Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Moi rodzice mają dozorstwo a teraz jak był ten wielki snieg to zanim wszystkie posesje poodgarniali to nasypało i lecieli od nowa , nie mieli czasu jeszcze na wychodzenie z Neronem , ja mam od dzisiaj wolne wiec Neron spokojnie moze sie przyzwyczajać , ale widze ze jest jakiś taki smutny , skołowany , nie wie o co chodzi :roll:[/QUOTE]

To może jakieś zabawki typu kong by pomogły :cool3: Z czymś pysznym w środku ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To może jakieś zabawki typu kong by pomogły :cool3: Z czymś pysznym w środku ;)[/QUOTE]

sama nie wiem , lezy cały czas na legowisku i sie we mnie wpatruje ....

Posted

[quote name='kalyna']nooo to my też zaciskamy :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Boszz biedna Tora.. :shake: takie aporciki zaprosiliście jej do domu :evil_lol:[/QUOTE]

:calus:

To nie było w naszym domu ;) A aporciki trzęsły się ze strachu jak galaretka z nóżek :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']sama nie wiem , lezy cały czas na legowisku i sie we mnie wpatruje ....[/QUOTE]

A jest "między Wami" tak jak było jak mieszkałaś z rodzicami? Tzn. czy spędzasz z nim tak samo czas? Zabawa, czesanie, karmienie itp ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']sama nie wiem , lezy cały czas na legowisku i sie we mnie wpatruje ....[/QUOTE]
noo to wymyśl jakieś zajęcie z nim... np. szukania schowanego smaczka w jednym z kilku pudełek po jajkach ;) czy coś podobnego ;)
[quote name='magdabroy']
To nie było w naszym domu ;) A aporciki trzęsły się ze strachu jak galaretka z nóżek :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:
mi mama ostatnio dowaliła tekstem...
bo mówiłam, że sporo studentów wozi psy w pociągu np. buldożki francuskie, kundelki jak Ciapek... to ja też chcę :placz:
a mama: noooo tak.. wszyscy normalni mają małe psy, a ty od razu musiałaś wypaskudzić Owczara.... :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']A jest "między Wami" tak jak było jak mieszkałaś z rodzicami? Tzn. czy spędzasz z nim tak samo czas? Zabawa, czesanie, karmienie itp ;)[/QUOTE]

tak , tutaj ma nawet wiecej atrakcji , są koty jest Qwedzia jest stały dostep na dwór :roll:

[quote name='kalyna']noo to wymyśl jakieś zajęcie z nim... np. szukania schowanego smaczka w jednym z kilku pudełek po jajkach ;) czy coś podobnego ;)

:roflt::roflt::roflt:
mi mama ostatnio dowaliła tekstem...
bo mówiłam, że sporo studentów wozi psy w pociągu np. buldożki francuskie, kundelki jak Ciapek... to ja też chcę :placz:
a mama: noooo tak.. wszyscy normalni mają małe psy, a ty od razu musiałaś wypaskudzić Owczara.... :shake:[/QUOTE]

eeee to nie dla niego , on by chetnie kogos obszczekał :roll:

wypaskudzić :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Kalyna, to może "zapakuj" Ciapka do torebki :evil_lol:[/QUOTE]

lepiej Ghandiego :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Kalyna, to może "zapakuj" Ciapka do torebki :evil_lol:[/QUOTE]

no właśnie mogę wziąć Sonię, albo Gazika..
ale Ciapka nie mogę :shake: bo to kiler jest, a przecież ciągle w kagańcu nie będzie chodzić :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']eeee to nie dla niego , on by chetnie kogos obszczekał :roll:

wypaskudzić :evil_lol:

lepiej Ghandiego :evil_lol:[/QUOTE]

oj zdziwiłabyś się jak psy kochają polować.... widziałam na własne oczy, że suczka za zabawkami nie, za smaczkami nie...ostatnio podejście, czyli tropienie.... boszz jak ona pędziła szukać Pańci ;)

:evil_lol:

to musiałabym jaką mega walizę mieć, aby się zmieścił, jako piesek w torebce :lol:

Posted

[quote name='agaga21']magda a jak wasze zwierzaki znoszą takie świąteczne wyjazdy?[/QUOTE]

Tora bezproblemowo ;) Ona uwielbia jeździć autem i tylko czeka, żeby wskoczyć do bagażnika :evil_lol:
A Lumpek? On nie lubi transportówki :( Jak nie mam dla niego opieki, to jedzie z nami do PL i wtedy miauczy pół drogi :( A jak mamy wracać, to chowa się gdzie tylko się da, żebym tylko go znowu do transportówki nie wsadzała :(
Ale kilka ostatnich naszych wyjazdów udaje mi się go zostawić go u kogoś tu na miejscu ;) Teraz też zawożę go do koleżanki i będzie miał kolegę ragdolla :loveu:

Guest wolfheart
Posted

u nas w bloku ktoś chyba ma Ragdolla,śliczne są:loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']u nas w bloku ktoś chyba ma Ragdolla,śliczne są:loveu:[/QUOTE]

Ja mam troje znajomych, którzy mają ragdolle :loveu: Dwoje ma kotki, a jedna koleżanka ma kocurka :)

Posted

[quote name='magdabroy']Tora bezproblemowo ;) Ona uwielbia jeździć autem i tylko czeka, żeby wskoczyć do bagażnika :evil_lol:
A Lumpek? On nie lubi transportówki :( Jak nie mam dla niego opieki, to jedzie z nami do PL i wtedy miauczy pół drogi :( A jak mamy wracać, to chowa się gdzie tylko się da, żebym tylko go znowu do transportówki nie wsadzała :(
Ale kilka ostatnich naszych wyjazdów udaje mi się go zostawić go u kogoś tu na miejscu ;) Teraz też zawożę go do koleżanki i będzie miał kolegę ragdolla :loveu:[/QUOTE]
no właśnie o lumpka mi bardziej chodziło. a takie zmiany chwilowe domku i towarzystwa jakoś znosi?

Posted

[quote name='agaga21']no właśnie o lumpka mi bardziej chodziło. a takie zmiany chwilowe domku i towarzystwa jakoś znosi?[/QUOTE]

Z tym nie ma problemu ;) Lumpek jest bardzo towarzyski, kontaktowy i sama zmiana miejsca nie jest dla niego problemem :) Problemem jest tylko i wyłącznie transportówka :/ On od razu zaprasza inne zwierzęta do zabawy :) Ostatnio nie chciał wracać do domu od koleżanki i jej kotki :D

Posted

zdjęcia :multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

wszystkie przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu:

a Theoś z wielkim zaciekawieniem na wszystko patrzy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']zdjęcia :multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

wszystkie przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu:

a Theoś z wielkim zaciekawieniem na wszystko patrzy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

:loveu:

Bo on jest bardzo ciekawskim dzieckiem :D