Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
19 minut temu, łamAga napisał:

jedyne pocieszenie że Nathan się nie zaraził :/ małe pocieszenie ale zawsze jakieś ....

Na razie nie, ale kto wie co to za badziewie i czy za kilka dni drugi nie będzie się męczył :/

Ci co mają ze mną kontakt na WhatsApp'ie już wiedzą, więc piszę dla reszty :P Nathan zrobił rodzicom prezent na Dzień Dziecka i chodzi już zupełnie sam :)

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Super ;) trochę przynajmniej odpoczniesz ;)

Odpocznę dopiero we wtorek jak wróci do przedszkola :P Dwoje dzieci 24h na dobę, to hardcor :D I to jeszcze tyle dni :D

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Odpocznę dopiero we wtorek jak wróci do przedszkola :P Dwoje dzieci 24h na dobę, to hardcor :D I to jeszcze tyle dni :D

Domyślam się :P

Jak są chociaz w połowie tak nieznośni jak Fabian to podziwiam że dajesz rade :P

Posted

Te 4 dni z nimi potwierdziły tylko moją chęć powrotu do pracy :D A tu jeszcze 3 dni z nimi przede mną :P Ale jutro wpadają znajomi z Bogdana pracy, to na grillu będzie dużo ciotek i wujków do zabawy z dziećmi :D

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Ja nie wyobrażam sobie nie pracować , do bani bym dostała :/

Ta znowu bedzie grilowała :P

Mi z jednej strony szkoda rezygnować z bezrobotnego i czasu z Nathanem :( Ale chcę wrócić tylko na 6h dziennie (jak się uda, to 9-15), więc będę miała popołudnia i wieczory dla dzieci :) Dla dogo już wtedy pewnie czasu nie znajdę :/

Ano, znowu :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Mi z jednej strony szkoda rezygnować z bezrobotnego i czasu z Nathanem :( Ale chcę wrócić tylko na 6h dziennie (jak się uda, to 9-15), więc będę miała popołudnia i wieczory dla dzieci :) Dla dogo już wtedy pewnie czasu nie znajdę :/

Ano, znowu :P

Ejjj nawet mnie nie denerwój , dzieci polozysz spac i na dogo !

zjadła bym kiełbe z grilla :P

Posted
3 minuty temu, łamAga napisał:

Ejjj nawet mnie nie denerwój , dzieci polozysz spac i na dogo !

zjadła bym kiełbe z grilla :P

I kto to piesze?? Ta, która odwiedza dogo tylko na pierwszej zmianie, a ma jedno dziecko :P

Jak położę dzieci, to pewnie będę prać , prasować, szykować obiad na kolejny dzień.....:P

To dawaj do mnie. Jak teraz wyjedziesz, to zdążysz na grilla :D

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Musisz je podrzucić komus na te 3 dni xd

Nie mam komu :P

Wiesz, rok temu była u mnie taka laska z Polski ;) Ale teraz się nie kwapi do nas przylecieć i nie mam niańki :P

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

I kto to piesze?? Ta, która odwiedza dogo tylko na pierwszej zmianie, a ma jedno dziecko :P

Jak położę dzieci, to pewnie będę prać , prasować, szykować obiad na kolejny dzień.....:P

To dawaj do mnie. Jak teraz wyjedziesz, to zdążysz na grilla :D

Ej no ale z rana to ciężko a Ty bedziesz miała popołudnia wolne ! :P 

Ja popoludniami tzn wieczorem właże :P
Taniej mnie wyniesie samej se zrobić :P i nawet grilla nowego kupić :P 

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Nie mam komu :P

Wiesz, rok temu była u mnie taka laska z Polski ;) Ale teraz się nie kwapi do nas przylecieć i nie mam niańki :P

Ja pitolę..dobrze że nie znam laski :D