Ptysiak Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='magdabroy']Odezwała się ta co nie gada :eviltong: I tak "wolno" to robisz ;)[/QUOTE] Zgadzam się i z 1 i 2 -gim :evil_lol: wyszłam z wprawy :eviltong: Quote
łamAga Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='magdabroy']Odezwała się ta co nie gada :eviltong: I tak "wolno" to robisz ;)[/QUOTE] Ja ?? ja jestem bardzo małomówna :oops: ale dobrze ze w ogóle to robi i nam już nie znika :eviltong: Quote
Ptysiak Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja ?? ja jestem bardzo małomówna :oops: ale dobrze ze w ogóle to robi i nam już nie znika :eviltong:[/QUOTE] No właśnie staram się nie znikać :) Quote
*Magda* Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']Spokojnej nocy :)[/QUOTE] Dobranoc :) Quote
łamAga Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='magdabroy']Dobranoc :)[/QUOTE] a co Wy spać idziecie ?? Quote
Ptysiak Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='dOgLoV']a co Wy spać idziecie ??[/QUOTE] Chyba poszli :roll: ZOSTAWILI NAS OD TAK BEZ SŁOWA :placz::placz::placz: Dobranoc i kolorowych :) Quote
Aleksa. Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Mnie czeka nauka na 2 sprawdziany :placz: Quote
ania90 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Tora ma cierpliwosc dla Theodorka :) Moi by tego nie wytrzymali, od razu by poszli sobie :shake: Quote
*Magda* Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='dOgLoV']a co Wy spać idziecie ??[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Chyba poszli :roll: ZOSTAWILI NAS OD TAK BEZ SŁOWA :placz::placz::placz: Dobranoc i kolorowych :)[/QUOTE] Mąż mnie pogonił spać :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']Mnie czeka nauka na 2 sprawdziany :placz:[/QUOTE] Nauczyłaś się? Quote
*Magda* Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='ania90']Tora ma cierpliwosc dla Theodorka :) Moi by tego nie wytrzymali, od razu by poszli sobie :shake:[/QUOTE] Tora jest ogólnie cierpliwa ;) Kiedyś miała dziurę na nodze i musiałam jej codziennie tam wkładać strzykawkę i przepłukiwać, to stała spokojnie i czekała aż skończę ;) Quote
ania90 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 u nas to Jessi nawet jak idzie na szczepienie to tak sie wierci ze 15minut walczymy z wetem zeby mozna bylo jej podac zastrzyk, a jak byla w dniu sterylki do dostala glupiego jasia i wet chcial ja zbadac to ona nie dala, a to wcale nie boli :shake: za to wyciaganie szwow bylismy w trzech tzn ja Marcin i wet, nie chciala sie polozyc wiec musielismy ja na sile polozyc i potem juz byla spokojna i dala wyciagac szwy, poniewz wet przekupil ja masowaniem brzuszka :cool3: Quote
łamAga Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='magdabroy']Mąż mnie pogonił spać :evil_lol: [/QUOTE] Eheeee , spać , już w to uwierzyłam :eviltong: Quote
panbazyl Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 wszelkie "nieposłuszne" zwierzaki mogę nakłuwać strzykawkami. Mam w tym wprawę. Jak ktoś potrzebuje to teleportacja zwierza do mnie i po zawodach. Moje psy nawet same zostają na stole na prześwietleniu RTG (bez usypiacza oczywiście!). Tak je wyćwiczyłam. Quote
*Magda* Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='dOgLoV']Eheeee , spać , już w to uwierzyłam :eviltong:[/QUOTE] No spać, a nie odpoczywać :eviltong: Quote
łamAga Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='magdabroy']No spać, a nie odpoczywać :eviltong:[/QUOTE] aaaa no właśnie tak myślałam :diabloti::eviltong: Quote
*Magda* Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry wieczór:lol:[/QUOTE] Wieczór, ale wcale nie dobry :shake: Quote
łamAga Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='magdabroy']Wieczór, ale wcale nie dobry :shake:[/QUOTE] dlaczego ??:roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='magdabroy']Wieczór, ale wcale nie dobry :shake:[/QUOTE] ojej wyżal się... ale mój dzień też nie fajny bo zaczął się od przeklinania na pogodę ,przemoczonych butów i lekkiej rany na Lunkowej łapce Quote
*Magda* Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='dOgLoV']dlaczego ??:roll:[/QUOTE] Dziś Bogdan ledwo wrócił autem do domu :roll: Escorcik się zepsuł :( Już do mnie dzwonił, że mam brać linę i po niego przyjechać i go scholować :roll: Ponoć jakaś drobnostka według Bogdana, ale nie zmienia to faktu, że auto nie na chodzie :shake: I teraz trzeba go szybko zrobić, żeby go sprzedać, bo dopiero wtedy będziemy rejestrować sharana ;) Quote
łamAga Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='magdabroy']Dziś Bogdan ledwo wrócił autem do domu :roll: Escorcik się zepsuł :( Już do mnie dzwonił, że mam brać linę i po niego przyjechać i go scholować :roll: Ponoć jakaś drobnostka według Bogdana, ale nie zmienia to faktu, że auto nie na chodzie :shake: I teraz trzeba go szybko zrobić, żeby go sprzedać, bo dopiero wtedy będziemy rejestrować sharana ;)[/QUOTE] Ojjjjj to nieciekawie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 niefajnie,ale uff bo przez chwilę pomyślałam,że coś się stało komuś:shake: Quote
łamAga Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='magdabroy']No, nieciekawie :shake:[/QUOTE] ale bedzie dobrze :calus: Quote
Recommended Posts