*Magda* Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='agaciaaa']Gdzie tam od razu reklamacja, mi się podoba :lol::lol: Odorek :lol:[/QUOTE] Mi też :) Quote
Ty$ka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Odorek. Cudnie :loveu: Piraty drogowe z Was :P Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Hejka ;) mam nadzieje ze wejdziecie się tutaj z nami pożegnac przed wyjazdem ;) Quote
Izabela124. Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8876.jpg Torcia już gotowa na wyjazd :) Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Ty$ka']Odorek. Cudnie :loveu: Piraty drogowe z Was :P :loveu: My? A skąd :eviltong: [quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8876.jpg Torcia już gotowa na wyjazd :) Ona jest zawsze gotowa na wyjazd ;) [quote name='dOgLoV']Hejka ;) mam nadzieje ze wejdziecie się tutaj z nami pożegnac przed wyjazdem ;) Hejka :) Jestem, jestem :) Choć myślałam, że nie uda mi się dziś wejść na dogo :roll: Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='magdabroy'] Jestem, jestem :) Choć myślałam, że nie uda mi się dziś wejść na dogo :roll:[/QUOTE] a to dlaczego ?? Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='dOgLoV']a to dlaczego ??[/QUOTE] Theodor dziś mi nie dał się pakować :shake: Musiałam przy nim siedzieć, a on się ładnie bawił, Ale jak tylko się podnosiłam, to zaczynał się płacz :roll: Nawet jak go wzięłam ze sobą do sypialni, żeby patrzył jak pakuję torby, to mu to nie pasowało :roll: Byłam jeszcze dowieźć Lumpka do koleżanki. I dopiero jak położyłam Theodorka, to zaczęłam pakować to, czego nie zdążyłam wcześniej spakować ;) Nie wiem co mu dziś było :( Chyba go znowu ten ząbek męczy, bo znowu gryzie jakby był wściekły :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 on by wolal zostac z cioteczkami na dogo , dlatego nie dał Ci sie spakować :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='dOgLoV']on by wolal zostac z cioteczkami na dogo , dlatego nie dał Ci sie spakować :eviltong:[/QUOTE] Tak, na pewno ;) Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Jeszcze troszkę i znikam z dogo :eviltong: Jak się uda, to odezwę się z PL, a jeśli nie, to dopiero w przyszłym roku :eviltong: [FONT=system]Wesołych Świą[SIZE=3]t i Szczęśliwego Nowego [SIZE=3]Roku Dogomaniaczki [/FONT][FONT=system][SIZE=3][SIZE=3] [/FONT] Quote
angineuuka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 No to zdrowych, wesołych i udanych świąt :loveu: Masz Odorkowi zdjęcia w tych ciuszkach porobić :D ! Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Buuuuuuuuuuuuuuuu :-( nie rob nam tego :-( jedzcie powoli i dowieźcie Odorka całego :loveu: WESOŁYCH :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Wzajemnie Theosie :loveu: Spokojnej podróży :) Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Angi']No to zdrowych, wesołych i udanych świąt :loveu: Masz Odorkowi zdjęcia w tych ciuszkach porobić :D ![/QUOTE] Dziękuję :) Zrobię, zrobię ;) Aparat już przygotowany do zabrania :) [quote name='dOgLoV']Buuuuuuuuuuuuuuuu :-( nie rob nam tego :-( jedzcie powoli i dowieźcie Odorka całego :loveu: WESOŁYCH :loveu:[/QUOTE] Jeszcze chwilkę posiedzę, ale chciałam już złożyć życzenia, żeby nie zapomnieć ;) Dowieziemy go całego, obiecuję ;) Odezwę się do Ciebie któregoś dnia jak już będę w PL ;) Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Ty$ka']Wzajemnie Theosie :loveu: Spokojnej podróży :)[/QUOTE] Dzięki :) To najważniejsze :) Quote
Aleksa. Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Bezpiecznej podróży ! Wesołych świąt ! :) Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']Bezpiecznej podróży ! Wesołych świąt ! :)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='magdabroy'] Jeszcze chwilkę posiedzę, ale chciałam już złożyć życzenia, żeby nie zapomnieć ;) Dowieziemy go całego, obiecuję ;) Odezwę się do Ciebie któregoś dnia jak już będę w PL ;)[/QUOTE] super :) to bedzie pierwsza wizyta Theosia w Polsce , takie dziwne to , Polak a jeszcze nie był w polsce :) Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='dOgLoV']super :) to bedzie pierwsza wizyta Theosia w Polsce , takie dziwne to , Polak a jeszcze nie był w polsce :)[/QUOTE] Dziś mi koleżanka powiedziała, że mam pozwolić babci (mojej teściowej) pozwolić wychodzić z Theosiem na spacery itp. :evil_lol: Polak, polak ;) Ale również Niemiec :eviltong: Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='magdabroy']Dziś mi koleżanka powiedziała, że mam pozwolić babci (mojej teściowej) pozwolić wychodzić z Theosiem na spacery itp. :evil_lol: Polak, polak ;) Ale również Niemiec :eviltong:[/QUOTE] Już widze jak ją samą z Theosiem puszczasz na spacer :diabloti: ale bardziej Polak :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='dOgLoV']Już widze jak ją samą z Theosiem puszczasz na spacer :diabloti: ale bardziej Polak :eviltong:[/QUOTE] Próbuję sobie wmawiać, że będę ją puszczać, ale źle to widzę :evil_lol: Pewnie ona będzie szła z wózkiem, a ja obok z Torą :diabloti: Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='magdabroy']Próbuję sobie wmawiać, że będę ją puszczać, ale źle to widzę :evil_lol: Pewnie ona będzie szła z wózkiem, a ja obok z Torą :diabloti:[/QUOTE] wiedziałam :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='dOgLoV']wiedziałam :diabloti:[/QUOTE] Takie życie ;) Dobra, to ja znikam :roll: Bawcie się dobrze beze mnie i czasem przewietrzcie moją galerię ;) Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='magdabroy']Takie życie ;) Dobra, to ja znikam :roll: Bawcie się dobrze beze mnie i czasem przewietrzcie moją galerię ;)[/QUOTE] Wiec bezpiecznej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podróży ;) ja będe podlewała storczyki :cool1: Quote
angineuuka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 dojedźcie cali! Do zobaczenia w 2013 ! i jeszcze raz Wesołych :loveu: ps - prosimy o duuużo zdjęć :) Quote
Recommended Posts