Aleksa. Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Obejrzałam, obejrzałam..już nie płacz, że nic nie napisałam :D Fajny kolor ma ta spacerówka :) Torcia kochana <3 Quote
Tyśka) Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Dwa rudzielce, kochani są! :))) A Tora to chyba lubi mieć ciągle coś w pysku :D Quote
*Magda* Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 21 godzin temu, Aleksa. napisał: Obejrzałam, obejrzałam..już nie płacz, że nic nie napisałam :D Fajny kolor ma ta spacerówka :) Torcia kochana <3 Ja to pisałam o sobie, a nie o Tobie :P Dzięki. Chciałam jakąś taką, która się składa jak najbardziej. I w sumie ta była taka najlepsza pod tym względem i do tego jedna z najtańszych ;) Nie planowałam niebieskiego wózka, ale wyszło inaczej :D 20 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Dwa rudzielce, kochani są! :))) A Tora to chyba lubi mieć ciągle coś w pysku :D No, na zdjęciach widać, że kolor włosów mają bardzo podobny ;) Ona ma ciągle coś w pysku :D 5 minut temu, Aleksa. napisał: Siemka zadziora ;p Siemka :P Quote
łamAga Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 hajka ;) Nadrobiłam :D JA już zapomniałam że Ty masz Torę :P sliczna <3 Theoś też jest słodki <3 ale moim ulubieńcem jest Nathan <3 ma tak słodką sznupkę że aż się człowiek uśmiecha jak na niego patrzy <3 żebyś nawet nie myślała mu obcinac włosków ! Quote
łamAga Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Właścicielka galerii wstawiła duzo zdjęć i mysli ze to ją upoważnia do nie wchodzenia na dogo ! Quote
*Magda* Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 *łamAga: -Póki co ich nie obcinam ;) Może w lato, jak będzie bardzo gorąco :P -Napisałam, że mam pół roku spokoju :P *Ola: -Ty jesteś spamiara :P Quote
*Magda* Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: jak będzie gorąco to mu kite uczeszesz :D :P Wczoraj jeździliśmy na rowerach, to mu przez te dziurki w kasku włosy latały :D Quote
łamAga Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Wczoraj jeździliśmy na rowerach, to mu przez te dziurki w kasku włosy latały :D No i to jest własnie słodkie <3 Quote
*Magda* Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: No i to jest własnie słodkie <3 Powstrzymuje mnie tylko to, że wiem, że jak je mu teraz obetnę, to już nie będą takie milutkie, tylko sztywne :/ Quote
łamAga Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Powstrzymuje mnie tylko to, że wiem, że jak je mu teraz obetnę, to już nie będą takie milutkie, tylko sztywne :/ No dokładnie , nie będą mu się tak fajnie kręciły tylko będzie miał takie proste :/ ciekawe dlaczego się tak dzieje .... Quote
*Magda* Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 Zostawię je, żeby Ola mogła je zobaczyć ;) Quote
łamAga Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Zostawię je, żeby Ola mogła je zobaczyć ;) Tylko niech Ola nie bawi się we fryzjera czasami bo fryzury już kręci :D Quote
*Magda* Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Tylko niech Ola nie bawi się we fryzjera czasami bo fryzury już kręci :D Będzie ćwiczyć "dobieranego" :D Quote
łamAga Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Będzie ćwiczyć "dobieranego" :D Otóż to miałam na myśli :D biedny Nathan :D Theoś wiedział co robi jak mówił że chce tak jak tatuś :P Quote
*Magda* Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 Nathan jeszcze nie mówi i to jego problem :D :P Quote
łamAga Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nathan jeszcze nie mówi i to jego problem :D :P Ja mysle że Nathanowi się będzie podobało :D Quote
Recommended Posts