łamAga Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='magdabroy']Tak jak mój bratanek modlił się, żebym miała chłopca ;) Tak teraz Wy módlcie się, żebym urodziła wcześniej :evil_lol: Pochwaliłam wczoraj, że Tory łapa już jest ok, ale jednak nie :shake: Dziś podczas łąpania piłki (skok) znowu pisnęła i przez chwilę trzymała łapę w powietrzu :( Muszę poszukać jej czegoś na stawy, a w poniedziałek zadzwonie do wetki w PL na konsultację.[/QUOTE] Ale ja nie moge sie o to modlic bo lepiej zebys urodzila w terminie :eviltong: moge jedynie pomodlic sie zeby Ci szybjko czas przeleciał :evil_lol: Ujjjj niedobrze :roll: moze lepiej przeswietlic stawy .... Quote
*Magda* Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 [quote name='dOgLoV']Ale ja nie moge sie o to modlic bo lepiej zebys urodzila w terminie :eviltong: moge jedynie pomodlic sie zeby Ci szybjko czas przeleciał :evil_lol: Ujjjj niedobrze :roll: moze lepiej przeswietlic stawy ....[/QUOTE] Ale +/- 2 tygodnie to też w terminie ;) A ja bym się ucieszyła jakby to było o te 2 tygodnie wcześniej :) Zobaczę co mi powie wetka w poniedziałek :roll: Quote
lasoa Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 dokładnie lepiej wcześniej ponieważ im później tym gorzej chodzić z brzuszkiem :) Biedna Tora Quote
*Magda* Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 [quote name='lasoa']dokładnie lepiej wcześniej ponieważ im później tym gorzej chodzić z brzuszkiem :) Biedna Tora[/QUOTE] A zwłaszcza jak będzie gorąco :roll: [quote name=':: FiGa ::']DZien dobry weekendowo :loveu:[/QUOTE] Dobry wieczór :) [quote name='Vilena']Witamy się i życzymy zdrowej łapki dla Tory! :)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
*Magda* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Hejka :hand:[/QUOTE] Hej ;) U nas brzydko :( Nie pada, ale nie ma słońca i jest zimno :placz: Quote
łamAga Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='magdabroy']Hej ;)U nas brzydko :( Nie pada, ale nie ma słońca i jest zimno :placz:[/QUOTE]U nas pada i tez jest zimno :(a do tego Marysia ma dzisiaj impreze a moj prezent dla niej kwitnie gdzieś na jakiejś poczcie w Polsce :D Quote
*Magda* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 A co jej kupiłaś? Za późno zamówiłaś czy poczta nawaliła? Quote
łamAga Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='magdabroy']A co jej kupiłaś? Za późno zamówiłaś czy poczta nawaliła?[/QUOTE] wybralam rowerek [url]http://allegro.pl/rower-rowerek-trojkolowy-piesek-3-kolory-bujak-i2297991403.html[/url] oczywiscie z pieskiem :D ale chyba troszke za pozno zamowilam :/ trudno dostanie spozniony prezent :D byle prezent na komunie Gabi doszedl do 27 maja , zamowilam wczoraj wiec chyba nie bedzie lipy :D Quote
*Magda* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Ładny :loveu: A w jakim kolorze? Mi się podoba ten żółty :) Oby doszedł dla Gabi na czas, bo trochę lipa jak pójdziesz bez :/ Quote
łamAga Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='magdabroy']Ładny :loveu: A w jakim kolorze? Mi się podoba ten żółty :) Oby doszedł dla Gabi na czas, bo trochę lipa jak pójdziesz bez :/[/QUOTE] Ja wybralam różowy :eviltong: a Sebastianowi podobal sie najbardziej żółty :evil_lol: mysle ze nie zrobia takiej lipy i w tak dlugim czasie przysla ;) chcialam kupic na miejscu ale ceny laptopów w sklepach powalaly mnie z nóg a na allegro byly ceny o wiele niższe ;) Quote
kalyna Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ja zawsze dostawałam przesyłki szybko, bez problemów.. ale teraz kiedy czekam z utęsknieniem na kuriera, ten się nie pojawia :roll: ehh peszek i tyle... Quote
*Magda* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja wybralam różowy :eviltong: a Sebastianowi podobal sie najbardziej żółty :evil_lol: mysle ze nie zrobia takiej lipy i w tak dlugim czasie przysla ;) chcialam kupic na miejscu ale ceny laptopów w sklepach powalaly mnie z nóg a na allegro byly ceny o wiele niższe ;)[/QUOTE] Różowy, fuj :eviltong: Trzeba było quada kupić, a nie laptop :D [quote name='kalyna']ja zawsze dostawałam przesyłki szybko, bez problemów.. ale teraz kiedy czekam z utęsknieniem na kuriera, ten się nie pojawia :roll: ehh peszek i tyle...[/QUOTE] Złośliwość rzeczy martwych :diabloti: Quote
Kaaasia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Często tak bywa, że jak zamówimy coś tak po prostu to za chwilkę jest, a jak nam na czyms zależy to czekamy, czekamy i czekamy :roll: Dużo zdrówka dla Torki. Mam nadzieję, że z łapką wszystko będzie ok :lol: Quote
xyzxyz Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Ja mam ten problem z książkami albo akcesoriami dla psów - jak nie mogę się doczekać, to czas się jak na złość dłuży w nieskończoność :roll: *** Niech Torcia szybko wraca do formy ;) Quote
*Magda* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 [quote name='Milena9']Siema;) Mam nadzieję, że z łapką Tory będzie OK.[/QUOTE] Ja też, choć na chwilę obecną źle to widzę :( Jechaliśmy do lasu na spacer i Tora nie chciała wskoczyć do auta :shake: Ja do niej "pakuj się", a ona usiadła obok mnie i patrzy na mnie. Bogdan musiał ją wsadzić do auta :( Ona sama wie, że coś z tą jej łapą jest nie tak. Quote
kalyna Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='magdabroy']Złośliwość rzeczy martwych :diabloti:[/QUOTE] a nie tylko u mnie jest problem z tym sklepem.. a raczej kurierem.... :roll: oby z tą łapką było wszystko w porządku... hmm a jak chodzi jakoś inaczej? a kiedy najbardziej jej doskwiera ta łapa? Quote
Ptysiak Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='magdabroy']Ja też, choć na chwilę obecną źle to widzę :( Jechaliśmy do lasu na spacer i Tora nie chciała wskoczyć do auta :shake: Ja do niej "pakuj się", a ona usiadła obok mnie i patrzy na mnie. Bogdan musiał ją wsadzić do auta :( Ona sama wie, że coś z tą jej łapą jest nie tak.[/QUOTE] Biedna Torcia:( Quote
Recommended Posts