łamAga Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Bardzo szybko :D Noooo , i jeszcze mi oznajmili że mi nie wolno robić nadgodzin , szkoda ze nie pamietali o tym jak mnie zmuszali do przyjścia w sobote popołudniu do pracy :[ Quote
*Magda* Posted May 2, 2017 Author Posted May 2, 2017 No i teraz oddaj im tę kasę za nadgodziny :D :P Ok, ja uciekam spać. Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: No i teraz oddaj im tę kasę za nadgodziny :D :P Ok, ja uciekam spać. Dobranoc ;) hahahahahaha never :P Dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 12 minut temu, łamAga napisał: A Ty w ogóle jeszcze tu wejdziesz ? :[ A po co? :P Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Polazła gdzieś pewnie :P Przecież jestem ślepoto :P Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: A po co? :P pozamiatać :P Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Przecież jestem ślepoto :P pisałyśmy w jednym czasie, ślepoto Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: pozamiatać :P Nie mam czasu :P 1 minutę temu, Aleksa. napisał: pisałyśmy w jednym czasie, ślepoto Pechozol :P Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Pakowałam prezent na jutro na urodziny :P A teraz chleję winko :) Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Pakowałam prezent na jutro na urodziny :P A teraz chleję winko :) A ta znowu na impreze sie wybiera :P alkoholiczka :P Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: A ta znowu na impreze sie wybiera :P alkoholiczka :P Jutro na jedną, a za 2 tygodnie na kolejną :P Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jutro na jedną, a za 2 tygodnie na kolejną :P dobrze ze ja nie mam tyle imprez :P Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: dobrze ze ja nie mam tyle imprez :P Żałuj :P Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Żałuj :P Ja nie lubie imprez , ale za tydzień ide na urodzinki do Marysi :P w czerwcu ślub brata , na ten rok wystarczy mi imprez :P Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 A ja teraz urodziny, za 2 tygodnie, potem grill u Oli, potem Theodora urodziny, następnie mój chrześniak.... Imprez nie ma końca :D Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: A ja teraz urodziny, za 2 tygodnie, potem grill u Oli, potem Theodora urodziny, następnie mój chrześniak.... Imprez nie ma końca :D Współczuje :P to moze chociaz na slub brata za mnie pojdziesz ?:P Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Współczuje :P to moze chociaz na slub brata za mnie pojdziesz ?:P Ja tam w okresie wiosenno-letnim lubię imprezy ;) Gorzej jesienią i zimą :/ A na ślub bardzo chętnie :) Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja tam w okresie wiosenno-letnim lubię imprezy ;) Gorzej jesienią i zimą :/ A na ślub bardzo chętnie :) A ja jestem typem samotnika , lubie siedziec w domu "sama" :P Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: A ja teraz urodziny, za 2 tygodnie, potem grill u Oli, potem Theodora urodziny, następnie mój chrześniak.... Imprez nie ma końca :D brzmi tak nierealnie! A jednak ! muszę zorganizować jakieś krzesła :D mam 4 i mały stolik Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: brzmi tak nierealnie! A jednak ! muszę zorganizować jakieś krzesła :D mam 4 i mały stolik Ola , nie wazne na czym będziecie siedzieć , ważne ze sie zobaczycie :D Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: A ja jestem typem samotnika , lubie siedziec w domu "sama" :P Ty w ogóle dziwna jesteś :P 2 minuty temu, Aleksa. napisał: brzmi tak nierealnie! A jednak ! muszę zorganizować jakieś krzesła :D mam 4 i mały stolik Teraz to już realna ;) Zresztą masz email z rezerwacją :P Jak będzie ładnie to na kocu siądziemy ;) Quote
Recommended Posts