Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Wiem :loveu::loveu::loveu:

Byliśmy dziś z Theodorkiem u fotografa ;) Takie zdjęcie będzie miał w paszporcie :loveu:

Czy on nie jest boooooooooooooooooooski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

cudniaste!:loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiem :loveu::loveu::loveu:

Byliśmy dziś z Theodorkiem u fotografa ;) Takie zdjęcie będzie miał w paszporcie :loveu:

Czy on nie jest boooooooooooooooooooski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Wygląda jak Kojak w młodości :D

a poważnie - boski :))

Posted

[quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/skanuj0002.jpg?t=1351362190 ale miło tak na dobranoc :loveu::loveu::loveu:

:loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Na sciane to Madziu :loveu:

Za małe na ścianę :(

[quote name='Jean']Wygląda jak Kojak w młodości :D

a poważnie - boski :))

Dzięki :)

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

u nas nadal zima , biało i w ogóle do du ....y :wallbash:

Hejka ;)

U nas zimno, ale bez śniegu :(

Posted

magdabroy napisał(a):
:loveu:

U nas zimno, ale bez śniegu :(

dobre i to , jak szliśmy na 8smą do kościoła to ziemia była pokryta zamarzniętym śniegeim , strasznie sie szło , trzeba glany odkurzyć :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
dobre i to , jak szliśmy na 8smą do kościoła to ziemia była pokryta zamarzniętym śniegeim , strasznie sie szło , trzeba glany odkurzyć :roll:

Ja nie mam glanów :eviltong: Ale za to wyciągnęłam dziś kozaczki na obcasach ;)

Angi napisał(a):
a u nas juz ni ma sniegu :( :( :( :(

Może jutro spadnie nowy ;)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Dobry wieczór :)

A u Nas znowu padało i coraz bardziej biało :multi:

Dobry wieczór Iza ;)

Właśnie widzę w Faktach jak zima zaskoczyła ludzi w Polsce, poraz kolejny :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dobry wieczór Iza ;)

Właśnie widzę w Faktach jak zima zaskoczyła ludzi w Polsce, poraz kolejny :roll:

Zima to zawsze tak zaskakuje w Polsce... Ja nie wiem jak ona tak może, tak z nie zaskoczenia np w grudniu śnieg spada :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Zima to zawsze tak zaskakuje w Polsce... Ja nie wiem jak ona tak może, tak z nie zaskoczenia np w grudniu śnieg spada :evil_lol:

Przecież Polska leży na równiku, więc śnieg w grudniu jest czymś niewiarygodnym :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8086.jpg?t=1351453893 Kocham ją :loveu:

Theosia nie bede komentowała bo na kazdym zdjeciu wyglada przesłodko !!!! :loveu:

Ja też :loveu:

Wiem :loveu:

[quote name='Ptysiak']Już miałam pisać, że wszędzie piszesz o nowe fotki a sama nie wstawiasz :mad: masz szczęście :evil_lol:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8086.jpg?t=1351453893 :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8059.jpg?t=1351454088 ale dobre paluszki :loveu:

Musiałam przeczytać te wszystkie wątki od wczoraj :roll:
Chyba muszę ograniczyć dogo i ilość wątków, bo już nie wyrabiam :shake:

Posted

magdabroy napisał(a):
Musiałam przeczytać te wszystkie wątki od wczoraj :roll:
Chyba muszę ograniczyć dogo i ilość wątków, bo już nie wyrabiam :shake:

Nie przejmuj się ja też tak mam :roll:

A u Agi ciągle tyle nagadane, że potem pół dnia czytam :mad: u Ciebie też nieraz zresztą :mad::evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Nie przejmuj się ja też tak mam :roll:

A u Agi ciągle tyle nagadane, że potem pół dnia czytam :mad: u Ciebie też nieraz zresztą :mad::evil_lol:

Już nie wspominajac twojej galerii :ylsuper:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Już nie wspominajac twojej galerii :ylsuper:

U mnie jest mało ostatnio :eviltong:

magdabroy napisał(a):
Ostatnio jest mało :eviltong:

Powiedzmy :evil_lol: