Wybaczysz mi??:-(

Posted

[quote name='magdabroy']Sorrki :oops: Miałam być, wiem, że obiecałam. Byłam wczoraj, strasznie mnie to wykończyło. Dziś popsuła się pogoda, zmarzłam na spacerze z Torą i najnormalniej w świecie nie chciało mi się ruszać z domu. Wybaczysz mi??:-([/QUOTE]

Wybaczam :lol: