Guest wolfheart Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='dOgLoV']oj Magda chyba niezle zabalowała :evil_lol:[/QUOTE] to będzie główka bolała:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='marta.k9080']to będzie główka bolała:evil_lol:[/QUOTE] ojjj tak :evil_lol: chyba że dzisiaj też gdzieś wybyła ;) Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='dOgLoV']wiec miłej imprezy :loveu: my tez zaraz uciekamy ale wieczorkiem powrócimy :lol:[/QUOTE] A ja wróciłam dziś przed południem ;) [quote name='unikatowydiament']udanej imprezki:)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='phase']To widzę, że u Ciebie też urodzinowo. :) Udanej imprezki. :)[/QUOTE] :) [quote name='marta.k9080']i my życzymy udanej zabawy:lol:[/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='bira']Dobry :-) Magda, dostałas te zdjęcia ode mnie? Bo nie mam pojęcia czy doszły...[/QUOTE] Dobry :) Dostałam i za chwilę coś Ci podeślę ;) [quote name='ania90']witamy sie niedzielnie :) chodz za oknem nie jest zaciekawie .....[/QUOTE] U mnie też dziś nieciekawie :( [quote name='dOgLoV']hejka ;) jak tam po imprezce ?? ;) ja nie imprezowalam , wypilam doslownie pół redsa a dzisiaj sie czuje jak bym wypiła sama flaszkę , strasznie mi niedobrze i kaca mam strasznego , ale bym sie pepsi napiła takiej mocno gazowanej , a sklep tak daleko :roll:[/QUOTE] Hejka :) A dobrze, dziękuję :) [quote name='dOgLoV']oj Magda chyba niezle zabalowała :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']to będzie główka bolała:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']ojjj tak :evil_lol: chyba że dzisiaj też gdzieś wybyła ;)[/QUOTE] Magda zabalowała i to dość dobrze, ale bez przesady ;) Główka mnie nie bolała, ale Bogdana... [quote name='Ty$ka']Witamy ciepło ;][/QUOTE] Hejka :) Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Takie szczury miała Tora wczoraj do towarzystwa ;) Niestety tak się jej bały, że zabawy nie było :( Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Wszystkie zabawki są moje :evil_lol: Na dziś wystarczy :eviltong: Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Jakie malenstwa :loveu: Torka pewnie sie zastanawiała co to za dwa dziwne bobasy owłosione :evil_lol: Theodorka miny rewelacja :loveu: ale mi teraz muli dogo :roll: Quote
angineuuka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 no, koszmarnie te dogo teraz się zachowuje :/ Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='dOgLoV']Jakie malenstwa :loveu: Torka pewnie sie zastanawiała co to za dwa dziwne bobasy owłosione :evil_lol: Theodorka miny rewelacja :loveu: ale mi teraz muli dogo :roll:[/QUOTE] No, maleństwa :D Oba razem ważyły tyle co mój Lumpek sam :evil_lol: [quote name='Angi']no, koszmarnie te dogo teraz się zachowuje :/[/QUOTE] To dogo mnie dobija dziś :angryy: Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 buahahahahahaha to wielkie te psy :diabloti: teraz troche jak by przyspieszyło :lol: Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Jeden ważył 2.5, a drugi 2.6kg :crazyeye: Ja bym je złamała jakbym je chciała na ręce wziąć :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8827.jpg :megagrin: ach Theosiu,mistrzu minek! mnie z dogo dwa razy wylogowało:eviltong: i 404 not found Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='marta.k9080'] mnie z dogo dwa razy wylogowało:eviltong: i 404 not found[/QUOTE] [quote name='Angi']ja miałam 404 :D[/QUOTE] Ja tak samo :roll: Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 dokladnie , ja bym nie wiedziala jak takie malenstwo chwycic :diabloti: widze ze kazda z nas widziala te 404 :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='dOgLoV'] widze ze kazda z nas widziala te 404 :evil_lol:[/QUOTE] To znaczy, że palimy/pijemy to samo :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Jakie kruszynki - ja zawsze mam obawy co do zabaw mojego psa (a do delikatnych psów nie należy) z ONkiem, więc dla yorków ten respekt przed Torcią chyba dobrze zrobił :D Thoeś :loveu: On jest genialny :D Ja miałam i 404, a także informację, że serwer jest przeciążony ;P Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Jakie kruszynki - ja zawsze mam obawy co do zabaw mojego psa (a do delikatnych psów nie należy) z ONkiem, więc dla yorków ten respekt przed Torcią chyba dobrze zrobił :D Thoeś :loveu: On jest genialny :D [/QUOTE] Tora umie się bawić z takimi małymi psami ;) Ona się zawsze kładzie i bawi na leżąco :) :loveu: Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Angi']nic nie pije, bo mecz :evil_lol:[/QUOTE] Mecz, czy nie to i tak się można napić ;) Uciekam spać, bo dziś mało spałam :roll: Dobranoc laseczki :) Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='magdabroy']To znaczy, że palimy/pijemy to samo :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ja wczoraj wypiłam pół redsa i dzisiaj zdycham do teraz :roll: Quote
Recommended Posts