Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

ahaaaa a ja ogolnie chcialam wywolac wszystkie :P

I gdzie to trzymać? Samych dzieci prawie 6 tyś., do tego jakieś imprezy, urlopy, zwierzyniec... Z 15 tyś. zdjęć musiałabym wywołać :D

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

I gdzie to trzymać? Samych dzieci prawie 6 tyś., do tego jakieś imprezy, urlopy, zwierzyniec... Z 15 tyś. zdjęć musiałabym wywołać :D

czesc w ramkach czesc w albumach :P

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Taaa, chyba nad kuchnią sobie kolejny pokój postawię :D

Super pomysł :P

a tak poważnie to nie chce wszystkich wywoływać ale po kilka np z jednego "wydarzenia" ;)

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

A dasz mi na to kasę? Bo wiesz, projekt architekta, potem materiały i budowa... Myślę, że kilkadziesiąt tyś. euro :/

splukana jestem :P

Posted
18 godzin temu, Aleksa. napisał:

kup po prostu zwykłą półko do zawieszenia :D a na niej albumy poukładasz :) ja tak chce

Ola, a kto mi ją powiesi? Półtora roku czekam na powieszenie trzeciej półki w sypialni, bo dwie są pełne i książki leżą na komodzie, co mnie mega wkurza :/

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Półki się nie przybija, tylko montuje na wkrętach jezyk.gif

Ooo to ja bym Ci mogla zamontowac :D lubie takie prace :D moja mama sobie super półki zamontowala , takie długie masywne , tam to bys albumow pomiescia ;)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Ja bym sobie sama zamontowała, ale miejsce gdzie chcę tę półkę, to na ścianie nośnej i nie wywiercę sama dziury wiertarką udarową :/

No to trochę ciezko :/ ja bym w sumue tez nie zamontowala bo bym zrobila to krzywo :P