:: FiGa :: Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 http://img233.imageshack.us/img233/6383/dsc0203zy.jpg Zabila mnie :loveu: Quote
ania90 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 dlaczego az tydzien postu nam robisz ze fotami? Quote
*Magda* Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 ania90 napisał(a):dlaczego az tydzien postu nam robisz ze fotami? Dziś w nocy wyjeżdżam do Polski. Laptopa zabieram ze sobą :eviltong: ale będziemy u teściów, a oni nie mają internetu :shake:. No i jedynie jak będę u któregoś z moich braci, to będzie dostęp do neta, ale raczej nie będą zachwyceni jak będę chciała posiedzieć na kompie. Nie po to jadę 1000 km:-( Mam nadzieje, że będziecie choć troszkę za mną tęsknić:mad: Muszę z nimi posiedzieć, nagadać się, itp. :p Ale w weekend zaliczę wystawę w Opolu, narobie dużo fotek, napewno pofocę też Torę, więc obiecuję, że jak wrócę, to będzie dużo zdjęć :p Quote
kalyna Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 no to pod takim warunkiem Cię puścimy :) i będziemy tęsknić :) Quote
łamAga Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 magdabroy napisał(a): Nie po to jadę 1000 km:-( Uoooo matko tyle km :roll: chyba bym tego nie wytrzymala :roll: ja jade na wystawe 100 km i po 10 min mam dosyc :roll: ale to pewnie dlatego że komunikacja na mnie działa usypiająco i sie męcze bo całą droge walczę ze snem :angryy: Quote
*Magda* Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 dOgLoV napisał(a):Uoooo matko tyle km :roll: chyba bym tego nie wytrzymala :roll: ja jade na wystawe 100 km i po 10 min mam dosyc :roll: ale to pewnie dlatego że komunikacja na mnie działa usypiająco i sie męcze bo całą droge walczę ze snem :angryy: Szykuj Qwendi, bo ją też mam zamiar obfocić :D:D:D Quote
Milena. Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 I z kim ja będę rozmawiać na temat ONów- krów? :D Quote
*Magda* Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 milenaa napisał(a):I z kim ja będę rozmawiać na temat ONów- krów? :D Dasz radę :D Zbieraj tematy, a potem pogadamy ;) Pocieszę Cię - w sobotę obfocę masę ONków:multi: Quote
kalyna Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 magdabroy napisał(a): Pocieszę Cię - w sobotę obfocę masę ONków:multi: aż się nie mogę doczekać tych fotek :) Quote
ahedok Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 i ja też czekam z niecierpliwością, zwłaszcza na zdjęcia Tory :diabloti: Quote
Jaga. Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 ja też czekam niecierpliwie na fotorelację :) miłego wyjazdu do rodzinki :) Quote
Gold Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Tora, jest cudowna. Czekamy na zdjęcia królewny. :loveu: Quote
łamAga Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='magdabroy']Szykuj Qwendi, bo ją też mam zamiar obfocić :D:D:D[/QUOTE] Qwendi była wyszykowana a Ciebie nie spotkalismy :roll: chyba :roll: szkoda ze nie wiedzielismy jak wygladasz ;) Quote
*Magda* Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='dOgLoV']Qwendi była wyszykowana a Ciebie nie spotkalismy :roll: chyba :roll: szkoda ze nie wiedzielismy jak wygladasz ;)[/QUOTE] Sorrki :oops: Miałam być, wiem, że obiecałam. Byłam wczoraj, strasznie mnie to wykończyło. Dziś popsuła się pogoda, zmarzłam na spacerze z Torą i najnormalniej w świecie nie chciało mi się ruszać z domu. Wybaczysz mi??:-( Quote
łamAga Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='magdabroy']Sorrki :oops: Miałam być, wiem, że obiecałam. Byłam wczoraj, strasznie mnie to wykończyło. Dziś popsuła się pogoda, zmarzłam na spacerze z Torą i najnormalniej w świecie nie chciało mi się ruszać z domu. Wybaczysz mi??:-([/QUOTE] Wybaczam :lol: Quote
*Magda* Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Zostawiłam Torę w domu z teściem i o to czego ją nauczył Quote
*Magda* Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 A teraz kilka zdjęć z wystawy Opole 2011. Na początek inne rasy niż moja Tora :D Quote
Recommended Posts