Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kilche']http://img534.imageshack.us/img534/347/dsc03397z.jpg
Jak się zabaweczka sprawuje? Kiedyś myślałam żeby takową kupić, ale wydawało mi się, że to takie badziewie :lol:

Na początku bawił się piłką i ostrzył pazurki. Na tą chwilę, bardziej go ta zabawka interesuje, tylko jak nasypię do środka trochę kocimiętki :evil_lol:

[quote name='kalyna']mi się podoba imię Natasza :) Tatiana, Borys i Nadya też ładniutkie :)
choć mój kuzyn postawił na pierwsze dziecko Antek a drugie co mu się urodziło w poniedziałek to Franek :) mi takie typowe imiona się nie podobają :) Haa już wolę to moje imię ;) z którym przez długi czas nie mogłam się pogodzić a teraz baaardzo mi się podoba ;)

No to gratulacje cioteczko :eviltong: Ja zostałam ciocią pierwszy raz 5 lat tamu. A teraz moi bracia rozmnażają się jak króliki :evil_lol: i ponownie zostałam ciocią w sierpniu zeszłego roku, potem w lutym tego roku, w sierpniu tego roku urodzi się kolejne maleństwo :loveu:

Posted

Ja tam specjalnie za dziećmi nie przepadam.. jakiś taki odchyl mam, ale szczeniaki to ja pierwsza jestem :)
ja to już nawet ie liczę kiedy zostałam, bo na czas obecny to od kuzynostwa jest 9 dzieciaczków i najmłodsze do komunii idzie czy jakoś tak...

Posted

Pochwalę się jak pięknie Tora skacze przez przeszkody w naszym "domowym" agility.

Nie miał mi kto pomóc robić foty, więc trudno było mi wydawać komende i pstrykać

Posted

kalyna napisał(a):
Ja tam specjalnie za dziećmi nie przepadam.. jakiś taki odchyl mam, ale szczeniaki to ja pierwsza jestem :)

A myślałam, że ten odchył tylko mnie dotyczy :D

Posted

kalyna napisał(a):
zaznacz obrazek w edycji i dodaj hiperłącze i tam wklejasz link do galerii :)
mam nadzieję, że wytłumaczyłam...

Znakomicie, zrobiłam za pierwszym razem. Ale jestem bystra :eviltong:.
Dzięki:loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']http://img62.imageshack.us/img62/9384/dsc0057rv.jpg ooo i u was domowe agility , ja tez chce :lol:

Ale to takie podstawowe :-( tylko 3 przeszkody do skakania i slalom. Ale mam zamiar coś dokupić :eviltong:
Dziś nawet córka sąsiadów przyszła zapytać czy może poćwiczyć z psem (mieszaniec labka i onka) w naszym ogrodzie.

[quote name='dOgLoV']http://img831.imageshack.us/img831/1525/dsc0069nm.jpg piekna jest :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dzięki :iloveyou:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale to takie podstawowe :-( tylko 3 przeszkody do skakania i slalom. Ale mam zamiar coś dokupić :eviltong:
Dziś nawet córka sąsiadów przyszła zapytać czy może poćwiczyć z psem (mieszaniec labka i onka) w naszym ogrodzie.

Chciała bym mieć chociaż taka przezkode do skakania ale nie mam póki co na to warunków , mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni :lol:

Posted

Maalwi napisał(a):
Śliczna Tora,nie wiedizałam,ze ma galerię :)
A Tora wchodzi do domu czy na podwórku jest? :]

Tora jest psem "domowym". Na podwórku jest tylko jak jest ciepło i drzwi są otwarte, to wchodzi i wychodzi kiedy ma ochotę. I ogólnie pozostaje na podwórku jak jesteśmy oboje w pracy, bo nie chcę żeby musiała powstrzymywać swoje potrzeby fizjologiczne, skoro mam warunki na to, żeby nie musiała czekać z siusianiem :evil_lol: