Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Tak jak mój bratanek modlił się, żebym miała chłopca ;) Tak teraz Wy módlcie się, żebym urodziła wcześniej :evil_lol:

Pochwaliłam wczoraj, że Tory łapa już jest ok, ale jednak nie :shake: Dziś podczas łąpania piłki (skok) znowu pisnęła i przez chwilę trzymała łapę w powietrzu :( Muszę poszukać jej czegoś na stawy, a w poniedziałek zadzwonie do wetki w PL na konsultację.[/QUOTE]

Ale ja nie moge sie o to modlic bo lepiej zebys urodzila w terminie :eviltong: moge jedynie pomodlic sie zeby Ci szybjko czas przeleciał :evil_lol:

Ujjjj niedobrze :roll: moze lepiej przeswietlic stawy ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale ja nie moge sie o to modlic bo lepiej zebys urodzila w terminie :eviltong: moge jedynie pomodlic sie zeby Ci szybjko czas przeleciał :evil_lol:

Ujjjj niedobrze :roll: moze lepiej przeswietlic stawy ....[/QUOTE]

Ale +/- 2 tygodnie to też w terminie ;) A ja bym się ucieszyła jakby to było o te 2 tygodnie wcześniej :)

Zobaczę co mi powie wetka w poniedziałek :roll:

Posted

[quote name='lasoa']dokładnie lepiej wcześniej ponieważ im później tym gorzej chodzić z brzuszkiem :) Biedna Tora[/QUOTE]

A zwłaszcza jak będzie gorąco :roll:

[quote name=':: FiGa ::']DZien dobry weekendowo :loveu:[/QUOTE]

Dobry wieczór :)

[quote name='Vilena']Witamy się i życzymy zdrowej łapki dla Tory! :)[/QUOTE]

Dziękuję :)

Posted

[quote name='magdabroy']Hej ;)U nas brzydko :( Nie pada, ale nie ma słońca i jest zimno :placz:[/QUOTE]U nas pada i tez jest zimno :(a do tego Marysia ma dzisiaj impreze a moj prezent dla niej kwitnie gdzieś na jakiejś poczcie w Polsce :D

Posted

[quote name='magdabroy']A co jej kupiłaś? Za późno zamówiłaś czy poczta nawaliła?[/QUOTE]

wybralam rowerek [url]http://allegro.pl/rower-rowerek-trojkolowy-piesek-3-kolory-bujak-i2297991403.html[/url] oczywiscie z pieskiem :D

ale chyba troszke za pozno zamowilam :/

trudno dostanie spozniony prezent :D

byle prezent na komunie Gabi doszedl do 27 maja , zamowilam wczoraj wiec chyba nie bedzie lipy :D

Posted

[quote name='magdabroy']Ładny :loveu: A w jakim kolorze? Mi się podoba ten żółty :)

Oby doszedł dla Gabi na czas, bo trochę lipa jak pójdziesz bez :/[/QUOTE]

Ja wybralam różowy :eviltong: a Sebastianowi podobal sie najbardziej żółty :evil_lol:

mysle ze nie zrobia takiej lipy i w tak dlugim czasie przysla ;) chcialam kupic na miejscu ale ceny laptopów w sklepach powalaly mnie z nóg a na allegro byly ceny o wiele niższe ;)

Posted

ja zawsze dostawałam przesyłki szybko, bez problemów.. ale teraz kiedy czekam z utęsknieniem na kuriera, ten się nie pojawia :roll: ehh peszek i tyle...

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja wybralam różowy :eviltong: a Sebastianowi podobal sie najbardziej żółty :evil_lol:

mysle ze nie zrobia takiej lipy i w tak dlugim czasie przysla ;) chcialam kupic na miejscu ale ceny laptopów w sklepach powalaly mnie z nóg a na allegro byly ceny o wiele niższe ;)[/QUOTE]

Różowy, fuj :eviltong:

Trzeba było quada kupić, a nie laptop :D

[quote name='kalyna']ja zawsze dostawałam przesyłki szybko, bez problemów.. ale teraz kiedy czekam z utęsknieniem na kuriera, ten się nie pojawia :roll: ehh peszek i tyle...[/QUOTE]

Złośliwość rzeczy martwych :diabloti:

Posted

Często tak bywa, że jak zamówimy coś tak po prostu to za chwilkę jest, a jak nam na czyms zależy to czekamy, czekamy i czekamy :roll:

Dużo zdrówka dla Torki. Mam nadzieję, że z łapką wszystko będzie ok :lol:

Posted

Ja mam ten problem z książkami albo akcesoriami dla psów - jak nie mogę się doczekać, to czas się jak na złość dłuży w nieskończoność :roll:

Niech Torcia szybko wraca do formy ;)

Posted

[quote name='Milena9']Siema;)
Mam nadzieję, że z łapką Tory będzie OK.[/QUOTE]

Ja też, choć na chwilę obecną źle to widzę :( Jechaliśmy do lasu na spacer i Tora nie chciała wskoczyć do auta :shake: Ja do niej "pakuj się", a ona usiadła obok mnie i patrzy na mnie. Bogdan musiał ją wsadzić do auta :( Ona sama wie, że coś z tą jej łapą jest nie tak.

Posted

[quote name='magdabroy']Złośliwość rzeczy martwych :diabloti:[/QUOTE]

a nie tylko u mnie jest problem z tym sklepem.. a raczej kurierem.... :roll:

oby z tą łapką było wszystko w porządku...
hmm a jak chodzi jakoś inaczej?
a kiedy najbardziej jej doskwiera ta łapa?

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też, choć na chwilę obecną źle to widzę :( Jechaliśmy do lasu na spacer i Tora nie chciała wskoczyć do auta :shake: Ja do niej "pakuj się", a ona usiadła obok mnie i patrzy na mnie. Bogdan musiał ją wsadzić do auta :( Ona sama wie, że coś z tą jej łapą jest nie tak.[/QUOTE]
Biedna Torcia:(