Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Odorek. Cudnie :loveu:

Piraty drogowe z Was :P

:loveu:

My? A skąd :eviltong:

[quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8876.jpg Torcia już gotowa na wyjazd :)

Ona jest zawsze gotowa na wyjazd ;)

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

mam nadzieje ze wejdziecie się tutaj z nami pożegnac przed wyjazdem ;)

Hejka :)

Jestem, jestem :)
Choć myślałam, że nie uda mi się dziś wejść na dogo :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']a to dlaczego ??[/QUOTE]

Theodor dziś mi nie dał się pakować :shake: Musiałam przy nim siedzieć, a on się ładnie bawił, Ale jak tylko się podnosiłam, to zaczynał się płacz :roll: Nawet jak go wzięłam ze sobą do sypialni, żeby patrzył jak pakuję torby, to mu to nie pasowało :roll: Byłam jeszcze dowieźć Lumpka do koleżanki. I dopiero jak położyłam Theodorka, to zaczęłam pakować to, czego nie zdążyłam wcześniej spakować ;)
Nie wiem co mu dziś było :( Chyba go znowu ten ząbek męczy, bo znowu gryzie jakby był wściekły :evil_lol:

Posted

Jeszcze troszkę i znikam z dogo :eviltong: Jak się uda, to odezwę się z PL, a jeśli nie, to dopiero w przyszłym roku :eviltong:

[FONT=system]Wesołych Świą[SIZE=3]t i Szczęśliwego Nowego [SIZE=3]Roku Dogomaniaczki

[/FONT][FONT=system][SIZE=3][SIZE=3]
[/FONT]

Posted

[quote name='Angi']No to zdrowych, wesołych i udanych świąt :loveu:
Masz Odorkowi zdjęcia w tych ciuszkach porobić :D ![/QUOTE]

Dziękuję :)
Zrobię, zrobię ;) Aparat już przygotowany do zabrania :)

[quote name='dOgLoV']Buuuuuuuuuuuuuuuu :-(

nie rob nam tego :-(

jedzcie powoli i dowieźcie Odorka całego :loveu:

WESOŁYCH :loveu:[/QUOTE]

Jeszcze chwilkę posiedzę, ale chciałam już złożyć życzenia, żeby nie zapomnieć ;)

Dowieziemy go całego, obiecuję ;)

Odezwę się do Ciebie któregoś dnia jak już będę w PL ;)

Posted

[quote name='magdabroy']
Jeszcze chwilkę posiedzę, ale chciałam już złożyć życzenia, żeby nie zapomnieć ;)

Dowieziemy go całego, obiecuję ;)

Odezwę się do Ciebie któregoś dnia jak już będę w PL ;)[/QUOTE]

super :)

to bedzie pierwsza wizyta Theosia w Polsce , takie dziwne to , Polak a jeszcze nie był w polsce :)

Posted

[quote name='dOgLoV']super :)

to bedzie pierwsza wizyta Theosia w Polsce , takie dziwne to , Polak a jeszcze nie był w polsce :)[/QUOTE]

Dziś mi koleżanka powiedziała, że mam pozwolić babci (mojej teściowej) pozwolić wychodzić z Theosiem na spacery itp. :evil_lol:

Polak, polak ;) Ale również Niemiec :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Dziś mi koleżanka powiedziała, że mam pozwolić babci (mojej teściowej) pozwolić wychodzić z Theosiem na spacery itp. :evil_lol:

Polak, polak ;) Ale również Niemiec :eviltong:[/QUOTE]

Już widze jak ją samą z Theosiem puszczasz na spacer :diabloti:

ale bardziej Polak :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Już widze jak ją samą z Theosiem puszczasz na spacer :diabloti:

ale bardziej Polak :eviltong:[/QUOTE]

Próbuję sobie wmawiać, że będę ją puszczać, ale źle to widzę :evil_lol: Pewnie ona będzie szła z wózkiem, a ja obok z Torą :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Próbuję sobie wmawiać, że będę ją puszczać, ale źle to widzę :evil_lol: Pewnie ona będzie szła z wózkiem, a ja obok z Torą :diabloti:[/QUOTE]

wiedziałam :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Takie życie ;)

Dobra, to ja znikam :roll: Bawcie się dobrze beze mnie i czasem przewietrzcie moją galerię ;)[/QUOTE]

Wiec bezpiecznej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podróży ;)

ja będe podlewała storczyki :cool1: