*Magda* Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 19 minut temu, łamAga napisał: jedyne pocieszenie że Nathan się nie zaraził :/ małe pocieszenie ale zawsze jakieś .... Na razie nie, ale kto wie co to za badziewie i czy za kilka dni drugi nie będzie się męczył :/ Ci co mają ze mną kontakt na WhatsApp'ie już wiedzą, więc piszę dla reszty :P Nathan zrobił rodzicom prezent na Dzień Dziecka i chodzi już zupełnie sam :) Quote
łamAga Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 teraz Ci się dopiero zacznie chodzenie za nim :P Quote
*Magda* Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: teraz Ci się dopiero zacznie chodzenie za nim :P Póki co, on chodzi za mną :D Quote
łamAga Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Póki co, on chodzi za mną :D Fajnie masz , ja wczoraj Fabiana goniłam po całej biedronce , a obiecal że będzie grzeczny :[ Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Łooo, to już ten etap? Gratuluję :) Już? Dopiero :P 1 minutę temu, łamAga napisał: Doberek ;) Wieczorek :) Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Theoś już całkiem zdrowy ? Nie chcę zapeszać, ale wychodzi na to, że tak :) Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie chcę zapeszać, ale wychodzi na to, że tak :) Super ;) trochę przynajmniej odpoczniesz ;) Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Super ;) trochę przynajmniej odpoczniesz ;) Odpocznę dopiero we wtorek jak wróci do przedszkola :P Dwoje dzieci 24h na dobę, to hardcor :D I to jeszcze tyle dni :D Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Odpocznę dopiero we wtorek jak wróci do przedszkola :P Dwoje dzieci 24h na dobę, to hardcor :D I to jeszcze tyle dni :D Domyślam się :P Jak są chociaz w połowie tak nieznośni jak Fabian to podziwiam że dajesz rade :P Quote
angineuuka Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Super, ze Natan juz chodzi.. Oraz, ze Teo zdrowy! :) Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 Te 4 dni z nimi potwierdziły tylko moją chęć powrotu do pracy :D A tu jeszcze 3 dni z nimi przede mną :P Ale jutro wpadają znajomi z Bogdana pracy, to na grillu będzie dużo ciotek i wujków do zabawy z dziećmi :D Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: Super, ze Natan juz chodzi.. Oraz, ze Teo zdrowy! :) Ja też się cieszę :) Z obu rzeczy :) Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Ja nie wyobrażam sobie nie pracować , do bani bym dostała :/ Ta znowu bedzie grilowała :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Ja nie wyobrażam sobie nie pracować , do bani bym dostała :/ Ta znowu bedzie grilowała :P Mi z jednej strony szkoda rezygnować z bezrobotnego i czasu z Nathanem :( Ale chcę wrócić tylko na 6h dziennie (jak się uda, to 9-15), więc będę miała popołudnia i wieczory dla dzieci :) Dla dogo już wtedy pewnie czasu nie znajdę :/ Ano, znowu :P Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Mi z jednej strony szkoda rezygnować z bezrobotnego i czasu z Nathanem :( Ale chcę wrócić tylko na 6h dziennie (jak się uda, to 9-15), więc będę miała popołudnia i wieczory dla dzieci :) Dla dogo już wtedy pewnie czasu nie znajdę :/ Ano, znowu :P Ejjj nawet mnie nie denerwój , dzieci polozysz spac i na dogo ! zjadła bym kiełbe z grilla :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Ejjj nawet mnie nie denerwój , dzieci polozysz spac i na dogo ! zjadła bym kiełbe z grilla :P I kto to piesze?? Ta, która odwiedza dogo tylko na pierwszej zmianie, a ma jedno dziecko :P Jak położę dzieci, to pewnie będę prać , prasować, szykować obiad na kolejny dzień.....:P To dawaj do mnie. Jak teraz wyjedziesz, to zdążysz na grilla :D Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Musisz je podrzucić komus na te 3 dni xd Nie mam komu :P Wiesz, rok temu była u mnie taka laska z Polski ;) Ale teraz się nie kwapi do nas przylecieć i nie mam niańki :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: Smacznego na zapas :P Dzięki :) Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: I kto to piesze?? Ta, która odwiedza dogo tylko na pierwszej zmianie, a ma jedno dziecko :P Jak położę dzieci, to pewnie będę prać , prasować, szykować obiad na kolejny dzień.....:P To dawaj do mnie. Jak teraz wyjedziesz, to zdążysz na grilla :D Ej no ale z rana to ciężko a Ty bedziesz miała popołudnia wolne ! :P Ja popoludniami tzn wieczorem właże :P Taniej mnie wyniesie samej se zrobić :P i nawet grilla nowego kupić :P Quote
Aleksa. Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie mam komu :P Wiesz, rok temu była u mnie taka laska z Polski ;) Ale teraz się nie kwapi do nas przylecieć i nie mam niańki :P Ja pitolę..dobrze że nie znam laski :D Quote
Recommended Posts