łamAga Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ja tez bym nie wiedziała jak mu odpowiedzieć hehe Moja siostra normalnie powiedziała Maryśce a Maryśka od razu spytała czy ja to bolało hehehehe Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Może dziewczynki inaczej do tematu podchodzą ;) Za to Theodor potrafi się poryczeć, że jest chłopcem i nie mam cycków jak mama Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Dobre hahahahhaha Czasem robi aferę z byle powodu :D Quote
Ania :) Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Meble super wygladaja :) a Theo to debesciak :D Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ja podobno ciągle takie robie. Znaczy wg mojej siostry jestem ' człowiek pretencha' hahaha Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Meble super wygladaja :) a Theo to debesciak :D Dziękuję :* Theo taki debeściak, że jeszcze leży obok na kanapie i nie chce iść spać :D 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Ja podobno ciągle takie robie. Znaczy wg mojej siostry jestem ' człowiek pretencha' hahaha Zobaczymy czy u mnie zrobisz aferę :D :P Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 U Was bede chodziła jak w zegarku zobaczysz. To nie afery afery, to ciągła walka z dogadaniem się w kwestii sprzątania.:) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Theo by chcial tu z nami pogadac na pewno :D Już się oczy zamknęły ze zmęczenia :D Zaraz go zaniosę do góry ;) Teraz, dOgLoV napisał: Hahahaahahahahahaha dobry Theoś jest :D Cały Theoś :D Teraz, Aleksa. napisał: U Was bede chodziła jak w zegarku zobaczysz. To nie afery afery, to ciągła walka z dogadaniem się w kwestii sprzątania.:) Tylko nie przesadzaj :P Ty masz się zrelaksować i dobrze bawić, a nie stresować ;) Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 No jasne. Już się tak nie wstydzę, jak kilka lat temu. Wtedy bym nawet się nie wybierała do Was :) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: No jasne. Już się tak nie wstydzę, jak kilka lat temu. Wtedy bym nawet się nie wybierała do Was :) Rozmawialiśmy dziś o Tobie i Bogdan powiedział, że podziwia Cię za odwagę ;) Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Rozmawialiśmy dziś o Tobie i Bogdan powiedział, że podziwia Cię za odwagę ;) Ja też :D Tzn ja bym się nie bała Was , ale bym się krępowała przyjechac do Was na kilka dni :D jakoś tak dziwnie , chociaż bardzo bym chciała :P Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 No to już wiem Aga, czemu nie przyjeżdżasz :( Ok, ja znikam spać ;) Dobranoc :P Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ja sama się dziwie, co ja robię właściwie. Ale wiem, że jesteś realna osoba :P Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Jak najbardziej :) Jestem z krwi i kości :D Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: No to już wiem Aga, czemu nie przyjeżdżasz :( Ok, ja znikam spać ;) Dobranoc :P Bardziej nie przyjeżdzam z totalnego braku czasu ;( 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Ja sama się dziwie, co ja robię właściwie. Ale wiem, że jesteś realna osoba :P Bardzo realną ;) Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Oj tam. Skoro Magda zapraszała dogomaniaka do siebie, to znaczy że jest gościnna. Mam nadzieję, że tej gościnnosci nie nadużyje :P Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 16 minut temu, dOgLoV napisał: Ja też :D Tzn ja bym się nie bała Was , ale bym się krępowała przyjechac do Was na kilka dni :D jakoś tak dziwnie , chociaż bardzo bym chciała :P Teraz mam wyrzuty, że ja jadę aż na tyle dni uhh :P Quote
*Magda* Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 21 godzin temu, Aleksa. napisał: Teraz mam wyrzuty, że ja jadę aż na tyle dni uhh :P Olu, przecież wspólnie ustaliłyśmy, że tydzień jest ok ;) Quote
*Magda* Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 Wpadli dziś znajomi na kawkę i ciasto ;) Nathan dostał pieluchowy torcik :) W środku, oprócz pieluch, były 2 bluzeczki i apaszka ;) Że jej się chciało siedzieć i robić takie "cudo" :D Quote
*Magda* Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 Aaaaaaaaaaa i zapomniałam :P Byliśmy na basenie ;) Nathan zachwycony. Oczy miał jak 5 zł, rozglądał się, gadał, machał nóżkami.... Jak przyszła pora karmienia, to myślałam, że zaspokoi pierwszy głód i smoka wypluje, bo często tak robi jak jest w obcym miejscu albo coś go rozprasza. A tu niespodzianka, bo zabawa w wodzie tak go wymęczyła, że wypił flaszkę mleka w niecałe 10 minut, a potem poszedł spać :) Quote
*Magda* Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 1 minutę temu, Paulina94 napisał: Sama zrobiła :P ? Tak, sama ;) Quote
Recommended Posts