Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Na razie tak :D ale jak urosnie to pewnie im sie przestanie podobac :P

Wtedy możesz ją przywieźć do cioci Magdy, bo ja lubię duże psy :P

Posted
3 minuty temu, łamAga napisał:

Ty tak ale co na to Bodzian ?:P

On mi przywozi zwierzęta znajomych jak jadą na wakacje i nie pyta mnie o zdanie, to ja go też nie mam zamiaru :D

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

On mi przywozi zwierzęta znajomych jak jadą na wakacje i nie pyta mnie o zdanie, to ja go też nie mam zamiaru :D

chyba ze tak :D ale musisz wziąć pakiet , czyli z Qwendą :P

Posted

Spoko, dawaj ją też ;) Lumpek się uciesz :)

na bank hahahaha nasze koty mają teraz przerąbane , chodzą spłaszczone i wystraszone :P

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

na bank hahahaha nasze koty mają teraz przerąbane , chodzą spłaszczone i wystraszone :P

Nie z Lumpkiem takie numery :P Jeszcze nie było takiego psa, żeby Lumpek się go bał/uciekał :P On leci pierwszy do psa i sprawdza co to za nowy kolega :D

Posted

Nie z Lumpkiem takie numery :P Jeszcze nie było takiego psa, żeby Lumpek się go bał/uciekał :P On leci pierwszy do psa i sprawdza co to za nowy kolega :D

To macie fajnie :D nasze koty to dzikusu :P

Posted

To macie fajnie :D nasze koty to dzikusu :P

Fajnie, jak ktoś nas odwiedza z innym psem/kotem ;) Ale ma to też swoje złe strony, bo zawsze się boję, że jak uda mu się uciec poza posesję, to go zagryzie jakiś pies przez jego ufność :/

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

Fajnie, jak ktoś nas odwiedza z innym psem/kotem ;) Ale ma to też swoje złe strony, bo zawsze się boję, że jak uda mu się uciec poza posesję, to go zagryzie jakiś pies przez jego ufność :/

W sumie fakt ;( na szczescie nigdy sie to nie stało a teraz to chyba juz nie jest taki aktywny zeby uciec z posesji ?

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

W sumie fakt ;( na szczescie nigdy sie to nie stało a teraz to chyba juz nie jest taki aktywny zeby uciec z posesji ?

2x już go łapaliśmy poza podwórkiem :/ Uciekać, to nie ucieka. Jednak zawsze jak wychodzę z podwórka i zostawiam drzwi otwarte, to staje w nich i się rozgląda :D Gdyby pojawił się na horyzoncie jakiś pies/kot, to na bank by wybiegł ;)

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

2x już go łapaliśmy poza podwórkiem :/ Uciekać, to nie ucieka. Jednak zawsze jak wychodzę z podwórka i zostawiam drzwi otwarte, to staje w nich i się rozgląda :D Gdyby pojawił się na horyzoncie jakiś pies/kot, to na bank by wybiegł ;)

Ryzykant :D po kimś musi tak mieć :P

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Kot o charakterze psa :D a moze Lumpek w poprzednim wcieleniu był psem :D

Mieszkał z kilkoma psami, kilkudziesięcioma kotami, to co ma się bać :D

Posted

Mieszkał z kilkoma psami, kilkudziesięcioma kotami, to co ma się bać :D

Bogate ma zaplecze przeszłosci hehe ale macie dobrze ze taki jest bo wystraszone koty to na prawde nie fajny widok ;)

Posted

Dobra, fajnie się pisze (choć jesteśmy tu same), ale ja muszę iść pod prysznic :P A potem idę poczytać i spać :P A Ty łamaga też się bierz za książkę :P

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Dobra, fajnie się pisze (choć jesteśmy tu same), ale ja muszę iść pod prysznic :P A potem idę poczytać i spać :P A Ty łamaga też się bierz za książkę :P

Ja jestem taka "rozjebana" ostatnio ze szczerze to nawet nie mam ochoty czytac książki :/ tez sie pojde wykapac i spac ;)

Posted
21 godzin temu, Aleksa. napisał:

A to nie zostawiasz Szczyla samego w domu? : D

to bylo do mnie ? jesli tak to odpowiadam , nie ,nie zostawiam szczyla samego w domu :P jeszcze nie :P

Posted

to bylo do mnie ? jesli tak to odpowiadam , nie ,nie zostawiam szczyla samego w domu :P jeszcze nie :P

No chyba nie do mnie, bo ja nie mam szczyla :P