Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, angineuuka napisał:

fajne sniezne fotki ;d 

Już tylko na zdjęciach śnieg :P

9 godzin temu, kalyna napisał:

Łooo ile śniegu <3

Ależ chłopaki urosły. Teoś to kawał chłopa, a Natan jak wyrósł :O kiedy to przeleciało. Ale obaj są kropka w kropkę jak Bodzian.

Już po śniegu nie ma śladu :(

Urosły, urosły ;) Jak byś częściej wpadła, to byś była na bieżąco :P

Posted
12 godzin temu, *Magda* napisał:

Urosły, urosły ;) Jak byś częściej wpadła, to byś była na bieżąco :P

FB pochłonął mnie totalnie :P do dogo zapomniałam hasła, całe szczęście, że laptop pamiętał :D

• 2 weeks later...
Posted
2 minuty temu, Aleksa. napisał:

To Ty jak ja.. Ostatni raz byłam 27.12 i teraz idę 7.01 :p

Z tym wyjątkiem, że ja pracuję max 6h dziennie zarobkowo :P Plus pozostałe 18h w domu już za darmochę :D

Posted
53 minuty temu, *Magda* napisał:

Z tym wyjątkiem, że ja pracuję max 6h dziennie zarobkowo :P Plus pozostałe 18h w domu już za darmochę :D

ja mam wolne urlopowe tylko 2-5.01, a w grudniu już wypracowałam swoje godziny :)

Posted
23 godziny temu, Aleksa. napisał:

ja mam wolne urlopowe tylko 2-5.01, a w grudniu już wypracowałam swoje godziny :)

No ja tak samo, bo pozostałe dni to weekendy i Nowy Rok :P

Posted

Będziemy u Żanety i Michała, rodzice  Zosi i Helenki :P

Tak się jakoś składa, że odkąd obie rodziny mają dzieci, to Sylwestra spędzamy razem :D No bo kto jak nie rodzic z dzieckiem w tym samym wieku najlepiej nas zrozumie :P Nie ma problemu jak trzeba być ciszej, bo dzieci zasypiają/śpią, podobne gusta alkoholowe, dużo wspólnych tematów...

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Będziemy u Żanety i Michała, rodzice  Zosi i Helenki :P

Tak się jakoś składa, że odkąd obie rodziny mają dzieci, to Sylwestra spędzamy razem :D No bo kto jak nie rodzic z dzieckiem w tym samym wieku najlepiej nas zrozumie :P Nie ma problemu jak trzeba być ciszej, bo dzieci zasypiają/śpią, podobne gusta alkoholowe, dużo wspólnych tematów...

To superowo :D

Posted
Dnia 1.01.2018 o 20:22, Aleksa. napisał:

Padłaś ze zmęczenia ? ;p 

Nawet mi nie przypominaj mdleje.gif W dzień nie dało się przespać, bo jak Nathan spał, to ja się wzięłam za to łapanie krewetek z akwarium i przenoszenie ich do mniejszego akwa, żeby nie stracić kolejnych sztuk :/ I tak swoją drogą, to dziś podczas czyszczenia dużego akwa, złapałam jeszcze jednego mordercę moich kreweci zly1.gif A w małym akwie mam 6 dorosłych i 11 malusieńkich (takie 1-2mm). No i dopiero po godzinie 20 miałam możliwość pójść spać i tak też zrobiłam ;) Tak padłam po tym całonocnym Sylwestrze, że dziś mi Bogdan powiedział, że Theodora z naszego łóżka w nocy wynosił. Ja nawet nie wiedziałam, że on przyszedł do mnie spać wieczorem, taka byłam zmęczona szok.gif