Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Odezwała się ta co nie gada :eviltong:

I tak "wolno" to robisz ;)[/QUOTE]

Ja ?? ja jestem bardzo małomówna :oops:

ale dobrze ze w ogóle to robi i nam już nie znika :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja ?? ja jestem bardzo małomówna :oops:

ale dobrze ze w ogóle to robi i nam już nie znika :eviltong:[/QUOTE]
No właśnie staram się nie znikać :)

Posted

[quote name='dOgLoV']a co Wy spać idziecie ??[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Chyba poszli :roll:
ZOSTAWILI NAS OD TAK BEZ SŁOWA :placz::placz::placz:

Dobranoc i kolorowych :)[/QUOTE]

Mąż mnie pogonił spać :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']Mnie czeka nauka na 2 sprawdziany :placz:[/QUOTE]

Nauczyłaś się?

Posted

[quote name='ania90']Tora ma cierpliwosc dla Theodorka :)
Moi by tego nie wytrzymali, od razu by poszli sobie :shake:[/QUOTE]

Tora jest ogólnie cierpliwa ;)
Kiedyś miała dziurę na nodze i musiałam jej codziennie tam wkładać strzykawkę i przepłukiwać, to stała spokojnie i czekała aż skończę ;)

Posted

u nas to Jessi nawet jak idzie na szczepienie to tak sie wierci ze 15minut walczymy z wetem zeby mozna bylo jej podac zastrzyk, a jak byla w dniu sterylki do dostala glupiego jasia i wet chcial ja zbadac to ona nie dala, a to wcale nie boli :shake: za to wyciaganie szwow bylismy w trzech tzn ja Marcin i wet, nie chciala sie polozyc wiec musielismy ja na sile polozyc i potem juz byla spokojna i dala wyciagac szwy, poniewz wet przekupil ja masowaniem brzuszka :cool3:

Posted

wszelkie "nieposłuszne" zwierzaki mogę nakłuwać strzykawkami. Mam w tym wprawę. Jak ktoś potrzebuje to teleportacja zwierza do mnie i po zawodach.
Moje psy nawet same zostają na stole na prześwietleniu RTG (bez usypiacza oczywiście!). Tak je wyćwiczyłam.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wieczór, ale wcale nie dobry :shake:[/QUOTE]

ojej wyżal się...
ale mój dzień też nie fajny bo zaczął się od przeklinania na pogodę ,przemoczonych butów i lekkiej rany na Lunkowej łapce

Posted

[quote name='dOgLoV']dlaczego ??:roll:[/QUOTE]

Dziś Bogdan ledwo wrócił autem do domu :roll: Escorcik się zepsuł :( Już do mnie dzwonił, że mam brać linę i po niego przyjechać i go scholować :roll: Ponoć jakaś drobnostka według Bogdana, ale nie zmienia to faktu, że auto nie na chodzie :shake: I teraz trzeba go szybko zrobić, żeby go sprzedać, bo dopiero wtedy będziemy rejestrować sharana ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Dziś Bogdan ledwo wrócił autem do domu :roll: Escorcik się zepsuł :( Już do mnie dzwonił, że mam brać linę i po niego przyjechać i go scholować :roll: Ponoć jakaś drobnostka według Bogdana, ale nie zmienia to faktu, że auto nie na chodzie :shake: I teraz trzeba go szybko zrobić, żeby go sprzedać, bo dopiero wtedy będziemy rejestrować sharana ;)[/QUOTE]

Ojjjjj to nieciekawie :roll:

Guest wolfheart
Posted

niefajnie,ale uff bo przez chwilę pomyślałam,że coś się stało komuś:shake: